2015 Mayıs ta Tüp Bebek yaptıracak Arkadaşlar haydi gelin :)

Sagol cnm bunların hepsını Alıp yemeye baslıyım ıns ıse yarar benımde yumurtalarım bıraz yavaş buyoyor ıns bunlarda yan destek olursa fazla ılac kullanmam.

Cnm osman bey demk acıbademde onu duymadım hıc ılk gorusmede verılen ucret tedAvı ocretıne mı eklenıyor. Sen tedavıne orda devam ettnmı.yanı tupbebek oldunmu?
Osman bey Bursa art de canım benim 4.denemem şu anda test günümü bekliyorum hayırlısıyla

Transferi olan arkadaşlar yatıyonu mu nasıl geçiriyonuz günlerinizi
canım bana da herkes yat yat dedi sana kısa birşey anlatayım yatmak işini dr sorduğumuzda söylediği bi hastamda tüp bebek yaptırdı ve tahlil gününne kadar yemek içmek dahil tuvaletini bile altından aldırdı ve yine hamile kalamadı dedi yani yatmak sonucu değiştirmiyo ağırlık kaldırma ve bişey alacağın zaman kolunu uzatıp alma günlük hayatını yaşa bide yattığında kan akımın yavaşlarmış ve bebek tutunsa bile kan gitmeyebilirmiş ilk aylarda kandan besleniyor biliyosundur kendimden örnek vereyim ilk bebeğimde transfer yapıldı adanada bi akrabamızda kaldık akşam olunca diğer akrabamıza gittik ordakiler hadi paça içmeye gidelim dediler kalktık gittik güzelde oldu ertesi gün yola çıktık eve geldik normal ani hareketlerde bulunmadan arada uzanarak arada kalkarak vakit geçirdim ve hamile kaldım ikincide ise daha uzun süre yattım yanı zorla yatırdılar etrafımdakiler ama olmadı sen kalbini Allaha yonelt Rabbim vekilim sensin de geç

Osman bey Bursa art de canım benim 4.denemem şu anda test günümü bekliyorum hayırlısıyla
canım merhaba listede gördüm seni bursa art.ta tedavi görüyormuşsun ben de pembe mavide. sorunlarımız aynı sperm azlığı ve morfoloji.. pembe mavide ımsı tekniği yok. sperm seçerken bizim gibi hastalarda bu teknik önemli art.ta bu teknik var mı acaba.. sizin tedavide nasıl bir yol izlendi. zahmet olmazsa benimle paylaşabilir misin?

Kızlar meb ben malesef negatif sonuç aldım

canım merhaba sperm sayınız kaçlarda? bende Osman hoca da tedavi görüyorum. bizde de sorun sayı ve morfoloji
4 milyon diye hatırlıyorum canım eşim varikosel ameliyatı oldu hiç sonuç alamadık hiç bir değişiklik olmadı senin ilk denemen mi? benim osman beyde 4.denemem

merhaba kızlar ben de bu ay tüp bebeğe başladım, iğneleri vurmaya başladım bakalım pazartesi kontrol

Ben çok heyecanla bahçeciye başladım, haa umduğumu buldum mu hayır ama hiçbir yer mükemmel değil ve hala aynı yere devam ediyorum.

Aynı süreçlerden gecmisiz canım geriye baktığımda haplar iğneler aşılama lar tüp bebek uff çok yorucu. İnşallah bu son olur hepimiz için canım. Benim bu gün ağrıları arttı adet olacakmış gibi göğüs bel kasik ayak çekilmesi hepsi adet öncesi yaşadığım şeylerle aynı

Ben de hapları kullanıyorum da igneem yok . Bide bu gün agrularim arttı belim kasiklarim .ayağım çekiliyor . Galiba olmadı adet belirtileri çünkü bunlar

Ev

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…