2015 Mayıs ta Tüp Bebek yaptıracak Arkadaşlar haydi gelin :)

ya testere dişli aslan pençesi için dıyolar tüp bebegın tutunması için..ibrahım saraçoğlu dedıııı..sence bitkisel trazı şeyler içmek tehlıkelı mı
Tutunması için kısmını bilmiyorum henüz transfer kısmına gelmedim ama aslan pençesi hormon düzensizliğine iyi geliyor diye biliyorum adet düzenleyici hao kullanmak yerine günde bir bardak testere dişli aslan pençesi o hapın yerini tutuyormuş

Bende adet olmayı bekliyordum ve sonunda oldum oldum da ne oldu bütün hevesim içimde kaldı merkezi aradım tadilattayiz ayin 20 sine kadar hasta alamıyoruz folik asit e devam birdaha ki adetinizde arayın dediler hayallerim kırıldı bu ay önümüzdeki ayı beklemekten başka çare kalmadi (((

Geç olsun güç olmasınnn

aaaaa ne saçma sapan bi olayyy önceden haber verilmesi lazımdıııı

kızlar uzmeyın tatlı canınınızı ben subat 14 te tuplerım tıkalı oolduguu dogal yolla anne olamayacagımı ogrendım .. 15 gun arastırdım dusundum laparoskobi mi yoksa tup bebekmı dıye hatta dogu fertılle anlastım ama sonra buradakı arkadaslar saolsun benı fethıye ersan hocamla gorusmeye ıkna ettı , ıyıkıdee gıtmısımMart ayının basında gıttım konustuk doktorum hemen butun kan tahlıllerımı esımde dahıl ıstedı. Meger pıhtılasma sorunum varmıs benım ılaclar vıtamınler verdı 10 gun sonra regl oldum gıttım oda ne hıc yuksek olmayan prolaktın 46 ya cıkmıs sanırım streste bır ay bekledık ayın 4 unde yenıden regl oldum bu seferde e2 dusmemıs ılac kullanmama ragmen kıst olusmu sımdıde onun ıcın tedavı goruyorum.. Canınızı sıkmayın vardır mutlaka Allahımın bır hıkmetı, onemlı olan dogru sonuca hayırlısı ıle ulasabılmek belkı doktorum fethıye hocam olmasaydı aman bosver bız yapalım tutmazsa onların sorunu denılebılırdı .. Kızlar kendınızı uzmeyın Allahın ıznıyle hayırlı saglıklı evlatlarımıza kavusacagız

evet beklenen sonuc geldi.yumurta kalitesiz cikmis.yikama yapmislar olmamis yinede.benim transfer iptal bu durumda

Canım üzül ama kendini yıpratma. Kendini Allah'a teslim et. Bu ay kısmetin değilmiş. Sen tedavini olacaksın, sonuç Allah'tan.

ya transfer olamadm adetı beklıom..içimden bı hıs hamılesın dıo baş dönmesı ve kasık ağrılarım war

Ne güzel olur, süpriz bebek olur. İnşallah dua yerine geçer hislerin.

Nasipten öte yol yok canım. Sana birşey olmasın da varsın merkez tadilat olsun.

"Allah doğru insanlarla karşılaştırsın" derim hep. Sen de doğru doktorla karşılaşmışsın ne mutlu. İnşallah olumlu sonucunu da alacaksın.

amin insallah canım ınsallah hepımız bebıslerımızın uyutmadıgı gunlerı anlatacagız

Kızlar dr dan geldim şimdi, ohss ile karşı kaşıyayım ve bunu topu topu 7 yumurta için yaşayacağım. Canım çok sıkıldı yumurta sayım çok olucak diye ohss ye bile sevinmiştim, yıkıldım resmen

kızlar selam.benim de pazartesi yumurta toplama var.inşallah hepimiz hakkında hayırlısı olur.
Hayırlı olsun canım inş pozitif sonuç alırsın canım sana bir sorum olcak embriyo konulduktan sonra aşılama gibi eşle iki günde bir ilişki veriyomu doktor yoksa vermiyomu ben başka bir şehirde yapcam eşim yanımda olmiycak

sağol canım hepimizin hayırlı olur inşallah.Benim ilk tüp bebek denemem.ancak bildiğim kadarıyla ilişki önermiyorlar hatta tam tersi ilişki yasak diye biliyorum.transfer sonrası doktorun zaten söyleyecektir.

sağol canım hepimizin hayırlı olur inşallah.Benim ilk tüp bebek denemem.ancak bildiğim kadarıyla ilişki önermiyorlar hatta tam tersi ilişki yasak diye biliyorum.transfer sonrası doktorun zaten söyleyecektir.
Benimde ilk tüp bebek olcak canım onun için acemiyim

Sıkma canını. Yumurtalar toplanır ve düzelme olmazsa dondurulur. Ohss sanırım karın içi şiştiği için tehlikeli transfer yapılamıyor. O şişliğin inmesi biraz zaman alıyor. İnşallah olmazsın. Benim de öyle bir risk olmuştu bir kere. İlacın dozunu düşürdüler. Sonra olmadı çok şükür. İnşallah senin de olmaz. Yumurta toplanınca belli olur. Şimdiden canını sıkma. Yapacak birşeyin var mı? yok. O zaman olursa düşünürsün bu durumu.

Canım bu kan pihtilasma testi hemenmi çıkıyo bide çıksa pihtilasma tedavi ediyolarmi

Tedavin hayırlı olur inşallah. Kan testi kaç günde çıkıyor tam hatırlamıyorum. 10 gün gibi kalmış aklımda. Tedavisi sadece kan sulandırıcı ilaçlar. Hamile kalırsan bir ilaç kullanıyorsun. Tedavi sırasında da asprin benzeri birşey içiyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…