- 24 Nisan 2015
- 2.154
- 964
- 43
- Konu Sahibi basbelasiyim
-
Asıl ben nasıl yapcam tüp bebek için akrabanin evinde kalcam orda katı Meyve sıkacağı varmı diye şimdiden düşünüyorum yoksada önüme koyarım yarım kilo havuç kütür kütür yerim artık demokraside çareler tükenmezo da doğruuu
katı meyve sıkıcağım yoookAsıl ben nasıl yapcam tüp bebek için akrabanin evinde kalcam orda katı Meyve sıkacağı varmı diye şimdiden düşünüyorum yoksada önüme koyarım yarım kilo havuç kütür kütür yerim artık demokraside çareler tükenmez
Aynen canım kafa dağıtmak en güzeli :)biraz morelımız yerine gelsin:)))
Ayy tedavide azaltirim hamile kalirsam birakirim insallahBende tedaviye basladigimda söz verdim kendime birakacam diye inş birakacaz canım
Koy önüne yarım kilo havuç ye :)katı meyve sıkıcağım yoook-)KK70:
Tedavidede bırakmaya çalış canım çünkü ilaçların etkisini öldürürAyy tedavide azaltirim hamile kalirsam birakirim insallah
Beklersen olmazsin canim kendino biraz rahat birak canimcimkızlar adetım gelsın dıye söktürücü içeceeeeeeem..transfer olmak ıstıommm
Buda bizden önce hamile kalmış hemde onuz :)
hahahhahahahha aynennnnn :))adama 4 embriyo transfer etmişler herhaldeBuda bizden önce hamile kalmış hemde onuz :)
Insallah canim birakir kurtulurumTedavidede bırakmaya çalış canım çünkü ilaçların etkisini öldürür
Ayy hadi koyda gorelim senin icin sakincasi yoksabenim resmımı merak eden wa rmı koyayımı:)))
hemen çekmem lazım eşim çook kzızıo:))Ayy hadi koyda gorelim senin icin sakincasi yoksa
bu da benm:)))hemen çekmem lazım eşim çook kzızıo:))
Gördüm bile masallahin var rabbim nazardan sakinsinbenim resmımı merak eden wa rmı koyayımı:)))
sizlerde öylesiniz canmlarımbenm::::=))Gördüm bile masallahin var rabbim nazardan sakinsin
Senle beraber bende inş suphaneke dinimiz çok aminnnnnInsallah canim birakir kurtulurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?