2015 Mayıs ta Tüp Bebek yaptıracak Arkadaşlar haydi gelin :)

Hayırlısı olsun canım tedavin

Evet canim dogru tek yapiyolar ama 2 defa tutmazsa 3. De 2 tane transfer yapiyo devlet .ama ozele gidersen orda ikincide 2 tane koyuyolar benim 3. Denemem oldugu icin ozelde 3 taneyide koydurduk canim

Bende de aynı canım ya durumlar ben yarın iş başı yapıyorum Allahdan pazar erken gelir belki evde zaman Geçmiyor çok bunaldım
Hiç sorma ben de çok bunaldım 3 gündür evdeyim bi dun akşam dışarı çıktık . Bu akşamdan itibaren yürüyüşume başlıcam doktor yapabilirsin dedi. Bu gün goguslerimde ağrı hissettim sendede var mı canım. İlaçların etkisi galiba

Kizlar bende bugun ve bi kac gundur hafiften bas donmesi oluyo kasiklarimda top gibi bisey varmis hissi var ve icim yaniyo resmen ictigim suyun haddi hesabi yok ilaclardanmi oluyo acaba anlamadim
Progesteron baş ağrısı ve dönme yapıyormuş .bende de var . şişlik yok ara sıra kasiklarimdda batma oluyo bi de bu gün goguslerimde ağrı hissettim . Beklemek çok zor yaa

Estrofem kullanıyorum ondan oluyor yumurta toplandığından beri hep aynı şekilde tatlım şimdi iğneye gidicem 6.gün iğnemi vurdurucam tutunması için veriyor doktorum

Pr
Estrofem kullanıyorum ondan oluyor yumurta toplandığından beri hep aynı şekilde tatlım şimdi iğneye gidicem 6.gün iğnemi vurdurucam tutunması için veriyor doktorum
Hmm yok benimki dondurulmuş olduğu için daha önce yoktu agrimda estrofemden dediğin gibi. Sen progesteron iğne mi vuruluyorsun. ben bu defa vurulmuyorum bant kullanıyorum. Doktor sadece transfere girerken iğne verdi . Sonrasında kullanmıyorum. Ay çok acıtıyor allah yardimci olsun canm

Kaç yıldır ugrasiyosun canım. Ben de sebepsiz infertilite. Sorun olmadan da tedavi olmak ne zormuş . Ama buna da şükür napalım. Biz de 4 yılı askindir uğraşıyoruz bi türlü gelmedi bebeğim.

Canim ben 8 senelik evliyim nerdeyse 7 senedir istiyoruz bebek iste ilk zamanlar yumurta takipleri klomenler catlatma igneler falan filan derken 3 sene gecti sonra asilamalar basladi sonra devlete gittim ordada asilama yapildi rapor icin ugrastim falan derken de bir 3 sene daha gecirdim sonra tupbebek tedavilerine basladim canim devlette bir kere yaptik deneme sonra tutmadi tabi raporumu aliyim ozele gidiyim dedim sonrada aman beklemiyim diyip ozele gittim tedavi sonra iki embriyo transfer ama oda tutmadi sonra 6 ay ara verdim cunki vucudum artik mahvoldu adet araligim 40 lara cikti 30 ken .oyuzden bekledim ve duzene girdi 3 aydir sonra dondurulmuslar icinde buay gittik ve transferi yaptirdik allahim hicbirimizi daha sinamasin.rabbim istedigim bebeklerimizi bize versin canim insallah. uuuuuuu nede uzun yazdim galiba

Kaç yıldır ugrasiyosun canım. Ben de sebepsiz infertilite. Sorun olmadan da tedavi olmak ne zormuş . Ama buna da şükür napalım. Biz de 4 yılı askindir uğraşıyoruz bi türlü gelmedi bebeğim.

Canim ben 8 senelik evliyim nerdeyse 7 senedir istiyoruz bebek iste ilk zamanlar yumurta takipleri klomenler catlatma igneler falan filan derken 3 sene gecti sonra asilamalar basladi sonra devlete gittim ordada asilama yapildi rapor icin ugrastim falan derken de bir 3 sene daha gecirdim sonra tupbebek tedavilerine basladim canim devlette bir kere yaptik deneme sonra tutmadi tabi raporumu aliyim ozele gidiyim dedim sonrada aman beklemiyim diyip ozele gittim tedavi sonra iki embriyo transfer ama oda tutmadi sonra 6 ay ara verdim cunki vucudum artik mahvoldu adet araligim 40 lara cikti 30 ken .oyuzden bekledim ve duzene girdi 3 aydir sonra dondurulmuslar icinde buay gittik ve transferi yaptirdik allahim hicbirimizi daha sinamasin.rabbim istedigim bebeklerimizi bize versin canim insallah. uuuuuuu nede uzun yazdim galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…