- 24 Nisan 2015
- 2.154
- 964
- 43
- Konu Sahibi basbelasiyim
-
Ruyan tersi olur inş canım öyle bir strese girmisizki uykuda bile rahat birakmiyo bizigunaydin herkese
dun gece ruyamda olumsuz sonuc aldigimi gordum.yumurtaniz dollenmedi dediler.hayir olsun dicem
merkezden gelecek teli bekliyorum
Canım hurma doguma yakın yenir şimdi yenmez oda doğumu kolaylastirsin diye yenirHurmada yeyin arkadaşlar. Rahmi besliyormuş. hamilelikte de yenilmeli.
Hayırlı olsun canım inş ucundende biri tutarMerhaba kizlar
Ben dun 3. Tup bebek denememi gerceklertirdim .8 senelik evliyim 5 yilfyildir bir suru tedavi gordum bunun sonuncu olmasini umuyorum .dun 3 tane dondurulmus embriyom vardi 3 gunluk onlarin ucude saglikli oldugu icin embriyologum 3 unude koyalim dedi.zaten bende onu istiyodum hemen atladim tabi evet evet diye ama kizlar benim kabizlik sorunum var kendimi bildim bileli duphalac kullandigim ahalde biraz ikinmadan yapamiyorum ve ikinma diyolar bana ama olmuyo iki defa ikindim dunden beri ve cok uzgunum cunki cok rahatsiz oluyorum ne yapicagimj bilmiyorum acaba bebeklerim beni birakmismidir
İnş canım kirarlarsa bende onların kafalarini kircam Hahahaha şaka şaka :)Kırmazlar merak etme
Canım ben ilk defa bu ay tüp bebek yapcam onun için kusuruma bakmayın af buyur ama opu ne ??Opuda ağrı oluyor mu ay ben de o günlere bi gelsem...
INSALLAH gelir yaaa:))) anestezi veriyilar zaten ama biraz sancin oluyo tabi bide sersem gibiyim bugun sabah oldu ama onun disinda bi skintisi yokOpuda ağrı oluyor mu ay ben de o günlere bi gelsem...
Canım ilk sıralarda kabullenmek zor oluyor aynı durumu bende yaşadım zor bi dueum biliyorum.. Allah sabrını veriyor ve bir süre sonra toparlanıp tekrar yola koyuluyorsun çünkü anne olmak istiyoruz hasretiyle yandığımız bebeklerimize kavuşmak istiyoruz..Allah bu çabalarımızı görüyor ve ne kadar üzüldüğümüzü de.. Ama bu bizim imtihanımız bir gün bizde anne olacağız inşAllah.. Yumurta kalitesiz çıkmış diye senin yazını okurken kendi aynı haberi aldığım zaman geldi aklımaevet beklenen sonuc geldi.yumurta kalitesiz cikmis.yikama yapmislar olmamis yinede.benim transfer iptal bu durumda
Hayal kırıklığıma uğramak istemiyorsan 1 hafta bekle derim canım yine de sen bilirsinkızlar bişe dıcem bnm adetm 1 gün geçti yarın kan testi yapsam çıkarmı..zannetmıyorum olacağını ama bi umut
erken demiHayal kırıklığıma uğramak istemiyorsan 1 hafta bekle derim canım yine de sen bilirsin
Malesef erkenerken demi
ya transfer olamadm adetı beklıom..içimden bı hıs hamılesın dıo baş dönmesı ve kasık ağrılarım warMaşesef erkenbende çok yaşadım bu durumu ama sonuç testlere verilen para israfı ve hayal kırıklığı bir hafta bu konuyu unutup beklemek gerek nasıl yapicaksak hiç aklımızdan çıkmıyorken
İnşAllah öyledir canım inşAllah tedaviye gerek kalmaz da kendiliğinden gelmiş olur minik mucizenya transfer olamadm adetı beklıom..içimden bı hıs hamılesın dıo baş dönmesı ve kasık ağrılarım war
ya testere dişli aslan pençesi için dıyolar tüp bebegın tutunması için..ibrahım saraçoğlu dedıııı..sence bitkisel trazı şeyler içmek tehlıkelı mıİnşAllah öyledir canım inşAllah tedaviye gerek kalmaz da kendiliğinden gelmiş olur minik mucizen
Canım ilacın yan etkisidir kaşıntı yapabilir travazol diye bi merhem var onu sur kasintin geçerYaa kizlar birsey sorcam. Ben tansferden bikac gun once crinone jel kullanmaya basladim sabah aksam. Hala kullaniyorum ama bugun acayip bi kasintim var. Bi bakayim dedim, icerisi bembeyazz peceteyle silmeye calistim ama hala beyazliklar varjelin bi kisminin disari cikabilecegni soylemisti ama camasirimda bir sey yok. Kasinti sorunum gecer mi ki
İnş hamissin canım bu stresi yasamazsinya transfer olamadm adetı beklıom..içimden bı hıs hamılesın dıo baş dönmesı ve kasık ağrılarım war
inşallah ama bılmıorm BI ADET OLSAYDIM :)))İnş hamissin canım bu stresi yasamazsin
İnş olmazsın canım bi mucize gerçekleşir bu opu olayı nedir bi bilgin varmı ben daha yeni yapcam tüp bebeği acemiyim bu kisaltmalarainşallah ama bılmıorm BI ADET OLSAYDIM :)))
yumurta toplama işlemi:)))İnş olmazsın canım bi mucize gerçekleşir bu opu olayı nedir bi bilgin varmı ben daha yeni yapcam tüp bebeği acemiyim bu kisaltmalara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?