- 8 Şubat 2012
- 237
- 198
- 133
- Konu Sahibi basbelasiyim
-
Amiinn canıMm inşallah :)Rica ederim canım ne demek Rabbim dualarımızı kabul etsin hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşAllah..
Kırmazlar merak etmeÖzelde yapcam canım inş beni kirmazlar
Etkisinde kaldın canım ondan ben de ne düşünerek yatarsam öyle rüya gürürüm hiç merak etme herşey güzel olucakgunaydin herkese
dun gece ruyamda olumsuz sonuc aldigimi gordum.yumurtaniz dollenmedi dediler.hayir olsun dicem
merkezden gelecek teli bekliyorum
Yokk canıım o kadar küçük birşeyden düşer mi hiç evham yapma. Hiç sanmıyorum. Senin sorun neydi canım ?Merhaba kizlar
Ben dun 3. Tup bebek denememi gerceklertirdim .8 senelik evliyim 5 yilfyildir bir suru tedavi gordum bunun sonuncu olmasini umuyorum .dun 3 tane dondurulmus embriyom vardi 3 gunluk onlarin ucude saglikli oldugu icin embriyologum 3 unude koyalim dedi.zaten bende onu istiyodum hemen atladim tabi evet evet diye ama kizlar benim kabizlik sorunum var kendimi bildim bileli duphalac kullandigim ahalde biraz ikinmadan yapamiyorum ve ikinma diyolar bana ama olmuyo iki defa ikindim dunden beri ve cok uzgunum cunki cok rahatsiz oluyorum ne yapicagimj bilmiyorum acaba bebeklerim beni birakmismidir
Yokk canıım o kadar küçük birşeyden düşer mi hiç evham yapma. Hiç sanmıyorum. Senin sorun neydi canım ?
Kizlaarr simdi opu oldum bitti 7 tane yumosum varmis doktor iyi dedi ama sizce nasil
Daha ne olsuun:) harika 5. Güne gidebilicek embriyolar oh mis :)Kizlaarr simdi opu oldum bitti 7 tane yumosum varmis doktor iyi dedi ama sizce nasil
Hiç takma kafana misler gibi yumurtaların var ya olmasaydı? Çok şükür canım sadece vaktinin gelmesini bekliyorsun o kadarSagol canim n insallah bizim sebepsiz infertilite hic bir sebep bulunamadi .oda insani cok yoruyor sebep yokken bu sekilde olmasi ama rabbim herseyin en jyisini bilir.bundada vardir bi hayir diyoruz
Aminn canım inşallah :)Cok sagolun ya vala tama bilmedigim icin anlamadim INSALLAH hepimiz kavusuruz pitirciklarimiza
Aramak üzeredirler. Ümitsizlik yok Kaç tane yumurtladınbeni hala aramadilar.24 saat gecti opu ustunden.olumsuz cevap almak icin aramak istemiyorum
1 tane yumurtam var.o yuzden bu umitsizlikAramak üzeredirler. Ümitsizlik yok Kaç tane yumurtladın
Opuda ağrı oluyor mu ay ben de o günlere bi gelsem...Cok sagolun ya vala tama bilmedigim icin anlamadim INSALLAH hepimiz kavusuruz pitirciklarimiza
1 tane yumurtam var.o yuzden bu umitsizlik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?