- 30 Ağustos 2013
- 1.607
- 635
- 53
- Konu Sahibi basbelasiyim
-
- #1.321
Ben de elvona iğne olan var mi diye soracaktim, seni gördüm süreci anlatabilir misin ben de pazartesi bu iğneyi oldum haftaya pazartesi çağırdı doktor sonrası nasıl devam etti senin ayrıca yumurta gelişimin nasilBana Progestan iğne vermedi tatlım ilk önce elvona iğne bu üç gündür orgalutran vuruyorum bugün bitti yarın kontrole gidcem ama çok ağrım oluyo özellikle akşam
Canım öncelikle hayırlı olsun tedavin ben geçen hafta perşembe günü vurdum yarın kontrolum var ne diycek doktor bilmiyorum ilk defa tüp bebek yapcam sana üç gün orgalutran vurmani soyledilermi ?Ben de elvona iğne olan var mi diye soracaktim, seni gördüm süreci anlatabilir misin ben de pazartesi bu iğneyi oldum haftaya pazartesi çağırdı doktor sonrası nasıl devam etti senin ayrıca yumurta gelişimin nasil
Canım opuden önce sana haber veriyolarmi filan günde gel diyeBugün benim de adet olacak gbi karın ağrım ve hafif bacak ağrm var daha önce olmamıştı pazar opu var
Druma sordum tahmini bu gdşle cmt yada pazar olur dediCanım opuden önce sana haber veriyolarmi filan günde gel diye
Teşekkür ederim canım orgalutran vermedi 2 hafta önce lucrin 375 vuruldu sadeceCanım öncelikle hayırlı olsun tedavin ben geçen hafta perşembe günü vurdum yarın kontrolum var ne diycek doktor bilmiyorum ilk defa tüp bebek yapcam sana üç gün orgalutran vurmani soyledilermi ?
Tedavinin kaçıncı gunundesinki canım bana doktorum 15 gün süren bir tedavi olcak dedi sen bayagidir baslamissinTeşekkür ederim canım orgalutran vermedi 2 hafta önce lucrin 375 vuruldu sadece
Bende yarın gidcem doktor söyler herhalde ne zaman olcak diyeDruma sordum tahmini bu gdşle cmt yada pazar olur dedi
Benimki uzun protokol canim adettten itibaren 21.gun lucrin sonra addtin 5.gunu yumurta gelistirici e ile baslayan igne 17 gun oldu iste pazartesi kontrol var iyi giderse benim tabminim cuma falan toplanir yumurtalar insallah. Haftaya gidince ne ilac verecek bilkmiuorumTedavinin kaçıncı gunundesinki canım bana doktorum 15 gün süren bir tedavi olcak dedi sen bayagidir baslamissin
Benim ki uzun protokol canım 17. Gundeyim transfere kadar 28 gün belki de daha fazla olacakTedavinin kaçıncı gunundesinki canım bana doktorum 15 gün süren bir tedavi olcak dedi sen bayagidir baslamissin
Ben özelde yapiyorum onbeş gün dedi yarin gidcem bende bakcak yumurta durumuna iyiyse haftasonu toplar herhaldeBenim ki uzun protokol canım 17. Gundeyim transfere kadar 28 gün belki de daha fazla olacak
E sen transfer yapılana kadar adet olmazmisin canım çünkü hemen hemen bir aya yakın olcak tedaviBenimki uzun protokol canim adettten itibaren 21.gun lucrin sonra addtin 5.gunu yumurta gelistirici e ile baslayan igne 17 gun oldu iste pazartesi kontrol var iyi giderse benim tabminim cuma falan toplanir yumurtalar insallah. Haftaya gidince ne ilac verecek bilkmiuorum
Canim simdi adetliyim zaten adetten 1 hafta önce yumurtalıklar baskılayıcı lukrin ile başladıE sen transfer yapılana kadar adet olmazmisin canım çünkü hemen hemen bir aya yakın olcak tedavi
Ben de özel deyim canım senin ki adetin 2_3.günü başlıyor benimki adetten önce sonunda ayni noktada bitiyor yani adetin 14.günü (yaklaşık) yumurtalar toplanıyor 3 ile 5 gün sonrada transferBen özelde yapiyorum onbeş gün dedi yarin gidcem bende bakcak yumurta durumuna iyiyse haftasonu toplar herhalde
Bu tarz tedavi yöntemini hiç duymamistim tatlım bayağı uzun sürüyorCanim simdi adetliyim zaten adetten 1 hafta önce yumurtalıklar baskılayıcı lukrin ile başladı
Neden adet öncesi baslandiki tedaviye sende canımBen de özel deyim canım senin ki adetin 2_3.günü başlıyor benimki adetten önce sonunda ayni noktada bitiyor yani adetin 14.günü (yaklaşık) yumurtalar toplanıyor 3 ile 5 gün sonrada transfer
B bebegimolsunistiyorum canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine
Tup bebekte iki yontem vardir uzun ve kisa protokol kisa adetin ikinci gunu baslar yaklasik 15 16 gun surer uzun protokol adetin 21.gunu baslar daha uzun surer genelde il disindan gelmis hastalara kisa protokol uygulaniyo ve kadinin yumurta gelisiminde skinti yoksa uzun protokol uygulanir ama ben uzun istemedim mesela zaman skintimiz vardi yani ikiside bi metodNeden adet öncesi baslandiki tedaviye sende canım
Canım ilk defa duyduğum için tuhafima gitti acikladigin için tşk ederimTup bebekte iki yontem vardir uzun ve kisa protokol kisa adetin ikinci gunu baslar yaklasik 15 16 gun surer uzun protokol adetin 21.gunu baslar daha uzun surer genelde il disindan gelmis hastalara kisa protokol uygulaniyo ve kadinin yumurta gelisiminde skinti yoksa uzun protokol uygulanir ama ben uzun istemedim mesela zaman skintimiz vardi yani ikiside bi metod
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?