2015 Mayıs ta Tüp Bebek yaptıracak Arkadaşlar haydi gelin :)

canım sen sırt üstü yat ve ayaklarını yukarıya doğru kaldır gerekirse hiç kalkma.

Insallah canim rabbim hayirlisiyla bebeklerimizi gostersin bize .ben istananbuldayim sen nerdesin canim.benim bugun karnimda acayip bir agri var sanki karnimdan rahime dogru bicak sapliyolar gibi.bi baski var sende bisey varmi canim .agri falan oluyor muydu

Ben bursadayım tatlım benim arada kramp şeklinde ağrım oluyor 1 saattir kasıklarım ağrıyor oturark çalışıyorum ama korkuyorum arada ani hareketler yapınca birden ağrı giriyor kasıklarıma inşeallah güzel belirtilerdir bunlar ikimiz içinde

Ederim tabiki canim.rabbim seninde yuzunu guldursun bebegini sana bagislasin sikisiki tytundursun canim.belirti arama canim rahatol hayirlisiylâ rabbim ol dedikten sonra olacak insallah
INSALLAH canim ya bu arada seninki kacinci gun embriyosuydu yanlis hatirlamiyosam erken test yaptin benim yarin 11.gun cumartesi yap dedi doktor acaba yarin yapsam cikarmi

Insallah canim rabbim hayirlisiyla bebeklerimizi gostersin bize .ben istananbuldayim sen nerdesin canim.benim bugun karnimda acayip bir agri var sanki karnimdan rahime dogru bicak sapliyolar gibi.bi baski var sende bisey varmi

Insallah canim ben biraz bakindim boyle agrilar normal diyo rahim buyumeye basladigi icin ordaki bag dokudokulari genisliyomus oda agri yapiyomus . :)

INSALLAH canim ya bu arada seninki kacinci gun embriyosuydu yanlis hatirlamiyosam erken test yaptin benim yarin 11.gun cumartesi yap dedi doktor acaba yarin yapsam cikarmi

3. Gun 3mbriyosuydu dondurulmus 3 tane kondu .bakalim rabbim bana kac tanesini nasip edecek .evet ben 9.gun yaptirdim kan testini 8. Idrarda silik cizgi cikmisti ondan yaptirdik.senin kacinc i gun kactaneydi

Arkadaşlar bişey sorcam kan değeri kaç olunca kalp atışı duyuluyo

3. Gun 3mbriyosuydu dondurulmus 3 tane kondu .bakalim rabbim bana kac tanesini nasip edecek .evet ben 9.gun yaptirdim kan testini 8. Idrarda silik cizgi cikmisti ondan yaptirdik.senin kacinc i gun kactaneydi
Ayy ALLAH gonlunden ne geciyosa onu nasip etsin canim 3 taneydi ha) benim 4.gun 2 tane embriyo konuldu benim ilk denemm bu arada esim yarin yaptiralim diyo bu arada bende 8.gun sabah yaptim sonradan ama cok cok silik cikti ben guvrnemedim

Kizlar mrb..bikere opudan hemen sonra bi defada dondurulmuslarla denedik fakat ikiside negatif.simdi yeni bi merkezle konusmaya gidicem bugun..soze sormak istedgim ikinciden sonra 3.ye basladiginizda yeni bi test herhangi bisey istedilermi?genetik test histeroskopi filan???

biz ikinci deneme olunca histeroskopi ve genetik istedik yaptırdık canım

Benimde ilk cok silik cikmisti ama sonra aksama tekrar yaptim biraz daha belirginlesmisti bence sende yaptir artik kanda cikar .merakla beklemek daha cok yoruyor.cok silikde olsa kanda deger cikiyor baya.sen merak etme .bizide haberdar et sonuctan allahin izniyle olacak canim.

3.ye baslamadan yapildi dmi cnm?histeroskopiyi az cok biliorm da bu genetik test nasil oluo kanmi veriorz Sadce?
yok canım ben 2.ye başlamadan yaptırdım birazda size bağlı hani maddi açıdan...genetikte embriyoların genetiği inceleniyor tek tek kromozomlara bakılıyor bi sıkıntı var mı diye yani bizde alınan kan vs değil...

Benimde ilk cok silik cikmisti ama sonra aksama tekrar yaptim biraz daha belirginlesmisti bence sende yaptir artik kanda cikar .merakla beklemek daha cok yoruyor.cok silikde olsa kanda deger cikiyor baya.sen merak etme .bizide haberdar et sonuctan allahin izniyle olacak canim.

Hmm senn bahsettigin embrio icin yaoilan genetik test cnm..bide kan alinip ailede binsknti varmi die yapiliomus..herseferinde yeni bisey ogreniorm kafam allak bullak..cnm peki bu histeroskopi adetten hemen sonrami nezaman yapilio

Hmm senn bahsettigin embrio icin yaoilan genetik test cnm..bide kan alinip ailede binsknti varmi die yapiliomus..herseferinde yeni bisey ogreniorm kafam allak bullak..cnm peki bu histeroskopi adetten hemen sonrami nezaman yapilio
evet adetin bitimine yakın olması daha iyiymiş..... yaa zaten adı üstünde genetk eşinizde ve sizde bi sorun varmı diye bakılıyor ama kan alınıp yapılanı ben bilmiyormmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…