- Konu Sahibi nefertiti27
-
Diyette iradem gayet iyi gidiyor bir haftadır da, hareket namına tık yok.
Bendeki bu kaplumbağa yavaşlığı ne olacak?
Hareket banada cok zor gelen birşey... ama mayis hedefi icin bunada el atmamiz sart... ama öyle ütopik şeyler degil.... bu konuda çıtayı çok yüksek tutarsak kısa surede bezebiliriz...karatayin dedigi gibi gunde 20 dakika olsun ama duzenli olsun... ayrica plates lastigini siddetle tavsiye ediyorum.... ne diger kondisyon aletleri gibi yer tutuyor ,nede insani yuksek bir maliyete sokuyor....
Neler yediginizdende bahsederseniz cok mutlu olurum...Bu günkü kilom73. 8 nasıl arkadşlar 76 dan7 günde 2.2 kilo kaybettim nasıl arkadaşlar.
İlk gün sadece 1 kilo brokoli yedim yeşil çay içtim
Diğer günler her yediğimi azar azar yedim yoğurt yedim yeşil çay içtim herşeyden yedim
Akşamları ağır yemekten kaçındım
Günde 20 dakika falan spor yaptım demekki çok zorlan madanda iki kilo verebiliyomuşum inşallah daha fazlasınıda verebilirim
Bu kadar. sizede bu zorlu yolda başarılar.
Kesinlikle sporla daha çok kilo veriliyomuş ya istersen akşama kadar aç kal hiç bi değişiklik olmuyo keşke daha öncede spor yaparak kilo verseydim ben aslında 80 kiloydum bir ay önce.Yalnız şuan seninle aynı kilodayız. Ben 1 haftadır sağlıklı besleniyorum vyaparakilo verdim. şuan 73.8 kiloyum. Spor yapsam daha çok verecekmişim kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?