2015 Nisan Anneleri

Biraz nazli cikmis senin bebis, hala gistermemis cinsiyetini :) benim 12. Haftada erkek olani gormustu, kizi ise 16. Haftadanet soyleyebildi
Yok CNm ondan değil zavallı kuzumun günahı yok bu konuda .. Burda scan sık yapılmıyor yurtdışında olduğum için en son bir kere yapıldı oda 12 haftalık iken o zamanda cinsiyet söylenmiyor .. 20 haftalıkken iyi birine rastlarsak inş söyleyebilir . Bakalım bunun için 9 Aralık gününü bekliyorum ..

canim hepsi degil icindekilerde yazar bak internette aratinca soyle cikiyor

2.Pınar Mayonez

İçindekiler: Su, bitkisel sıvı yağ, pastörize bütün yumurta, modifiye mısır nişastası, şeker, tuz, limon suyu konstrantesi, kıvam artırıcı (ksantan gamı), koruyucu (potasyum sorbat), sarımsak

4.Heinz

İçindekiler: Bitkisel yağ (% 70), su, sirke, pastorize edilmiş doğal yumurta sarısı (% 5), şeker, tuz, hardal tohumu, kıvam artırıcı (guar sakızı ve xhanthan sakızı), baharatlar, lezzet vericiler, antioksiden (kalsiyum di sodyum EDTA), yumurta içerir.

5.Eny Mayonez

İçindekiler: Su, bitkisel sıvıyağ, pastörize yumurta, modifiye mısır nişastası, şeker, tuz, üzüm sirkesi, asitlik düzenleyici(sitrik asit, hidroklarik asit), kıvam artırıcı (ksantangum), limon suyu konsantresi, koruyucu (potasyum sorbat, sodyum benzoat), antioksidan (EDTA), doğala özdeş aromalar, renklendirici (beta karoten) içerir.

6.Tukaş

İçindekiler: Bitkisel sıvı yağ, su, pastörize yumurta, sirke, şeker, tuz, limon suyu konsantresi içerir.

Bol Bol Mayonez, Calve, Tat mayonezde ise pastorize yazmiyor.
bu bılgılendırme ıyı oldu saol arkadasım

Inşallah"Hayalperdesi, post: 37949882, member: 627514"]Aramıza hoşgeldin canım benim :) Hayırlı olsun bebişin. Sıkma canını, bazı anne adayları erken bazıları gec hissediyor. Senin fizyolojine ve bebeğin karakterine göre degisiyor. Hissedememen gayet normal. En kısa zamanda hissedersin sen de:)[/QUOTE]
Insallah bir sorun olmasinda. Cok sagolun by arada

Yok CNm ondan değil zavallı kuzumun günahı yok bu konuda .. Burda scan sık yapılmıyor yurtdışında olduğum için en son bir kere yapıldı oda 12 haftalık iken o zamanda cinsiyet söylenmiyor .. 20 haftalıkken iyi birine rastlarsak inş söyleyebilir . Bakalım bunun için 9 Aralık gününü bekliyorum ..
Anladim canim. Benim de ikiz oldugundan 15 gunde bir gidiyorum kontrole. Sanki herkes oyle gidiyormus gibi geliyor bana :) :)

canim hepsi degil icindekilerde yazar bak internette aratinca soyle cikiyor

2.Pınar Mayonez

İçindekiler: Su, bitkisel sıvı yağ, pastörize bütün yumurta, modifiye mısır nişastası, şeker, tuz, limon suyu konstrantesi, kıvam artırıcı (ksantan gamı), koruyucu (potasyum sorbat), sarımsak

4.Heinz

İçindekiler: Bitkisel yağ (% 70), su, sirke, pastorize edilmiş doğal yumurta sarısı (% 5), şeker, tuz, hardal tohumu, kıvam artırıcı (guar sakızı ve xhanthan sakızı), baharatlar, lezzet vericiler, antioksiden (kalsiyum di sodyum EDTA), yumurta içerir.

5.Eny Mayonez

İçindekiler: Su, bitkisel sıvıyağ, pastörize yumurta, modifiye mısır nişastası, şeker, tuz, üzüm sirkesi, asitlik düzenleyici(sitrik asit, hidroklarik asit), kıvam artırıcı (ksantangum), limon suyu konsantresi, koruyucu (potasyum sorbat, sodyum benzoat), antioksidan (EDTA), doğala özdeş aromalar, renklendirici (beta karoten) içerir.

6.Tukaş

İçindekiler: Bitkisel sıvı yağ, su, pastörize yumurta, sirke, şeker, tuz, limon suyu konsantresi içerir.

Bol Bol Mayonez, Calve, Tat mayonezde ise pastorize yazmiyor.
Hiç dikkatimi çekmemisti canım araştırıp yazmışsın çok sağol çok iyi oldu bazı yiyeceklerde lazım oluyor

Insallah bir sorun olmasinda. Cok sagolun by arada

Gönlünü ferah tut:) Gayet normal. 22 - 23 haftalık olup da hissedemeyen oluyor. Bir de gün içinde çok hareketliysen o yüzden de farkına varmıyor olabilirsin. Sakin ve sessiz bir yere geç, sırt üstü uzan. Biraz çikolata ye ve kıpırdamadan bekle. Çikolatayı yiyince sana tepki verecektir. Gaz patlamasından cok farkli oluyor. Eger yine hissedemezsen daha zamanı var demektir annesi:)

hamılelıgı basından berı en az 20 kez usg ye gırmısımdır ınsallah zararı yoktur. bu yabancılar bıseyı bılmeden yapmazlar. dogru olanı yapıyolardır emınım

Forum istanbul gebe magazasinda %50 indirimli cok guzel urunler var kazak ve gomlek aldim bayildim cok sirin duruyo:)

hamılelıgı basından berı en az 20 kez usg ye gırmısımdır ınsallah zararı yoktur. bu yabancılar bıseyı bılmeden yapmazlar. dogru olanı yapıyolardır emınım
Yok CNm ondan değil pek riskli hamileliğin olursa sık sık veriyorlar . Benim ilk hamilelikte 7 aydan sonra şeker ve tansiyon çıktı ve bende nerde ise iki hafta da bir girdim . Burdaki olay genelde sağlık hizmetleri bedeva olduğu için hastaneler çok yoğun oluyor ve normal hamileliklere çok bakılmıyor . Yoksa ultrason zararlıdır diye kesin bir buluntu daha çıkmadı .

kızlar bişey sorucam. Ben tuvalete biraz sıkışıp tuttuğumda üşengeçliğimden kasıklarım tuvaletimi yaparken çok ağrıyo. Aranızda böyle olan var mı? benim neden oluyordur ki?

Off artık pantalona tahammül edemiyorum. O kadar sıkıyorki. Ayaktayken üstünden düşüyo resmen. Ama oturunca kasıklarıma değiyor ya sinir oluyorum ya. Eve gidip pijamalarımı giymek istiyorum

benide hamile pantolonu çok sıkıyor kasıklarımı falan, ne yapsam bilmiyorum.. çalışıyorum mecbur giyicem pantolan. eteklede üşürüm hava soğuk.

Back
X