- 24 Nisan 2013
- 124
- 74
- 48
- Konu Sahibi basbelasiyim
-
Hayırlısı olsun canım tedavinKızlar bu gece çatlatma iğnemi vurulacağım. Perşembe öğle 12:30 opu olacak. Sabah psikologla da görüştüm. Ağladım içimi boşalttım. Birkaç ödev verdi. Size de söyleyim.
1- Her sabah bir niyetini söyleyeceksin. Oruca niyet eder gibi niyet edeceksin. (sizce nasıl niyet etmeliyim?)
2- Her gün kendine üç konuda "aferin" diyeceksin. Öyle büyük birşey olması gerekmiyor. Pilavım güzel olmuş "aferin" gibi
3- Çevrendeki herşeyin ve kendinin farkında olmaya çalışacaksın. Örneğin. 2. kattaki balkonda çamaşır asılmış. Merdivenler 12 basamakmış. Yani öylesine bakmayacaksın etrafa. Eşinle konuşurken içten dinleyip, gözlerinin içine bakacaksın. vb. dedi.
Hiç sorma ben de çok bunaldım 3 gündür evdeyim bi dun akşam dışarı çıktık . Bu akşamdan itibaren yürüyüşume başlıcam doktor yapabilirsin dedi. Bu gün goguslerimde ağrı hissettim sendede var mı canım. İlaçların etkisi galibaBende de aynı canım ya durumlar ben yarın iş başı yapıyorum Allahdan pazar erken gelir belki evde zaman Geçmiyor çok bunaldım
Progesteron baş ağrısı ve dönme yapıyormuş .bende de var . şişlik yok ara sıra kasiklarimdda batma oluyo bi de bu gün goguslerimde ağrı hissettim . Beklemek çok zor yaaKizlar bende bugun ve bi kac gundur hafiften bas donmesi oluyo kasiklarimda top gibi bisey varmis hissi var ve icim yaniyo resmen ictigim suyun haddi hesabi yok ilaclardanmi oluyo acaba anlamadim
Ben yinede ısrar edcem ikide inş beni kirmazlarEvet canim dogru tek yapiyolar ama 2 defa tutmazsa 3. De 2 tane transfer yapiyo devlet .ama ozele gidersen orda ikincide 2 tane koyuyolar benim 3. Denemem oldugu icin ozelde 3 taneyide koydurduk canim
Canım inş sonucun pozitif çıkar bi sorum olcak sana yeni yasa çıkmış 35 yaş altına tek embriyo transfer ediliyomus dogrumu bide ben özelde yapcam yaşım 29 iki tane istesem koyarlarmi
Aminnnnnnnnnn :)
İnş canım konusacam doktorumlaYapabilir
Yapabilirler canim ozelde bence bi konus doktorunla
Hayırlı olsun tedavi arkadaşımkızlar selam bende bahçeci fulyada gürkan beyle tedaviye başlıyorum. hepimize bol şans :)
- MAYIS 2015 TÜP BEBEK LİSTEMİZ...(son hali)
1).sweet-73...........................2.deneme-sebepsiz infertilite-özel mersin tüp bebek merkezi
2).secido..............................1.deneme-tüpler tıkalı- fethiye ersan tup bebek merk
3).mzuhal............................1.deneme-sebepsiz infertilite-ankara Zübeyde Hanım
4).pamuk prenses187-.........1.deneme-sebepsiz infertilite-ankara genart
5).aysee122..........................1.deneme- cerrahpaşa istanbul
6)_oceanshine_..................1.deneme-pko-samsun medicalpark tayfun alper
7).eylulnazli........................2.deneme-pko- izmir irenbe tüp bebek merkezi
8).cylnflz.............................1.deneme-sperm sorunu-ege üniversitesi tüp bebek bölümü
9).nurme.............................6.deneme-erkek ve kadin sorunu-medipol hastanesi
10).majasteleri....................7.deneme-sebepsiz infertilite- Ankara Novaart
11).eylulmeb........................1. deneme istanbul kavacık medistate
12).danem28.......................3.deneme-sperm sayı azlığı-Trabzon clınart hospıtal
13).zeynepp.........................1.deneme-sperm sorunu-Adana Acıbadem volkan noyan
14).ciybik............................2.deneme-sperm sorunu-nova art
15).pamuksekerii................2.deneme-erkek infertilite-Izmir symrna
16).delalimmm....................1.deneme-sperm sorunu-
17).umut88.........................4.deneme-erkek azo sperm-bursa pembe mavi hastanesi18).yenibidünya..................2. Deneme. - Sebepsiz infertilite -Adana anka tüp bebek merkezi 19).melekerhan...................4.denemem-sperm sorunu-Bursa art 20).bebegimolsunistiyorum.3. Deneme- sebepsiz infertilite- ist.emsey hospital 21).cano86............................1.deneme-sperm sorunu - 22).seneyebelki.....................2.deneme-sperm sorunu-maslak acıbadem
Progesteron baş ağrısı ve dönme yapıyormuş .bende de var . şişlik yok ara sıra kasiklarimdda batma oluyo bi de bu gün goguslerimde ağrı hissettim . Beklemek çok zor yaa
Kaç yıldır ugrasiyosun canım. Ben de sebepsiz infertilite. Sorun olmadan da tedavi olmak ne zormuş . Ama buna da şükür napalım. Biz de 4 yılı askindir uğraşıyoruz bi türlü gelmedi bebeğim.Aynen canim zaman gecmiyor sanki
Estrofem kullanıyorum ondan oluyor yumurta toplandığından beri hep aynı şekilde tatlım şimdi iğneye gidicem 6.gün iğnemi vurdurucam tutunması için veriyor doktorumHiç sorma ben de çok bunaldım 3 gündür evdeyim bi dun akşam dışarı çıktık . Bu akşamdan itibaren yürüyüşume başlıcam doktor yapabilirsin dedi. Bu gün goguslerimde ağrı hissettim sendede var mı canım. İlaçların etkisi galiba
sagol canım teşekkür ederim.Maşallah gözün aydın canım Rabbim tamamına erdirir inşallah.
inşallah canm
Hmm yok benimki dondurulmuş olduğu için daha önce yoktu agrimda estrofemden dediğin gibi. Sen progesteron iğne mi vuruluyorsun. ben bu defa vurulmuyorum bant kullanıyorum. Doktor sadece transfere girerken iğne verdi . Sonrasında kullanmıyorum. Ay çok acıtıyor allah yardimci olsun canmEstrofem kullanıyorum ondan oluyor yumurta toplandığından beri hep aynı şekilde tatlım şimdi iğneye gidicem 6.gün iğnemi vurdurucam tutunması için veriyor doktorum
Kaç yıldır ugrasiyosun canım. Ben de sebepsiz infertilite. Sorun olmadan da tedavi olmak ne zormuş . Ama buna da şükür napalım. Biz de 4 yılı askindir uğraşıyoruz bi türlü gelmedi bebeğim.
Kaç yıldır ugrasiyosun canım. Ben de sebepsiz infertilite. Sorun olmadan da tedavi olmak ne zormuş . Ama buna da şükür napalım. Biz de 4 yılı askindir uğraşıyoruz bi türlü gelmedi bebeğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?