2015 Mayıs ta Tüp Bebek yaptıracak Arkadaşlar haydi gelin :)

Korkma canim insallah yerlesme kanamasidir.benimde olmustu .ama istersen doktorunu bi ara sor belkide igne vurdurmani isteyebilir.proluton diye bi igne yaptirmisyim ben.doktora 100 defa sordugum icin bikti galivgaliba istersen bi igne yapalim dedi.:) endiselenme

Korkma canim insallah yerlesme kanamasidir.benimde olmustu .ama istersen doktorunu bi ara sor belkide igne vurdurmani isteyebilir.proluton diye bi igne yaptirmisyim ben.doktora 100 defa sordugum icin bikti galivgaliba istersen bi igne yapalim dedi.:) endiselenme @melekerhan

kızlar benimde bugün embriyo transferi sonrası 8. günüm hiç bir belirtim yok. daha tahlilime 4gün var belirti olmadan hamileliğini öğrenen var mı?
Var canım ben 10.günde göğsüm şişmişti bende adet olcam diye takmamıştım bile sonra ertesi gün kan verdim hiç sanmıyordum hamile olduğumu hatta çok ağladım hamile diilim diye meğer varmış hiç sıkıntı yapma inş sende hamilesindir

inşallah canım ama bazen umutlanıyorum. bazen umutsuzlanıyorum.

Ay INSALLAH canim ya bende sizin Gibi kese kalp atisi gorme yi beklerim hayirlisiyla tabiki haber vermezmiyim:) bu arada sordummu bilmiyorum ama benim gogus agrim var ve dun pihti gibi sari akinti olmus sende de bu tarz birsry oldumu

Kızlar merhaba. Doktorumla konuştum kanamam iyice arttı dedim. Gel bi bakalım dedi. Karın ultrasonundan baktı rahim tabakası incelmiş muhtemelen düşük vajinal ultrasondan temizleyim dedi. Tam vajinal ultrasona başladı sonra da giyin bakalım dedi. Şaşırdım. Eşimi de çağırdı şu an düşük yok ama risk var dedi. İyice yat dinlen yarınki bhcg sonucuna göre durum az çok belli olur dedi. Ayyy inşallah embriyom hayırlı sağlıklı bir şekilde devam eder kızlar dualarınızı eksik etmeyin

Canim baksana bebegin sana tutunmak ve seni birakmamak icin ne kadarda caba harciyor.bence sende ona inan seni birakmayacagina onunla konus seni birakmamasinj iste ve bol bol dua ile insallah bebegine kavusursun

Canim baksana bebegin sana tutunmak ve seni birakmamak icin ne kadarda caba harciyor.bence sende ona inan seni birakmayacagina onunla konus seni birakmamasinj iste ve bol bol dua ile insallah bebegine kavusursun
INSALLAH ya bebegin seninle olur en hayirlisiyla.canim bende de cok olmadi ama goguslerim agriyo yaa

Sende bekleyis icindesin herhalde cok zormus ya skintiniz neydi canim ozel ol.azsa
evet benimde transfer sonrası 8.günüm bizde sorun eşimin sperm hareketliliği az ve sperm kafa yapısı %2 normal. sizdeki sorun nedir. aslında geçti bile diyorum ama sonunda gülmek istiyorum. 5 yıldır tek başıma uğraşıyorum.

Aynen bizde hareket skintisi var bende 3 yildir evliyim ama biz skintimizi bastan bilmemize ragmen bizde agirdan aldik aslinda ilk bastan denemeliydik nasip artik INSALLAH bekleyebler gonlunce sonuclarini alir iclerindr biz de dahil:))ilk denememiz bizimde.nerde yaptirdin bide kacinci canim

benim ilk denemem canım. cerrahpaşa tıp fak. yaptırdım. inşallah canım sağlıkla sıhatle güzel haberler alırız hepimiz. sen kaçıncı günündesin nerde yaptırıyorsun.

Arkadadlar bugun yeni tedavi icin on gorusmeye gittim.2 tane negatif oldugundan histeroskopi ve karyotip analizi istedk doktor..bunlari yaptran varmi aramzda?

benim ilk denemem canım. cerrahpaşa tıp fak. yaptırdım. inşallah canım sağlıkla sıhatle güzel haberler alırız hepimiz. sen kaçıncı günündesin nerde yaptırıyorsun.
Aynen canim bizde ilk denememizi yaptik adana acibademde yapildi bugun 10.gunum ama gecmiyo yaa bu gidisle yarin yaptiracam sanki yaa test 4.gun embriyosu seninki kacinci gun canim

Aynen canim bizde ilk denememizi yaptik adana acibademde yapildi bugun 10.gunum ama gecmiyo yaa bu gidisle yarin yaptiracam sanki yaa test 4.gun embriyosu seninki kacinci gun canim
benimde 3.gün embriyosuydu ve bir tane verildi. bende test yapıp yapmamakta kararsızım çünkü korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…