- 13 Ocak 2013
- 130
- 116
- 103
- Konu Sahibi basbelasiyim
-
Canım iyi düşün aklına kötü birsey getirme bende idrar testi yaptırdım silik çizgi bile göremedim.kanda gördük çok şükür rabbim sanada nasip etsin inşallah güzel haberlerini duyarız.Kızlar merhaba. 2 Mayıs'ta dondurulmuşlarla transfer oldum. Bugüne kadar 1-2 ufak tefek iğne batması gibi ağrı ve kahverengi lekelenmeler hariç birşey yaşamadım. Bugün BHCG testi yaptırdım sonuç 15,17 çıktı. Doktorum değer beklediğimizden düşük ama hamilesin ya da değilsin diyemem dedi. Cumartesi tekrar BHCG testi yaptırıcam. Beklediğimizden düşük denilince moralim bozulmuştu ama Allah kerim. İnşallah cmartesi ve sonrasında daha güzel şeyler olur. Duanızı esirgemeyin kızlaarr
kız bende adet olamadımmmmmmmmmmmmKızlarr 19 unda adet olmam lazım...kendimi bazen hamile gbi hissediyorum sabaha karşı bulantım oldu adetle tüpe başlıcaktık olabilir mi sizceeee??? Ah keşke olsa uğraştırmadan gelse bebeğim
Bi test yapsana benim daha günüm geçmedi... bariz bi sorununuz yok olur mu olur Ahhh inşallahhhkız bende adet olamadımmmmmmmmmmmm
şırnakta yaptım kan verdım dr.5 dkka sonra negatf dedı ama bu kadar erken kandea çıkacagını sanmıorm negatf ama bnm kiBi test yapsana benim daha günüm geçmedi... bariz bi sorununuz yok olur mu olur Ahhh inşallahhh
Bu yüzden git bi test yaptır guvenilir yerden diyom canımkanda negatf çıktı adam 5 dakka içinde kanda negatıf dedı anlamadım
sanmam belirtide yok zaten hamıle deglmdr yaBu yüzden git bi test yaptır guvenilir yerden diyom canım
Benimde adet günüm 18 inde bende adetle tüp bebek tedavisine basliycam inş ikimizde hamile olur tedaviye gerek kalmaz canımKızlarr 19 unda adet olmam lazım...kendimi bazen hamile gbi hissediyorum sabaha karşı bulantım oldu adetle tüpe başlıcaktık olabilir mi sizceeee??? Ah keşke olsa uğraştırmadan gelse bebeğim
Canım belirti olmadanda hamile olduğunu ogrenenler varsanmam belirtide yok zaten hamıle deglmdr ya
blmem yapsam mı kiCanım belirti olmadanda hamile olduğunu ogrenenler var
Kız yarın git yap durduğun kabahat belki bir sürprizle karsilasirsin bizede umut ol bariblmem yapsam mı ki
histereskopi olmuştum ben rahmımı kamerayla incelediler..belki ondan dolayı geckme olabılırKız yarın git yap durduğun kabahat belki bir sürprizle karsilasirsin bizede umut ol bari
Sizin yaş kaç ben 36 oldum.Canım yapacak bişey yok üzülsende kafaya takmasanda sonuç değişmiyor malesef bende 2 aşılama 7 tüp denedim haziran da 8. olacak inşallah yeri geldi çok üzüldüm yeri geldi hiç umursamadim bazen kendimi başka şeylere verdim ortam değiştirdim ama şimdilerde alıştım artık eskisi kadar hevesli değilim umut la baslamiyorum tedavilere haliyle de büyük hayal kırıkları yaşamıyorum rabbim ol dediği zaman olacak onu biliyorum ve ben sadece üzerime düşeni yapıp tevekkül ediyorum takdir Allah tan rabbim tez zamanda kavuştursun inşallah bebislerimize
Canım iyi düşün aklına kötü birsey getirme bende idrar testi yaptırdım silik çizgi bile göremedim.kanda gördük çok şükür rabbim sanada nasip etsin inşallah güzel haberlerini duyarız.
Ayyyy Canim maşallah ya bence tutundu sana bebeğin yarın sabah ilk idrar la yine yap bakalım 2. Çizgi silikte olsa çıkmış bence pozitif. Gözün aydın demek istiyorum senle test günümüz aynı ben de mi yapsam ya. Canım sende kasik bel ağrısı falan var mı. Gogusler ne durumda anlatsana biraz bana :))Kizlar sizce hamilemiyim bugun sekizinci gun
Gözün aydın canım inşallah katlanarak yükselir değerin. Yani sonuçta gebelik var inşallah bebeğin seni 9 ay birakmazKızlar merhaba. 2 Mayıs'ta dondurulmuşlarla transfer oldum. Bugüne kadar 1-2 ufak tefek iğne batması gibi ağrı ve kahverengi lekelenmeler hariç birşey yaşamadım. Bugün BHCG testi yaptırdım sonuç 15,17 çıktı. Doktorum değer beklediğimizden düşük ama hamilesin ya da değilsin diyemem dedi. Cumartesi tekrar BHCG testi yaptırıcam. Beklediğimizden düşük denilince moralim bozulmuştu ama Allah kerim. İnşallah cmartesi ve sonrasında daha güzel şeyler olur. Duanızı esirgemeyin kızlaarr
Slm canım sin 2 gün testimize ne durumdasin sen var ki farklı bi şeyler diğer arkadaş ne yaptı acabaİnşeallah canım moralini ha benim ilki negatifiti 2.kimyasal gebelikti 3.deneme de kese oluştu boştu kalp atışı yoktu 5. hafta kanamam başlamıştı kürtaj oldum sabretmekten ve dua etmekten başka şansımız yok. ama bu seferde olmazsa başka merkez düşünüyorum. Biliyorsun doktordan çok embriyolog önemli
Ah inş ovulasyon testi yaptım hiç çizgi yok hamiş değilim heraldeBenimde adet günüm 18 inde bende adetle tüp bebek tedavisine basliycam inş ikimizde hamile olur tedaviye gerek kalmaz canım
maslak acıbadem bülent beyKızlar bana iyi merkez tavsiye edebilirmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?