- 22 Aralık 2014
- 8.349
- 5.272
- 248
- Konu Sahibi basbelasiyim
-
bende bi adet olabılseydımmmmm....transfer olmak istiormmmmmmmAman canim ozellikle sigarayii birakk. Ben de cok iciyordum, 15gun fln oldu birakali:) acayip cay tiryakisiyim ben de, isyerinden aliskanlik iste. Artik acik olrk icmeye devam ederim
Sagda 2.5 cm dedi bende ara ara olusur regl olup atardim bu sefer ilac kullanmama ragmen kist olusmus vardir mutlaka bir hikmeti onemli olan dogru sonuca ulasabilmek insallah hepimiz saglikli hayirli evlatlarimiza kavusuruz :) bu arada transferin hayirli olsunCanim vardir yuksek cikmasinda da bir hayir. Gec olsun guc olmasin. Kistin ne kdr buyuklukte ve nerde? Ben de 2 kere miyom ameliyati gecirdim, bu tedaviye baslayabilmek icin. Evet beklemek gercekten cok zor, hatta karsina aksilikler ciktikca daha da zor. Ama dogru zamanda mutlu olacagimiza inaniyorm :)
Ayyy bende sigara iciyorum insallah birakirizbende bi adet olabılseydımmmmm....transfer olmak istiormmmmmmm
Canım transferden sonra taze sıkılmış havuç suyu için ibrahim Saraçoğlu dedikızlar transferden sonra ananas yıyomusunuzzzzzz
ooof onu nerden bulucaz yaaaaaaaaCanım transferden sonra taze sıkılmış havuç suyu için ibrahim Saraçoğlu dedi
Bende iciyom ve ictikten sonra çok pişman oluyorum ama yine iciyomAyyy bende sigara iciyorum insallah birakiriz
inşallahhhh:)))Ayyy bende sigara iciyorum insallah birakiriz
Hayır canım yenmezkızlar transferden sonra ananas yıyomusunuzzzzzz
Insallah birakiriz ama hamile kalirsak kesin birakiriz yazik bebisimize yada bebislerimize :)Bende iciyom ve ictikten sonra çok pişman oluyorum ama yine iciyom
Gelicek o gunler de cnm stres yapip iyice geciktirme adetini bir de :)bende bi adet olabılseydımmmmm....transfer olmak istiormmmmmmm
aynennnn:))))Gelicek o gunler de cnm stres yapip iyice geciktirme adetini bir de :)
Al bi kilo havuç katı Meyve sıkacağina koy sonra iç bu kadar basit :)ooof onu nerden bulucaz yaaaaaaaa((
Bende tedaviye basladigimda söz verdim kendime birakacam diye inş birakacaz canımInsallah birakiriz ama hamile kalirsak kesin birakiriz yazik bebisimize yada bebislerimize :)
Al bi kilo havuç katı Meyve sıkacağina koy sonra iç bu kadar basit :)
Vücut dengeni bozma canım bence bırak herşey doğal haliyle olussunkızlar adetım gelsın dıye söktürücü içeceeeeeeem..transfer olmak ıstıommm
Allah daim etsin canım inş tekrar kullanmamak için hamis olursun ve icmezsinBen ilk tedavimde tamamen birakmistim guya, sonucu negatif ogrendigim gun tekrar yaktim ve basladm:) simdi tekrar biraktimm insallah baslamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?