2015 Mayıs ta Tüp Bebek yaptıracak Arkadaşlar haydi gelin :)

Benimde 5. Gün embriyosu 6 Mayıs transferim yapıldı 12 Mayıs'ta bir iğnem var 18 Mayıs testim pamuksekerii pamuksekerii ile pazar yaptırmayı düşünüyoruz malum işte kaldıramam sonucu
Bazı merkezler değişiyor demekki. Canım inşallah hayırlı güzel sonuçları alırız . Canım ağrın falan var mı neler hissediyorsun

Kızlar Y yenibidunya pamuksekerii pamuksekerii ben sabah ki negatif sonuc ile sanırım kafamda bitirdim depresyona girdim eşimde benim hallerime Gülüyor artık :110:
Canim umut Allahtan , umutsuzluk seytandir biz gonlumuzce isteyelim umutlarimizi arttiralim Allahin takdiri olur yaa olmaz hepimizin imtihani farkli ama lutfen olmadi diye beynine baski yapma bizi zehirleyen zihnimiz

AY canım şimdiden canını sıkma ya neden bu kadar erken yaptın ki çok erken daha 4. Günün bu gün
. Erken davrandım çok keşke yapmasaydım :KK43: benim belim ağrıyor birde kasıkla
Canim umut Allahtan , umutsuzluk seytandir biz gonlumuzce isteyelim umutlarimizi arttiralim Allahin takdiri olur yaa olmaz hepimizin imtihani farkli ama lutfen olmadi diye beynine baski yapma bizi zehirleyen zihnimiz
kesinlikle bizi zehirleyen zihnimiz canım Sağol desteğin için benim 3.denemem de 3 kesem oluşmuştu kanamam başladı bir gece kalp atışları olmadığından Kürtaj oldum tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum olacaksa hayırlısıyla sonuna kadar gitsin ki kucağımıza alalım artık psikolojikmen çok yoruldum ve bittim

. Erken davrandım çok keşke yapmasaydım :KK43: benim belim ağrıyor birde kasıkla

kesinlikle bizi zehirleyen zihnimiz canım Sağol desteğin için benim 3.denemem de 3 kesem oluşmuştu kanamam başladı bir gece kalp atışları olmadığından Kürtaj oldum tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum olacaksa hayırlısıyla sonuna kadar gitsin ki kucağımıza alalım artık psikolojikmen çok yoruldum ve bittim
Benim de bu gün ara ara batma var kasikta canım

Ay

Canim benim ya çok geçmiş olsun . Rabbim onlarin acısını unutturur inşallah bu bebisle. Ben de düşük yaptım çok zor bilirim acısını . Olumsuz tüp bebeği de yaşadım Rabbim başka acı göstermesinin bizlere inşallah

Hayırlısı canım beklemekten başka şansımız yok bol dua edelim ki Rabbim üçümüzü de aynı gün pozitif sonuclar versin inşallah ve bekleyen herkese
Aminnn canım inşallah. ben ya vasi ya muhyi ya musavvir ya halik çekiyorum sürekli elimi karnına koyup. Allah in isimleri. Bi de Sabah akşam havuç suyu içiyorum . Ananas yiyorum. Bi de kabak Çekirdeği tutunmaya kolaylaştırıyor Muş.

Aminnn canım inşallah. ben ya vasi ya muhyi ya musavvir ya halik çekiyorum sürekli elimi karnına koyup. Allah in isimleri. Bi de Sabah akşam havuç suyu içiyorum . Ananas yiyorum. Bi de kabak Çekirdeği tutunmaya kolaylaştırıyor Muş.
Ananas bende yemiştim bu sefer yemedim Hayırlısı canım ol derse Rabbim olmuştur

Back
X