- Konu Sahibi basbelasiyim
-
yok kız ben kan testı yaptrmayı aklımın ucundan bıle geçrmıorm ımkanzızzzzzzzzzzzzzz kendiliğiden hamıle kalmam ewde civan perçemi var içecwm[/QUOTE
Imkansiz diye birsey yokk:)))bence bi yaptir test.bide bende ne oluyo biliyomusun gecikiyo adetim sonra test yapiyom negatif cikiyo adet oluyorum :)
Arkadaşlar Merhaba sabah tahlil yaptırdım ve sonuç pozitif hamileyim.Kaç gündür boşuna kuruntu yapmışım.Rabbim sizlerde nasip etsin inşallah henüz sadece bir kağıt var elimizde ama bu bile yetti bizeInşallah rabbim isteyen bekleyen herkese nasip eder.
oyy masallah gozun aydın canım ınsallah saglıkla kucagına alırsınArkadaşlar Merhaba sabah tahlil yaptırdım ve sonuç pozitif hamileyim.Kaç gündür boşuna kuruntu yapmışım.Rabbim sizlerde nasip etsin inşallah henüz sadece bir kağıt var elimizde ama bu bile yetti bizeInşallah rabbim isteyen bekleyen herkese nasip eder.
aıle hekımlıgı yapıyor canımArkadaşlar benden tüp bebek için.İlk defa HCV, HBS ve HIV tahlili istediler. Dosyaya koymak için. Nereden nasıl yaptırdınız
Ayy canim cok cok sevindim RABBIM hayirlisiyla kucagina almyi nasip etsin topigimizin ilk annesi:)))) canim sizin skinti neydi nerde yaptirdin ve hcg degerin kac kac embriyo koymuslardi ayycok sordumm ama bugun benim transferim varda:)))Arkadaşlar Merhaba sabah tahlil yaptırdım ve sonuç pozitif hamileyim.Kaç gündür boşuna kuruntu yapmışım.Rabbim sizlerde nasip etsin inşallah henüz sadece bir kağıt var elimizde ama bu bile yetti bizeInşallah rabbim isteyen bekleyen herkese nasip eder.
Canım allah yardimcin olsun inşallah güzel sonuçlar alırsın.çok teşekkür ederim güzel dileklerin için.benim pko sorunum var eşinde de Varikosel.1 mayısta iki embriyo transferi yapıldı ikiside yüksek kaliteydi ama dondurulmuş transferi yapıldı.Embriyo toplamı işleminden sonra doktorum bir kaç ay bekleyelim dedi aldığım ilaçlar kan değerimi cok yükseltti kan takibi yaptık değerlerin düşünce transferi uygun gördü.Şükürler olsun ki iyi sonuçlandı inşallah seninde öyle olur.hastane ve doktor adını özelden yazıyorum sanaAyy canim cok cok sevindim RABBIM hayirlisiyla kucagina almyi nasip etsin topigimizin ilk annesi:)))) canim sizin skinti neydi nerde yaptirdin ve hcg degerin kac kac embriyo koymuslardi ayycok sordumm ama bugun benim transferim varda:)))
Canım teşekkürler.inşallah sizlerinde güzel haberlerini alırızoyy masallah gozun aydın canım ınsallah saglıkla kucagına alırsın
Amin canım teşekkür ederim.Bu arada söylediğin testleri benim gittiğim merkez kendisi yaptı ama sağlık ocağında da yaptırabiliyosun diye biliyorum.çook sevindim canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Allah tamamına erdirsin canım senin adına çok sevindim Allah kimseye yokluğunu aramasın sağlıkla kucağına alırsın inşAllah hayırlı uğurlu olsunArkadaşlar Merhaba sabah tahlil yaptırdım ve sonuç pozitif hamileyim.Kaç gündür boşuna kuruntu yapmışım.Rabbim sizlerde nasip etsin inşallah henüz sadece bir kağıt var elimizde ama bu bile yetti bizeInşallah rabbim isteyen bekleyen herkese nasip eder.
Çokkk sevindim canım Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah bize de böyle güzel haberler almayı da nasip etsinArkadaşlar Merhaba sabah tahlil yaptırdım ve sonuç pozitif hamileyim.Kaç gündür boşuna kuruntu yapmışım.Rabbim sizlerde nasip etsin inşallah henüz sadece bir kağıt var elimizde ama bu bile yetti bizeInşallah rabbim isteyen bekleyen herkese nasip eder.
Sağol canım teşekkür ederim.Allah tamamına erdirsin canım senin adına çok sevindim Allah kimseye yokluğunu aramasın sağlıkla kucağına alırsın inşAllah hayırlı uğurlu olsun
Gözün aydın canım çok sevindim darısı bizim başımıza inş dua et bizeArkadaşlar Merhaba sabah tahlil yaptırdım ve sonuç pozitif hamileyim.Kaç gündür boşuna kuruntu yapmışım.Rabbim sizlerde nasip etsin inşallah henüz sadece bir kağıt var elimizde ama bu bile yetti bizeInşallah rabbim isteyen bekleyen herkese nasip eder.
Ay canım çok sevindim allah sağ saglim kucağıniza almayı nasip etsin inşallah bizde seni takip ederiz inşallah tek tek bizde yazariz tekrar hayırlısı olsun :) :) :) :)Arkadaşlar Merhaba sabah tahlil yaptırdım ve sonuç pozitif hamileyim.Kaç gündür boşuna kuruntu yapmışım.Rabbim sizlerde nasip etsin inşallah henüz sadece bir kağıt var elimizde ama bu bile yetti bizeInşallah rabbim isteyen bekleyen herkese nasip eder.
Ay canım çok sevindim allah sağ saglim kucağıniza almayı nasip etsin inşallah bizde seni takip ederiz inşallah tek tek bizde yazariz tekrar hayırlısı olsun :) :) :) :)[/QUO
canım teşekkür ederim.insallah sizlerinde güzel haberlerini alırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?