2015 Nisan Anneleri

kızlar ben istanbulda yaşıyorum istanbulda olan varsa bu ayrıntılı ultrasonu nerde yaptırıyorsunuz? doktorum bana hiç birşey söylemedi. 19 haftalığım zamanı gelmemiş midir? ayrıca aşıda vurulmadım :KK43:

canım istanbulun neresindesin avrupa yakası mı anadolu mu? Ben 22+2 de gircem ayrıntılıya geç kalmış değilsin yani aşı içinde bu cuma gidicem bu hafta aradılar zaten sağlık ocağından

anladım canım fiyatı ne kadar biliyomusun ayrıntılı ultrasonun?

bahçelievler medicanada olabilir doktorum aynı zamanda ordada çalısıyor.Danısmaya sordugumda ayrıntılı 375 tl dediler canım. ama bakalım 2 li testtede sadece kan testi için ücret almıslardı ultrasonda ölçümler için ekstra ücret almamışlardı inşşş bundada almazlarr aama pek umutlu değilim :)

bahçelievler medicanada olabilir doktorum aynı zamanda ordada çalısıyor.Danısmaya sordugumda ayrıntılı 375 tl dediler canım. ama bakalım 2 li testtede sadece kan testi için ücret almıslardı ultrasonda ölçümler için ekstra ücret almamışlardı inşşş bundada almazlarr aama pek umutlu değilim :)
baya pahalıymış canım. umarım ücret almazlar ama pek sanmıyorum. özel hastaneler herşeyden para alıyor. bende şişlideki türkiye hastanesine gidiyorum. benim hastanemde alırlar eminim :(

ben iki gun once saglık ocagına gıttım ilaclarım bitti yazdırıyım diye nerdoktor ne hemsire dejavıtın ücretsiz oldugunu soylemedi ne biçim iş yapıyolar anlamıyorum zaten bi guzel yazdı gonderdi hemde buseferki 60 lık

canım dagıttıkları 30 luk,60 lık dagıtılmıyo.ellerinde kalmamıs olabilir canım ,ama bedava dagıtılıyo,bidahakine decavit almak için geldim de canım.:anneadayı:

iyi akşamlar hepinize:) yarın inşallah aşıya gitmeyi düşünüyorum.artık 20. haftadayım:) bu arada bişey sormak istiyorum. malum hepimiz süt içiyoruzdur. ben sütçüden süt alıyorum ve kaynatıp hem içiyorum hem de yoğurdumu kendim yapıyorum. bikaç yerde okudum bu tarz olunca sütte bakteriler olur diye, pastörize içmek gerek diye. acaba yanlış mı yapıyorum farkında olmadan diye kafam karıştı:S Siz nasıl yapıyorsunuz?
Canım benim doktorum kesinlikle sokak sütünü Yasakladı. Pastörize olmayan süt, yoğurt ve peynir yasak. Ben yoğurdu da pastörize günlük sütten yapıyorum. Istersen sen de bir sor doktoruna.

Kizlar iyi aksamlar kuzucumla balik kizartalim derken kolumuzu yaktik cok yaniyo yanik kremim yok ne surebilirim

TE="arzumm06, post: 37756725, member: 620361"]Kizlar iyi aksamlar kuzucumla balik kizartalim derken kolumuzu yaktik cok yaniyo yanik kremim yok ne surebilirim[/QUOTE]
Canım yaktığın anda limon sürseydin bolca, iyi geliyordu, şimdi dene belki faydası olur yine....

kızlar bu alttakı bebekle ılgılı bılgılerınız cıkıyorya onu nasıl yapacagım yardımcı olurmusunuz

ayyy canm ne guzel ben okumayı bılmıyorum. keske bılsemde okusam yasın vb seylerı turkcesınen okuyorum tesbıh cekıyorum. bızıde unutma allah hepımıze hayırlı saglıklı elı ayagı duzgun bebek versın. ınsallah hepımız zamanında dogururz. erken dogumdan bızı korusun. bu aralar benı fena sekılde erken dogum fobısı sardı allah korusu hepımızı
Tabiki ederim.yeterki içinden allahi geçir o bile bi zikir.
kızlar bu alttakı bebekle ılgılı bılgılerınız cıkıyorya onu nasıl yapacagım yardımcı olurmusunuz
Kisisel bilgilerine gir.oradaki tahmini doğum tarihi bolumu var oraya doğum yapacagin tarihi yaz kaydet bukadar

Seninki kiz gibi doğuyor içime hadi hayirlisi :) mutlaka yaz cinsiyeti belli olunca
yazacam arkadasim.cok merak icindeyim 3 defa erkek dendo sonunda kesin kiz dedi ama ben emin olamadim kafam cok karisti o yuzden bu cuma onem veriom cok arkadasim hepimizin ki hayirli olsun

Simdi ayrintili ultrason arastirmasi basladi. Demetevler servet unsal tip merkezi ali beyi onerdi doktorum. 200 tl imis.

gebeliğin ilk haftalarında kan ilacı vermiyolar bnm düşük diye decavite başlattı çünkü onun içinde de demir var sonra decaviti kesti sadece kan ilacı kullan dedi depolarım boş olduğu için gyno ferrosanol başladık elimde hala decavit var ve ben yine de içiyorum çünkü hazımsızlık problemi çektiğim için bzn yemek yiyesim gelmiyo ve vitaminle takviye ediyorum
Ben de iki aya yakin bir zamandir decavit kullaniyorum.Az miktarda demir içeriyomuş.Bugün arayamadım,yarın mutlaka ararım,bakalım ne dicek..

Kızlar biz geldikkk Allah nasip ederse KIZIMLA :) doktordan geldik bugün yanilma payiyla birlikte yüzde 99 kız dedi bacak arası çok netti Düm düz cikinti fln yok dedi bizde gördük sanırım Sahram geliyor çok şükür :) :)

Cok fazlada pembeye yüklenme diye ekledi ama bundan sonra dönmez demi kizlar:KK48:

Back
X