2015 MAYIS'A kadar 25 kilo veriyoruz..

Yapılan çalışmalar, günde 3 kase yoğurt yiyen insanların daha kolay zayıfladığını ve bel çevresindeki yağların da azaldığını gösteriyor. Yoğurt, kilo vermek isteyenler için hem sağlıklı bir seçim hem de karbonhidrat ve protein içerdiğinden dolayı doyurucudur

Vay canına mükemmel bir giriş olmuş ben de şu anda 2. haftamdayım ve 1000 kalorilik diyet yapıyorum .Umarım hepimizi kısa zamanda daha fazlasını veririz.

Hareket banada cok zor gelen birşey... ama mayis hedefi icin bunada el atmamiz sart... ama öyle ütopik şeyler degil.... bu konuda çıtayı çok yüksek tutarsak kısa surede bezebiliriz...karatayin dedigi gibi gunde 20 dakika olsun ama duzenli olsun... ayrica plates lastigini siddetle tavsiye ediyorum.... ne diger kondisyon aletleri gibi yer tutuyor ,nede insani yuksek bir maliyete sokuyor....
Diyette iradem gayet iyi gidiyor bir haftadır da, hareket namına tık yok.

Bendeki bu kaplumbağa yavaşlığı ne olacak?

Çok teşekkür ederim. Aslında bende pilates bandı mevcut ama hiç kullanmadım. Dün akşam sayende biraz denemiş oldum. Ama yapacak alternatif hareketler bulamadım

Bu arada ben spor yapmadan 1 haftada, sadece yediklerime dikkat ederek, 1.8 kilo vermişim. Bugün tartıldım :) Spor yaparak sarkmadan, sıkı olarak ve daha hızlı kilo vereceğimize eminim.

Ara öğünlere yoğurt da ekleyeceğim kızlar, teşekkür ederim. :*

Elimde nostalji ile milenyumun ortak ürünü gerizekali bir telefon var..O yüzden yazdiklariniza cevap vermekte çok zorlaniyorum..Telefonu alıp atasim geliyor...Tombis parmaklarim zaten bir harf yerine iki üç harfe bastığı gibi bu kaplumbağa tavirlar beni deli ediyor .. Ve şu sıralar başka seylerdenyeni bir telefona sıra gelmiyor...Zihhim.Fakat merak
etmeyin..Pazartesi cooooook güzel sizinle ilgilenecegim datlular..20 dk ları unutmayin...Janlarim benim...Tililililililili

Rejimdeyken yediginiz yemeklerden bahsedermisiniz...evdekilere yemek yaptim ama vejeteryan oldugum icin onlardan yemiyorum... salata bile yapmak gozumde buyuyor simdi... varmidir bildiginiz basit birseyler....

İlk gün sadece 1 kilo brokoli yedim yeşil çay içtim
Diğer günler her yediğimi azar azar yedim yoğurt yedim yeşil çay içtim herşeyden yedim
Akşamları ağır yemekten kaçındım
Günde 20 dakika falan spor yaptım demekki çok zorlan madanda iki kilo verebiliyomuşum inşallah daha fazlasınıda verebilirim
Bu kadar. sizede bu zorlu yolda başarılar.

Konun çok hoşuma gitti canım.
Ben de çok kararlı başlamış ve 9 kilo verip 94 kiloya düşmüştüm.
Ancak bazı sebeplerden diyeti ve sporu bırakınca 6 ay içinde geri aldım.
Dün tekrar başladım. Daha önce başardım yine başarabilirim.

Yalnız şuan seninle aynı kilodayız. Ben 1 haftadır sağlıklı besleniyorum ve 1.8 kilo verdim. şuan 73.8 kiloyum. Spor yapsam daha çok verecekmişim kesin

Yalnız şuan seninle aynı kilodayız. Ben 1 haftadır sağlıklı besleniyorum vyaparakilo verdim. şuan 73.8 kiloyum. Spor yapsam daha çok verecekmişim kesin
Kesinlikle sporla daha çok kilo veriliyomuş ya istersen akşama kadar aç kal hiç bi değişiklik olmuyo keşke daha öncede spor yaparak kilo verseydim ben aslında 80 kiloydum bir ay önce.

Bacılar hani şu 200 ml lik sütler var ya ..Ben onlardan aldım bir koli. Sabah bir tane içtim. Kahvaltı hazırlasam kendimi tutamayabilirim. Çalıştığım için de süt pratik oluyor. Hem de doyurucu.. TAvsiye ederim.

kızlar o kadar hevesliyimki şu mayıs ayını görmeye... düşünsenize günde belki beş belki on kere aklımıza gelip canımızı sıkan kilolardan kurtulucaz hepbirlikte hayırlısıyla... suya bayılırım... yüzmek en keyif aldıgım olaylardan biridir.. ama tatile bile gitmek istemiyorum... ne kadar tertipli giyinirsen giyin dolma gibi çıkıyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…