- 24 Nisan 2013
- 124
- 74
- 48
- Konu Sahibi basbelasiyim
-
Slm canım sin 2 gün testimize ne durumdasin sen var ki farklı bi şeyler diğer arkadaş ne yaptı acaba
merhaba canım yok bende bir değişiklik aynı her şey çok heyecanlıyım İşte olunca zaman çabuk geçiyor çok şükür ki son 2 gün dilerim iyi sonuçlar alırız rabbim inşeallah dularımızı kabul eder.Slm canım sin 2 gün testimize ne durumdasin sen var ki farklı bi şeyler diğer arkadaş ne yaptı acaba
Çok sevindim arkadaşım Hayırlısı olsun her şeyden önce Rabbim Devamını getirsin sağlıkla kucağına alırsın inşeallah senin kaçıncı günündüKizlar ben suan itibariyle hamileyim kan testim yapildi ve 105.5 cikti doktor iyi degerin dedi .pazari bekliyorum simdi hayirlisi insallah.rabbim tum benim gibi bebek isteyen arkadaslarimada nasip etsin bu mubarek gunde
Daha erken canım bekle bakalım adetin gecikirse yaparsin yine testiniAh inş ovulasyon testi yaptım hiç çizgi yok hamiş değilim heralde
Maşallah canım çok sevindim hayırlı olsun inş sağ salim kucağına almayı nasip etsin rabbimKizlar ben suan itibariyle hamileyim kan testim yapildi ve 105.5 cikti doktor iyi degerin dedi .pazari bekliyorum simdi hayirlisi insallah.rabbim tum benim gibi bebek isteyen arkadaslarimada nasip etsin bu mubarek gunde
Ya şunu farkettim idrar rengim su gibi needetse hiç sarılık yok nette araştırdım çok açık renk gebelik belirtisiymiş...hayırlısı artk çok dua edicem bugünDaha erken canım bekle bakalım adetin gecikirse yaparsin yine testini
İnşallah rabbim bu gecenin hurmetine hepimize nasip etsin insallahOfff bu ay hamile kalsam da tüple uğraşmasam yaaa bi hafta var adete ümit işte..
INSALLAH canim ya hepimizinki tutu ur aNnelerine:) ya bende gogus kasik agrisi var ama ilaclardan diye kendimi kaptirmak istemiyorum bide progestan igne kullaniyom onunda etkisi olabilir.annesi embriyon gayetsagliklidir ALLAHin izniyle hic kalitesiz diye dusunme:)Canim hayırlı olsun bebeğin sana sımsıkı tutunur inşallah. benimki de cuma günü oldu. Yarın bi hafta olacak. Agrilarim çok arttı kasık bel göğüs. Bilmiyorum artık adet ağrıları gibi sanki. Embiryolarim kaliteli değildi çok umutlu değilim açıkçası. Sen de durum ne var mı ağrı sizi
Değerin yüksek çıkmış canım bence hamilesin darısı tüm isteyenlerin başına inş hayırlı olsun canım çok sevindim ilk denemenmiydi?Arkadaslar 6mayisti transferim. Bgn 10. Gunum. Ve degerim 122 ciktii : ))) inanamitormm hamileyim dimi kizlar yaaaaa
Canim 2.denememdi dondurulmus embriyo ile. 3.gun embriyosuydu :) Allahim hala inanmiyormm hic umudum yoktuu. Pts tekrarlicam testi. Insallah 2ye katlar. Allahim herkese nasip etsin, dun aksam cok dua ettim hayirlisi olsun diye.Değerin yüksek çıkmış canım bence hamilesin darısı tüm isteyenlerin başına inş hayırlı olsun canım çok sevindim ilk denemenmiydi?
Canım bende ilk defa tüp bebek deniycem bu üçüncü Gün embriyosu nasıl oluyo yani ne kadar geç dollense embriyo o kadarmi iyiCanim 2.denememdi dondurulmus embriyo ile. 3.gun embriyosuydu :) Allahim hala inanmiyormm hic umudum yoktuu. Pts tekrarlicam testi. Insallah 2ye katlar. Allahim herkese nasip etsin, dun aksam cok dua ettim hayirlisi olsun diye.
Çok sevindim canım Rabbim kucağına almayı nasip etsin çok mutlu oldumArkadaslar 6mayisti transferim. Bgn 10. Gunum. Ve degerim 122 ciktii : ))) inanamitormm hamileyim dimi kizlar yaaaaa
Cnm yumurtayla sperm dollendikten 3 gun sonra dondurulanlara 3. Gun embriyosu deniyor. 5gun bolunmesini bekleyip 5.gun dondurulanlara 5.gun embriyosu deniyor. Tutma ihtimali 5.gun embriyolarnda daha yuksek deniyor ama o nasip isi bence. Bnm ilk denemem 5.gun embriyosuydu tutmamisti cnm.Canım bende ilk defa tüp bebek deniycem bu üçüncü Gün embriyosu nasıl oluyo yani ne kadar geç dollense embriyo o kadarmi iyi
Cok tesekkurler canim benm. Allahim tum isteyenlere bu mutlulugu tattirsin. Insallah saglikli bi sekilde devami gelir.Çok sevindim canım Rabbim kucağına almayı nasip etsin çok mutlu oldum
Anladım canım çok teşekkür ederimCnm yumurtayla sperm dollendikten 3 gun sonra dondurulanlara 3. Gun embriyosu deniyor. 5gun bolunmesini bekleyip 5.gun dondurulanlara 5.gun embriyosu deniyor. Tutma ihtimali 5.gun embriyolarnda daha yuksek deniyor ama o nasip isi bence. Bnm ilk denemem 5.gun embriyosuydu tutmamisti cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?