- 13 Nisan 2011
- 141
- 39
- 48
- Konu Sahibi basbelasiyim
-
- #1.061
Ya bende sadece gogus agrisi var bide dune kadar ara ara kasik agrilarim oluyodu ha bide gaz olayi var ama benim istahim kapandi yani az yedigim icin kabizlik oluyo ondan kaynakli sanirim sende birsey varmisende herhangi bir değişiklik var mı? zenepp bende bir şey yok
bende de gaz ve kabızlık var göğsümde transferden sonra vardı ama şuan yok. başkada birşey yok.Ya bende sadece gogus agrisi var bide dune kadar ara ara kasik agrilarim oluyodu ha bide gaz olayi var ama benim istahim kapandi yani az yedigim icin kabizlik oluyo ondan kaynakli sanirim sende birsey varmi
Canim gogus herkeste olmuyomus bebegim olsun arkadasimiz hamile gogus agrisi yokmus yani ben eger hamileysrm kesinlikle en belirgin belirtim gogus agrisi olacak ayy yaa ben yarin yaptiracam galiba testbende de gaz ve kabızlık var göğsümde transferden sonra vardı ama şuan yok. başkada birşey yok.
hayırlısı canım inşallah hamilesindir. haberini bekliyorum mutlaka.Canim gogus herkeste olmuyomus bebegim olsun arkadasimiz hamile gogus agrisi yokmus yani ben eger hamileysrm kesinlikle en belirgin belirtim gogus agrisi olacak ayy yaa ben yarin yaptiracam galiba test
INSALLAH hepimiz hayirlisiyla hamileyozdir canim ya ama ben I olumsuz dusunmek istemiyorum da icime hic dogmuyo anneler Hhissedermis ya sen hissediyomusunhayırlısı canım inşallah hamilesindir. haberini bekliyorum mutlaka.
INSALLAH hepimiz hayirlisiyla hamileyozdir canim ya ama ben I olumsuz dusunmek istemiyorum da icime hic dogmuyo anneler Hhissedermis ya sen hissediyomusun
Ayyyaynen ya bazen tamam diyorum meleklerim orda bazen de yok diyorum bende konusuyorum canim ya cok komigiz gercekten umarim bizimledirlerben bazen hamileyim diyorum bazen değilim içime doğan birşey yok. Gülme ama umutsuz olmamak için bazen konuşuyorum bebeğim napıyorsun ordasın inşallah diye:)
umarım inşallah bizimledirler. aslında test günüm gelsinde istiyorum gelmesinde yani ne olcak bakalım. inşsllah hepimizin yüzü gülerAyyyaynen ya bazen tamam diyorum meleklerim orda bazen de yok diyorum bende konusuyorum canim ya cok komigiz gercekten umarim bizimledirler
negstf çıktıtNeden kan testi yaptirmiyosun canim
Ya ben cok kotuyum hic hissetmiyorum hatta sonuc olumsuz gibi hissediyorum normalmi bu aglayacaktim biraz once esim istersen gidip test yaptiralim dedi bend e bir gun daha bu ihtimalle yasamak istiyorum dedim( boyle hissetmeden hamile oldugunu ogrenen oldumuu
Ya ben cok kotuyum hic hissetmiyorum hatta sonuc olumsuz gibi hissediyorum normalmi bu aglayacaktim biraz once esim istersen gidip test yaptiralim dedi bend e bir gun daha bu ihtimalle yasamak istiyorum dedim( boyle hissetmeden hamile oldugunu ogrenen oldumuu
Bilmiyorum ya bi anda o kadar kotu oldum ki az kaldi yarin test gunum ama gitmeye cesaretim yok sende boyle birsey oldu mu canim.bu arada cok sevindim kanamanin azalmasina ya INSALLAH melegiN saglikli bi sekilde sana tutunurCanım ben de çok kötüydüm. Kanamam azalmaya başladı çok şükür. Yarınki bhcg sonucum da yükselir inşallah. Olumsuz düşünme. Doktorum bana dedi ki eğer olmasa bile Allah daha iyisini nasip edeceği için olmamıştır o herşeyin en iyisini bilir dedi. biz Allah'a tevekkül edelim. Hepimiz elimizden geleni yapıyoruz takdir Allah'ın. İnşallah senin de sonuçların olumlu gider de Allah hayırlı sağlıklı bir biçimde evladını/evlatlarını kucağına almayı nasip eder.
Canım aynı senin gibiydım bende korkuyordum gitmek istemedim kan vermeye hatta giderken ağladım bile çok kötüydüm ama süreklide dua ettim allahım herkesi sevindersin inş hiç üzülme olumlu düşünBilmiyorum ya bi anda o kadar kotu oldum ki az kaldi yarin test gunum ama gitmeye cesaretim yok sende boyle birsey oldu mu canim.bu arada cok sevindim kanamanin azalmasina ya INSALLAH melegiN saglikli bi sekilde sana tutunur
canım hamileyim ekleyebilirsin beni ayın 29 unda kese görmeye gitcez inş.kımler olumlu sonuç aldı listeye ekleyecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?