- 24 Nisan 2015
- 2.154
- 964
- 43
- Konu Sahibi basbelasiyim
-
- #1.621
canım bende 3.gunumdeyim çok korkuyorum10.gunum deyim..cok korkuyorum Allahim yardim et. bizlere.. emeklerimizi bosa cikarma....hafif agrim basladi gene bugun kasikta deilde gobek kismimda ;(
Allah yardimcimiz olsun canim. daha. yeni rahat ol biraz stres yapma.. ben vakit yaklasti ya ondan boleyim... ama gobek kismimda bi sizi var nedir acaba bilmiyorum..bugun yeni olducanım bende 3.gunumdeyim çok korkuyorum
transfer sonrası bir kaç gün oldu canım çok çok şiddetli ağrın olmadığı sürece sorun yok.Bana verilmedi canım inş bir şey olmaz tutar ara ara adet sancısı oluyo bende bide rahim tarafinda tutulma ve kasılma oluyo normalmi sende öyle şeyler oldumu
Amin. insallah hayirlisiyla insallahkızlar korkmayın kendinizi strese sokmayın sadece dua edin inşallah tutunur bebişleriniz. bende test sonucunu beklerken hiç bir belirti bile yoktu ama sonuç güzel çıktı herkesin farklı oluyor siz yeterki sakin olun.
Canım gobekten iğne vuruyosan oda sizi yaparAllah yardimcimiz olsun canim. daha. yeni rahat ol biraz stres yapma.. ben vakit yaklasti ya ondan boleyim... ama gobek kismimda bi sizi var nedir acaba bilmiyorum..bugun yeni oldu
Benim kasık ve rahimde ağrı oluyo gobekte olmuyogobegimdeki sizi hakkinda bilgisi olan varmi ;(
yok canim igne yok benim. folikasit hap bide progeston fitil varCanım gobekten iğne vuruyosan oda sizi yapar
ilk gun benimde oyleydi canim kasik rahimde bide belimde agri vardi gecti onlar simdi gobekte sizi basladi hayr olsun insallah.Benim kasık ve rahimde ağrı oluyo gobekte olmuyo
Merhaba arkadasım prednol u hala kullanıyormusun ? Bana yumurta topla günü verdiler 5 gün sonra bırakacaksın dediler yani transferden sonra kullanmadım.bir yanlışlık olmasın diye yazmak istedimbenimkullandigim
İnş canım sonu güzel olsun inşilk gun benimde oyleydi canim kasik rahimde bide belimde agri vardi gecti onlar simdi gobekte sizi basladi hayr olsun insallah.
Alıntıyı tam yapamamıştım :)) ben yeneyim deCanım benimkullandigim ilaçlar bunlar hibor kan sulandirici iğne monodoks folbiol crinone jel prednol hap bide estrofem bunları kullaniyom
a.s. Amin. insallah..Selam kizlar...
Transferi olan arkadaslar hayirli ugurlu olsun. InsaAllah bebisleriniz size sımsıkï tutunur. Hayirli haberlerinizi aliriz.
Saol cnm amin ultrason görüntsü de verdiler çok heycanlı yaaHadi hayırlısı olsun canım rabbim tamamina erdirsin
Bende beş gün kullandim ve bitti canım şimdi transfer oldu kan sulandirici iğne folik asit estrofem kullaniyomMerhaba arkadasım prednol u hala kullanıyormusun ? Bana yumurta topla günü verdiler 5 gün sonra bırakacaksın dediler yani transferden sonra kullanmadım.bir yanlışlık olmasın diye yazmak istedim
İnş canım sonumuz güzel olsunSelam kizlar...
Transferi olan arkadaslar hayirli ugurlu olsun. InsaAllah bebisleriniz size sımsıkï tutunur. Hayirli haberlerinizi aliriz.
Banada fotosunu verdiler çok duygulandimSaol cnm amin ultrason görüntsü de verdiler çok heycanlı yaa
Amin... inşallah yatmaya çalışıyorum da sıkılıyorum...acayip gaz varSelam kizlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?