2015 Mayıs ta Tüp Bebek yaptıracak Arkadaşlar haydi gelin :)

Kizlar bugun firsat bulamadim gunduz niyetine diyyim :) bu gece ruyamda dorduz bebeklerim olmustu yataf
gimda yatiyorlardi birde sacima kina yakiyordum ayyy cok saskindim

Kizlar bugun firsat bulamadim gunduz niyetine diyyim :) bu gece ruyamda dorduz bebeklerim olmustu yataf
gimda yatiyorlardi birde sacima kina yakiyordum ayyy cok saskindim
ALLAH hayirlara cikarsin canim ya INSALLAH hayirli saglikli bir evlat nasip eder RABBIM:) ya affiniza siginiyorum herkesi aklimda tutamiyorum sen hangi asamadasin canim

mrb canım çok fazla cvp yazamasamda mesajlarınızı sürekli okuyup takip ediyorumm az önce senin mesajını okurkenn ayyy canım diye haykırdım resmen allahım saglıklı sıhhatli kucagına almayı nasip etsin inş. çok sevindimm..

bnmde adetm geckmişti test yaptm negatifffffffffffffffffffffffffff

MAYIS 2015 TÜP BEBEK LİSTEMİZ...
1).sweet-73................2.deneme-sebepsiz infertilite-özel mersin tüp bebek merkezi
2).secido....................1.deneme-tüpler tıkalı- fethiye ersan tup bebek merk
3).mzuhal..................1.deneme-sebepsiz infertilite-ankara Zübeyde Hanım
4).pamuk prenses187-1.deneme-sebepsiz infertilite-ankara genart prof.dr murat sönmezer
5)
.aysee122.................1.deneme- cerrahpaşa istanbul
6)_oceanshine_..........1.deneme-pko-samsun medicalpark tayfun alper
7).eylulnazli................2.deneme-pko- izmir irenbe tüp bebek merkezi
8).cylnflz....................1.deneme-sperm sorunu-ege üniversitesi tüp bebek bölümü
9).nurme....................6.deneme-erkek ve kadin sorunu-medipol hastanesi dr mustafa acet
10).majasteleri...........7.deneme-sebepsiz infertilite- Ankara Novaart
11).eylulmeb...............1. deneme istanbul kavacık medistate
12).danem28..............3.deneme-sperm sayı azlığı-Trabzon clınart hospıtal ŞAFAK HATIRNAZ
13).zeynepp................1.deneme-sperm sorunu-Adana Acıbadem volkan noyan
14).ciybik...................2.deneme-sperm sorunu-nova art
15).pamuksekerii.......2.deneme-erkek infertilite-Izmir symrna

16).delalimmm...........1.deneme-sperm sorunu-

Beklicem pazar günü yaptırıcam aslında test günüm 18 İ ama işte olumlu Yada olumsuz sonuç Öğrenmek istemiyorum evde olurum en azından

Acele etme bence bende ayni gun 18 inde yaptiricam testimi canim.insallah ikimizde guzel haberler aliriz o gun ama belirti falan da yok daha 6. Gun bugun olsada belirti olurmuydu bilmiyorjm belki daha erken ama gun gectikce merakta artiyor dogrusu

Canım çok teşekkür ederim.inşallah bir aksilik olmadan kucağımıza almayıda nasip eder rabbim.Ben uzun süredir bu günü bekliyorum 7 yıllık evliyim burdaki arkadaşların neler yaşadığını çok iyi anlıyorum. Artık dualarim sizlerle rabbim isteyen avuç açıp dileyen herkese nasip etsin.Bunun yokluğunu en iyi bizler biliriz bir bir kucaklarimiz dolsun inşallah.

Benim transfer oldu heycanli bekleyis basladi ya cok degisik mis bu arada transferde de korkulacak hicbirseyyokmus nasil bitti anlamadimm:)))

arkadaşım beni de listeye ekler misin 4.deneme dondurulmuş deneyeceğiz. bursa pembe mavi hastanesinde.. yaş 27 sorun erkek azosperm

Acele etme bence bende ayni gun 18 inde yaptiricam testimi canim.insallah ikimizde guzel haberler aliriz o gun ama belirti falan da yok daha 6. Gun bugun olsada belirti olurmuydu bilmiyorjm belki daha erken ama gun gectikce merakta artiyor dogrusu
inşeallah canım dilerim güzel haberler alıcaz ama bende belirti hep aynı adet olacakmışım gibi başka bir şey yok benim 3.denememde tutmuştu o zaman çok belirtim vardı midem bulanıyordu sabah kalktığımda göğüslerim çok ağrıyordu ama o zaman 3 emb transfer edildi 3 kese oluşmuştu belki de ondan Hayırlısı dilerim Rabbim ol demiştir hepimize inşeallah olmuştur

Insallah canim benimde sanki adet olcakmisim gibi hareketlenmeler var.ama rabbim yuzumuze bakar insallah .emeklerimizi bosa cikarmasin

Nasılsınız bugün kızlar @pamuksekerii Y yenibidunya varmı problem umarım iyisiniz
Slm canım iyiyim işte ya sıkıntıdan patliyorum evde. Ağrı sizi yok ara sıra kasik ağrısı dışında. Sabah test yaptım çıkmayacagni bile bile. sen de durumlar nasıl tatlım. Ha bi de istahsizim çok. Ve bazı şeyler kokuyor sanki bana

Linz değilsiniz canım pamuksekeri ve ben de 18 mayısta test yaptircaz. 4 kişiyiz inşallah 4 pozitif sonuç alırız :)

Ben de varım. Eklermisin. Bi de test tarihi ve sonuclarda yazılsa kim hamis kim bekliyo oni da ogrenuriz. Benim yaş 29 2. Deneme. Adana ankada tüp bebek. Test tarihim 18 Mayıs

Bende de aynı canım ya durumlar ben yarın iş başı yapıyorum Allahdan pazar erken gelir belki evde zaman Geçmiyor çok bunaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…