2015 Mayıs ta Tüp Bebek yaptıracak Arkadaşlar haydi gelin :)

Ca
Canm hemen doktorunu aramalisin . İnşallah bebeğin seninledir . Geçmiş olsun

Çok sevindim canım Rabbim kucağına almayı nasip etsin çok mutlu oldum
MElek canım Pamuksekeri ve bebegimolsun istiyorum testlerini erken yapıp pozitif gördü şükür çok sevindim onlar adına. Şimdi sıra bizde . Ben yarın akşam yaptirayim diyorum acilde. Sen nezaman yaptircaksin. İnşallah bizde pozitifi görürüz ya arkadaşların haberi çok heyecanlandırdı beniiii

Kizlar ben suan itibariyle hamileyim kan testim yapildi ve 105.5 cikti doktor iyi degerin dedi .pazari bekliyorum simdi hayirlisi insallah.rabbim tum benim gibi bebek isteyen arkadaslarimada nasip etsin bu mubarek gunde
Canim cok sevindim gözün aydın Pamuksekeri de 18 mayısta test yaptircakti bizim gibi sen ve o erken davranıp pozitifi gördünüz şükür .Şimdi sıra melek ve bende inşallah bizde güzel haberler paylaşırız sizlerle

İnşallah canım inşallah. Rabbim kimseyi annelik duygusundan mahrum birakmasin kimseninboynunu bükük kucaguni boş koymasin.

Bende çok mutlu oldum canım inşeallah bizde güzel haberler alırız.Bende yarın yaptırıp pazartesi Öğlen sonuca göre doktorumla Görüşmek istiyorum Hayırlısı olur inşeallah canım kalbim yerinden çıkacak yakında

Canlarım ben 1200 Değerler gördüm ama Rabbim her şeyden önce kalp atışlarını duymayı ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bize

Ben çok çok heyecanlı değilim ama hayırlısı artık. Eşime o kadar dedim bu gün yaptırdım diye ikna edemedim. Yarın akşam yaptiririz dedi. Pazartesiyi beklersem aksama kadar çıkmıyor. Acilde hemen çıkar mı acaba

Canlarım ben 1200 Değerler gördüm ama Rabbim her şeyden önce kalp atışlarını duymayı ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bize
Amin canım haklısın insan sevinemiyor da tam anlamıyla. Benim de dusugum var eger pozitif i görürsem brn de korkarım . Ama Sonuçtan korkmuyorum çok umutlu olmadığım için hakkımızda hayırlı olan neyse Rabbim onu versin

Sonuclar 1,5 2 saat sonra çıkıyor canım ben evime yakın olan bir özel hastane var orda yaptırmıştım daha önce

Kızlar merhaba. Bugün kanamam başlamıştı. Perşembe günü 15.17 olan bhcg değerim bugün 45.61 olmuş. Tam da üzülüp ağlıyordum bu değeri görünce çok şaşırdım. Doktorumu aradım gebelik oluşmuş gibi ama riskli dedi. Prolutran depot yaptırdı. Dualarınızı esirgemeyin lütfen kızlar içimde resmen yaşam savaşı veriyor yavrucak

Canim tesekkurler umarim sizinde bebekleriniz tutunur .allahim her isteyene versin .bizlerinde tamamina erdirsin canim allah heekese tattursin insallah.

C

Canim insallah guzel sonuclar alirsin rabbim yuzlerimizi gguldursun

471755"]Çok sevindim arkadaşım Hayırlısı olsun her şeyden önce Rabbim Devamını getirsin sağlıkla kucağına alırsın inşeallah senin kaçıncı günündü[/QUOTE]

Sagol canim insallah allahim sizleride sevindirsin .9.gunumde test yaptirdim .senin kac gun var teste

Allah yardımcın olsun canım sen içini ferah tut Rabbim onu sana vermişse olur bol dua et mücizene kavuş inşeallah

Rabbim senide meleginide korusun canım sen kendine dikkat et ve allaha tevekkül et

Ca
Canim Kendini boşuna hirpakadin yavrucagida yordun . Annesi umudunu yitirme Rabbim bebeğini sana bagiskasin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…