2015 Mayıs ta Tüp Bebek yaptıracak Arkadaşlar haydi gelin :)

Canım iyi düşün aklına kötü birsey getirme bende idrar testi yaptırdım silik çizgi bile göremedim.kanda gördük çok şükür rabbim sanada nasip etsin inşallah güzel haberlerini duyarız.

Kızlarr 19 unda adet olmam lazım...kendimi bazen hamile gbi hissediyorum sabaha karşı bulantım oldu adetle tüpe başlıcaktık olabilir mi sizceeee??? Ah keşke olsa uğraştırmadan gelse bebeğim

Kızlarr 19 unda adet olmam lazım...kendimi bazen hamile gbi hissediyorum sabaha karşı bulantım oldu adetle tüpe başlıcaktık olabilir mi sizceeee??? Ah keşke olsa uğraştırmadan gelse bebeğim
Benimde adet günüm 18 inde bende adetle tüp bebek tedavisine basliycam inş ikimizde hamile olur tedaviye gerek kalmaz canım

Sizin yaş kaç ben 36 oldum.

Canım iyi düşün aklına kötü birsey getirme bende idrar testi yaptırdım silik çizgi bile göremedim.kanda gördük çok şükür rabbim sanada nasip etsin inşallah güzel haberlerini duyarız.

Ayyy inşallah yaa. Rabbim şu kandil günü bizlere de tüm isteyenlere de hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Öksürük ve balgam başladı ben de üşütmüşüm. Doktor yatıp dinleneceksin dedi ilaç veremem dedi. İnşallah herşey yolunda gider.

Kizlar sizce hamilemiyim bugun sekizinci gun
Ayyyy Canim maşallah ya bence tutundu sana bebeğin yarın sabah ilk idrar la yine yap bakalım 2. Çizgi silikte olsa çıkmış bence pozitif. Gözün aydın demek istiyorum senle test günümüz aynı ben de mi yapsam ya. Canım sende kasik bel ağrısı falan var mı. Gogusler ne durumda anlatsana biraz bana :))

Gözün aydın canım inşallah katlanarak yükselir değerin. Yani sonuçta gebelik var inşallah bebeğin seni 9 ay birakmaz

Slm canım sin 2 gün testimize ne durumdasin sen var ki farklı bi şeyler diğer arkadaş ne yaptı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…