2015 Nisan Anneleri

Selam kizlar once saglik ocagina kaydimi yaptirdim 20. Haftada asi var...

Veeee doktora gittim 3 lu testim iyi cikti oglumuz oluyo % 95 hatta % 100 erkek dedi ikili de kiz demislerdi ama iki keredir erkek cikiyor Elifff listeden degistirir misin

6 aralik icin de detayli icin randevu aldim

Veeee doktora gittim 3 lu testim iyi cikti oglumuz oluyo % 95 hatta % 100 erkek dedi ikili de kiz demislerdi ama iki keredir erkek cikiyor Elifff listeden degistirir misin

Aaaa evt kız demiştin sen hatırladım , şu işe bak bir kız bir erkek sonunda kavuştunuz mutlu sona çok şükür .. Hayırlı olsun oğluşun CNm , Rabbim sağsalim kavuşmayı nasip etsin inş .
Testlerinde iyi sonuçlanmış gözün Aydın , mutlu haberlerin daim olur inş .

Selam kızlar ölüyorum geceden beri mide bulantısı kusma ishal mahvoldum :KK43: neden olduğunu anlamadım çok halsizim ve okula gitmem gerek dikkat edin kendinize hala sürekli hareketler var gur gur napacağımı şaşırdım
geçmiş olsun yediğin yada içtiğin bir şey yapmış olabilir.Dr a git bence .

Bende bugün farklı bir özel hastaneye gitcem. 4 boyutlu da bakacakmis. Burada hicbir özel hastane ayrintili yapmiyor. Araştırma hastanesine sevk edecekmis. Kendi diğer doktorum hic bilgilendirme yapmamisti... Bu hastaneyi aradim bende 20. Haftada gel dediler. Burada bakip araştırma hastanesine sevk ederiz dedi. Bakalim olmadi bu doktora bile devam edebilirim .. Diğerinin hic bir şey dememesi sinirimi bozdu :(

Mide bulantim yok ama bende ishal gibi oldum :( pfff.. Kuru kayisi yemeyi kestim. Çerez de yemiyorum fistik gibi şeyler de ishali arttirir diye...

Kizlar göğsümun altinda orta kisim midem sanırım cok eksiyo dokununca aciyo niye öyle ya bi de karnim cok sert ve gergin karnim neyse de midem niye oyle acaba dokununca bile aciyo nefes alırken zorlaniyorum

günaydın canım ben bu gebeliğimde daha girmedim detaylıya kısmetse cuma günü gireceğim. Ama ilk gebeliğimde girmiştim bebeğin tüm organları ayrıntılı olarak inceleniyor yani normal ultrason muayenesi aslında aslında ama cihazları daha gelişmiş..O yüzden korkulacak bir şey yok rahat rahat gidip bebişinin mini mini parmaklarını görüp geleceksin.

Tesekkur ederim canim..ilk hamileligim ve tecrube de olmayinca insan biraz tedirgin oluyor..icimi rahatlattin tesekkur ederim

Kizlar göğsümun altinda orta kisim midem sanırım cok eksiyo dokununca aciyo niye öyle ya bi de karnim cok sert ve gergin karnim neyse de midem niye oyle acaba dokununca bile aciyo nefes alırken zorlaniyorum
Bence bebek buyudugu için mideye baski yapiyor. Bi ara bende de çok oluyordu midem tas gibi oluyordu bide yanma vardi..

Hayırlı uğurlu olsun canım teyzesi yer onun lülüsünü :KK71: aramıza bir paşa daha geliyor demek bizimki de erkek Ayy ALLAHIM SAĞLIK VERSİN HEPSİNE BÜTÜN HAMİŞLERE VE BEBİŞLERİMİZE :nazar:

Aaaa evt kız demiştin sen hatırladım , şu işe bak bir kız bir erkek sonunda kavuştunuz mutlu sona çok şükür .. Hayırlı olsun oğluşun CNm , Rabbim sağsalim kavuşmayı nasip etsin inş .
Testlerinde iyi sonuçlanmış gözün Aydın , mutlu haberlerin daim olur inş .
Canım seninki gösterdi mi bakayım kukusunu yada lülüsünü :nazar: :KK71:

Tesekkur ederim canim..ilk hamileligim ve tecrube de olmayinca insan biraz tedirgin oluyor..icimi rahatlattin tesekkur ederim
kan alma falan olmuyor di mi normal ulturasona girer gibi yalnız bebeği daha net görüyoruz öyle mi canım bende 13 aralıkta gircem ayrıntılıya off garip bir his kaç dkka sürüyor?

Selam kızlar ölüyorum geceden beri mide bulantısı kusma ishal mahvoldum :KK43: neden olduğunu anlamadım çok halsizim ve okula gitmem gerek dikkat edin kendinize hala sürekli hareketler var gur gur napacağımı şaşırdım
Çok geçmiş olsun inş önemli birşeyin yoktur .

kızlar ayrıntılı ultrason için devlet hastanelerinden nasıl randevu aldınız ben alamıyorum yardımcı olurmusunuz bana

Kızlar size bişe sorcam benim ağız kısmımda dudağımda dahil aşırı bir kuruma var ne kadar nemlendirici sürdüysemde kar etmedi acaba vücudumda vitamin eksikliği mi var sizde oluyor mu?

Kızlar bişe daha sorcam biz bu çatlakları önlemek için ne kullanmalıyız mustela mı öyle bir marka vardı çatlak bakım yağı diye geçiyor 65tl miş.

selam kızlar ben de bugün tsh kontrolü için dahiliyeye gittim gitmişken d vitamini, kan, magnezyum kalsiyum hepsini yaptırdım kan hapını almıştım ama daha kullanmadım kanım 13 çıktı tsh ise 1.3 benim hamilelikte tsh ım düzeldi hapsız önceden 3 -4 küsur çıkıyordu gebelikte 1 küsürlere düştü kendiliğinden ama d vitamini 16 çıktı yarın dr a gösterip hap yazdırcam d vitamini kullananlar hangi hapları içiyorsunuz isimlerini yazarmısınız bu arada dr lar test yapmadan magneyum takviyesi verdi bana tahlilde magnezyum normal değerde ama kramplarım çok yine de içmeye devam edicem sanırım

• Beğen
Reactions: nix
Back
X