2015 Mayıs ta Tüp Bebek yaptıracak Arkadaşlar haydi gelin :)

ne yaptın canım sonucn belli oldumu benim negatif yine saglık olsun rabbim böyle hayırlı gördü
Allah sabır versin canım benim saat birde belli olcak ama kayinvalidem bir bucukta gidip sonucu alcak sabah gittim kan vermeye hastaneye çok kalabalikti ve cok yoruldum şimdi dinleniyorum

Doktor umutsuz konuştu canım
Canim benimde 12 cikmisti merkezim hep olumlu konustu inan bende inanmiyodum tamam simdi hersey icin cok erken ama katlama ihtimali de yuksek.sen uzulmemeye calis artacak INSALLAH:))bende dun keseyi gordum ve bir haftadir kanamam var hala bekleyisim bitmedi emin ol uzun bi surec bizi bekliyo sen ilaclaruni duzenli kullan ihmal etme tamam mi

İnş canım seninde bebeğinin kalp atislarini duymayi nasip ettirsin rabbim

Doktor umutsuz konuştu canım
Canım kaçıncı gün test yaptırdın?inş artar değerlerin.daha önce başından geçtimi böyle birşey yada düşük ? Benim arkadaşımın 6. Haftada 2 sefer düşük yaşadı 3. De artık o deneyimle erkenden hamile olduğunu anladı testte değeri düşük çıktı dr. Hamilesin de diyemem değilsin de diyemem dedi.o da başka dr a gitti.kan pıhtılaşma iğnesi başlattı o dr. hemen ve yattı hep. O şekilde tutundu 3. De. Buda aklında bulunsun..bende hiç ümit yoktu 12. Gün 0,100 çıktı... Sende az olsada ümit var inş. Tutunur bebişin...

Canım benim ilk denemem hiç hamile kalmadim bu on yıldır böyle bir şey ilk defa başıma geliyo ayin 19 adet günüm olmazsam tekrar gidip test yapcam inş yükselir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…