2015 Mayıs ta Tüp Bebek yaptıracak Arkadaşlar haydi gelin :)

akinti pembe kanamaya dondu.zorla doktora kabul ettirip kendimi gittim.hemen .doktor bir rahat ddelirdim.olur boyle.bizim hastalarimizin yarisinda oluyor sikilma diyo.ultrasondan bakti hic bisey yok dedi
.arkadasim sonra dediki hadi bizim doktora gidelim.gittik.bakti iki tane kese var.ikizmis bebekler.tup bebek doktoru hep tek kese gosterdi bana.ama bebeklerin orda kanama gorundu.obur doktorada zar zor igne yazdirmistik.neyse o igneyle beraber bir de serum bagladilar.sagolsun yeliz hanim iicimi rahatlatti.ama kanaman olursa muhakkak geliyorsun gece falan deme dedi.cogalirsa dusuk riski oluyormus.o yuzden kizlar sakin ola doktorlara inanip kanamayi onemsememezlik yapmasin kimse .rabbim bebeklerimizi hepimizin bebegini korusun

Okurken acaba dedim yanlismi okuyorum pes yaa kac keredir kanaman oluyo az da olsa biz bu bebeklere sahip olabilmek icin ne acilar cekiyoz maddi manevi.sahip oldun kaybedebilirsin ALLAH korusun hemde doktorun IHmallii yuzunden canim yaa verilmis sadakan varmis bu arada ikiz ha:))))cok sevindim sen skinti yapma kanaman icinde cok sukur iyi doktor buldun RABBIMIN izniyle hicbirsey olmaz artik

Amin canim gercektende oyle seni kimsenin dusundugu yok o islemini yapti gorevi bitti bisey olsa tekrar para alor tup bebek yapar .gunahlari boynuna canim.rabbim .hepimizin bebekleeine sahip ciksin korusun.sen Nasilsin artislar insallah istedigin gibi devam ediyodur canim.

Aynen canim bosver dusunme sen gonlunu ferah tut.aminnn.pazartesi iki katina cikti ama hala deger dusuk cuma gunu tekrar test istediler bakalim INSALLAH hayirlisiyla guzel bir artis olur

Sen dusuklugune bakma katlaniyosa problem yok bence .gec tutunmus olabilir canim.insallah bebegini gordugun zaman sende cok mutlu olacaksin.bu stresler bitip yerini mutluluk kapliycak .rabbim bebegini sana siki siki tutundursun .

Gelmiş geçmiş olsun csnım ya inş birdaha kanaman olmaz dr da nasılmış öle ya insan kime güveneceğini şaşırdı valla ikizse o nasıl görmez pes yanii çok sevindim bebişlerine rabbim kucağına almayı nasip etsin

Sen dusuklugune bakma katlaniyosa problem yok bence .gec tutunmus olabilir canim.insallah bebegini gordugun zaman sende cok mutlu olacaksin.bu stresler bitip yerini mutluluk kapliycak .rabbim bebegini sana siki siki tutundursun .
INSALLAH canim yaa ALLAH razi olsun RABBIM en hayirlisiyla naisp eder .INSALLAH sende meleklerinin pit pit kalp atislarini duyarsin saglikla kucagina alirsin :))

Cok tesekkurler canim.aynen oyle doktora guvenmek cok onemli .amiin.hepimizin bebekleri saglikla gelsin.rabbim bizede saglik versinki bebeklerimizi guzel bir sekilde buyutelim insallah

Kızlar tüp bebek tedavisine başladığınızda kasık ağrısı halsizlik ve bacaklarda ağrı oldumu???
Benim sadece kasık ağrısı olmuştu oda hafif ama ağrısı çok olan duymuştum canım hayırlı olsun tedavin inş

Kızlar tüp bebek tedavisine başladığınızda kasık ağrısı halsizlik ve bacaklarda ağrı oldumu???
Canim bende ozellikle yumurta toplamadan sonra 3 gun cok kotu oldu anrstezi etkisiyle gaz skintisi da vardi ikisi birlesince bende skinti yasadim bide progestan igneye baslamistim yumurta toplamadan o da binyandan agri yapiyodu ama transferden sonra cok birsey kalmadi

Transfer sonrası bu ağrılar gecermi çok ağrım var doğru düzgün uyuyamiyorum bacak agrisindan canım
canım benim çok şiddetli değildi ama geceleri ara ara uyanıyordum. transfer sonrası geçti hatta hiç ağrım yok diye üzülmüştüm. Senin içinde hayırlısı olsun inşallah.

Bana Progestan iğne vermedi tatlım ilk önce elvona iğne bu üç gündür orgalutran vuruyorum bugün bitti yarın kontrole gidcem ama çok ağrım oluyo özellikle akşam

benimde bacak ağrısı ağırlıklıydı. bel fıtığım olduğu için ağrıyor sanmıştım. çok çok şiddetli bir ağrıysa doktoruna sormakta yinede fayda vardır bence.
Bende bel fıtığı yok çok şükür canım yarın gidcem zaten doktora sorcam normalmi diye yarın bir hafta olcak tüp bebek tedavisine başlayalı yarın ne yapcak doktor bana???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…