2015 Mayıs ta Tüp Bebek yaptıracak Arkadaşlar haydi gelin :)

Kizlarr beni de ekleyin yarin opu islemi var adana acibadem volkan noyan esimde hareketsizlik var ilk denemem olacak cok heyecanliyimm:))
Canım senin doktorun çok iyi benim ilk doktorum bana volkan beyi önerdi onun hocasiymis hatta indirim yapcakti bana ilaçlar icinde bana rapor cikaracakti ama eşim izin vermedi inş sen güzel sonuçlar alırsın

hadi hayırlısı olsun canımm inş. güzel haberlerini iletirsin bize hem umut olursun... tek embriyomu çift mi transfer edildi
Insallah amin canim. Bana tek embriyo tfansfer edildi. Yasim 35in altinda ve 2. Denemem oldugu icin. Ama tutmaz da 3.denemeye gecersek 2tane koycaklar cnm. Cok istedim 2tane diye ama kesinlikle kabul etmediler

Insallah amin canim. Bana tek embriyo tfansfer edildi. Yasim 35in altinda ve 2. Denemem oldugu icin. Ama tutmaz da 3.denemeye gecersek 2tane koycaklar cnm. Cok istedim 2tane diye ama kesinlikle kabul etmediler
Canım öncelikle hayırlı olsun ozeldemi yaptın yoksa devlettemi

MAYIS 2015 TÜP BEBEK LİSTEMİZ...
1).sweet-73................2.deneme-sebepsiz infertilite-özel mersin tüp bebek merkezi
2).secido....................1.deneme-tüpler tıkalı- fethiye ersan tup bebek merk
3).mzuhal..................1.deneme-sebepsiz infertilite-ankara Zübeyde Hanım
4).pamuk prenses187-1.deneme-sebepsiz infertilite-ankara genart prof.dr murat sönmezer
5)
.aysee122.................1.deneme- cerrahpaşa istanbul
6)_oceanshine_..........1.deneme-pko-samsun medicalpark tayfun alper
7).eylulnazli................2.deneme-pko- izmir irenbe tüp bebek merkezi
8).cylnflz....................1.deneme-sperm sorunu-ege üniversitesi tüp bebek bölümü
9).nurme....................6.deneme-erkek ve kadin sorunu-medipol hastanesi dr mustafa acet
10).majasteleri...........7.deneme-sebepsiz infertilite- Ankara Novaart
11).eylulmeb...............1. deneme istanbul kavacık medistate
12).danem28..............3.deneme-sperm sayı azlığı-Trabzon clınart hospıtal ŞAFAK HATIRNAZ
13).zeynepp................1.deneme-sperm sorunu-Adana Acıbadem volkan noyan
14).ciybik...................2.deneme-sperm sorunu-nova art
15).pamuksekerii.......2.deneme-erkek infertilite-Izmir symrna

16).delalimmm...........1.deneme-sperm sorunu-Şanlıurfa osm

Sağol canım dimi ama iki tanede şans yüksek oluyo diyo biliyom bi arkadssta yazmış devlette bi tane ama özelde iki tane istiyosan koyuyolar bende özelde yapcam diretecem valla iki tane diye
canım ben 2 kere denedim 1. sinde tek koydular yasım tutmuyo diye hatta doktorumuzla konustuk yine koymadı 2. denememizde yine aynı doktora gittik yine koymuyodu tam transfer günü eşim rica etti yinee 2 tane koymuslardı çok sevinmiştikk ısrar edersen özellerde koyuyolar bide tanıdık falan oldugu zman tabi. inş. seninde iki tane olur ikiz haberleri verirsin bize :)

Canim vardir yuksek cikmasinda da bir hayir. Gec olsun guc olmasin. Kistin ne kdr buyuklukte ve nerde? Ben de 2 kere miyom ameliyati gecirdim, bu tedaviye baslayabilmek icin. Evet beklemek gercekten cok zor, hatta karsina aksilikler ciktikca daha da zor. Ama dogru zamanda mutlu olacagimiza inaniyorm :)

olsun canım benim ikinci transferimde tam transfer günü 2 tane koyalım dedi doktor sasırmıstık çok sevinmiştik normalde diğer günler koyamayız diyolardı tabi gel gör sonuc olumsuz şimdi diyorumki olsunda 1 tane olsun 10 tane olmuş gbib sevinirim inş sende öyle sevinirsin sabırsızlıkla bekliyoruz iyi haberlerini

Canm inşalah tutar hadi hayırlsı başlangıcı yap pozitifle inşallah umudumuz ol

sweet-73 cnm ben de ozelde yaptirdim ama bana kesinlikle olmaz dediler. Ama sen yine de israr et belli olmaz :))
insallah kizlar bu topigin kizlari hep pozitiff olcakk bana oyle geliyor:)
Bnm transfer gunum bugundu cnm mzuhal evimden yaklasik 1saatlik bi mesafede transferimi oldugm yer. Transferden snra 1bucuk 2 saat kdr yattim merkezde, sonra yolda bi yemek molasi verip eve geldik:) simdi de uzaniyorum. Ama bi ihtiyacm oldgnda fln kalkip kendim yapiyorm. Ilkinde hep yatmistim, bu defa dikkatli olmakla beraber hareketli olcam

hemşireler ne yemeni istedi bacım???

İnş canım burdaki doktorumu gorusturecem onunla iki tane koymasini soyluycem babam zaten ikizdi bizde ikiz geni var inş olur bu mutlu haberi sizinle paylasirim

hemşireler ne yemeni istedi bacım???
Ishal ya da kabiz yapacak seyler yeme dedi cnm. Maydonoz, adacayi, nane, bitki caylari, disardan bilmedigin yiyecek icecek tuketme dedi. Kafein fazla tuketme, en fazla gunde bir fincan kahve ic dedi.
Bende biraz kabizlik oldugu icin bol bol su icip kayisi yiyorm. Embriyonun tutunmasinda şu iyidir fln diye bi yiyecek soylemedi ama ananasi cokca duyuyorm. Olmazsa yrn esime aldirayim :)

aboooo ben çay kahve kola olmadan sigara olmadan duramam ama:))))

İnş canım burdaki doktorumu gorusturecem onunla iki tane koymasini soyluycem babam zaten ikizdi bizde ikiz geni var inş olur bu mutlu haberi sizinle paylasirim
Bnm de ikiz kardesim var :)) keske ben de ikiz hamile kalsam, cok guzel bi duygu ikiz kardes olmak. Hele de hemcinsse:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…