2015 Nisan Anneleri

MART 25 KADAR NASIL ÇALIŞICAN CNM YAA BENDE BİR İKİ HAFTA ERTELİYCEM AMA MART 1 DE ÇIKICAM BEN BİR AKSİLİK OLMAZSA
ßenimde planım aynı canım şubat sonuna kadar durabilirsem çalısmak istiyorum.Ama eşimin kuzeni var o da hamile 30,haftasında 32.haftayı zor bekliyorum dedi bende hep uzatırım derdi ama çok zor oluyo çalısmak dedi biraz gözüm korktu inş. dayanabilirizz de sonrasında bebişlerimizle daha çok kalabiliriz.

ßenimde planım aynı canım şubat sonuna kadar durabilirsem çalısmak istiyorum.Ama eşimin kuzeni var o da hamile 30,haftasında 32.haftayı zor bekliyorum dedi bende hep uzatırım derdi ama çok zor oluyo çalısmak dedi biraz gözüm korktu inş. dayanabilirizz de sonrasında bebişlerimizle daha çok kalabiliriz.
ŞUANDA PLAN YAPMAK PEK MANTIKLI DİĞİL AMA BAKALIM DURUMLAR NE GÖSTERECEK :)

MART 25 KADAR NASIL ÇALIŞICAN CNM YAA BENDE BİR İKİ HAFTA ERTELİYCEM AMA MART 1 DE ÇIKICAM BEN BİR AKSİLİK OLMAZSA
walla bu gidişle çalışacak gibi durmuyorum zaten şimdiden işe gitmek işkence gibi o zamanı düşünemiyorum ama iş yerinden 2 arkadaşım yeni doğum yaptı ikisi de son 3 haftaya kadar çalıştı eğer çalışamazsam sonrasında çok zorlancam yaz başlamadan işe dönmek zorunda kalcam yazı bari bebeğimle ve eşimle geçirip öyle dönmek istiyorum işe kendimi zorlucam artık işte de kolaylık sağlarlar gider gelirim fazla iş yapmam diğer arkadaşlara öyle yapmışlardı bir de ocak ayından itibaren rapor falan alırım biraz o 5 haftaya dinlenmiş girerim idare ederim inşallah

walla bu gidişle çalışacak gibi durmuyorum zaten şimdiden işe gitmek işkence gibi o zamanı düşünemiyorum ama iş yerinden 2 arkadaşım yeni doğum yaptı ikisi de son 3 haftaya kadar çalıştı eğer çalışamazsam sonrasında çok zorlancam yaz başlamadan işe dönmek zorunda kalcam yazı bari bebeğimle ve eşimle geçirip öyle dönmek istiyorum işe kendimi zorlucam artık işte de kolaylık sağlarlar gider gelirim fazla iş yapmam diğer arkadaşlara öyle yapmışlardı bir de ocak ayından itibaren rapor falan alırım biraz o 5 haftaya dinlenmiş girerim idare ederim inşallah
Ben de sonuna kadar kalmak isterim ama dediğin gibi bizi o dönemlerde neler bekliyor bilemiyoruz işte. Bi de iyice ağırlaşıcaz gidip gelmesi daha zor olacak bakalım inşallah dediğin gibi son ana kadar çalışabiliriz canım

selam güzel anneler bugün kadife tulum aldım kuzuma aldığım ilk kıyafet ayın 25 inde ayrıntılı ultrsaonu da atlatalım kendimi alışverişe vercem
Rengine bayıldım çok güzelmiş, güle güle giysin minigin :) güzel günlerde kullanın inşallah

merhaba arkadaşlar bugün bizim kontrol günümüzdü 17 cm 230 gr olmuş bebeğimiz ikincii oğlum geliyor doktor yüzde binbeşyüz erkek dedi :) 4 lü tarama için kan verdim sonuç 1 hafta sonra çıkacak
Maşallah sağlıkla gelsin canım :) hayırlı olsun

Evet ağva güzelmiş bende duydum ya otelde kalıp yürüyüş yapabileceğimiz doğası güzel bi yer olcak yada içinde kapalı havuzu olan bi yer zaten bundan sonrada zor olur gidemeyiz karın da iyice belirginleşir bebiş öncesi son tatil gibi bişey olcak ben ankaradayım ama ankarada gidilecek pek bi yer yok termal sakıncalı olmasaydı gidebilirdik abant da olabilir aslında hem otelleri güzel hem dışarıda yürüyüş alanı var bide bolu yolu üzerinde bi yer var diolar kartalkaya ama kayak merkezi değil girişinde bi yer varmış otel doğası yürüyüş alanları cok güzelmiş ..off ne yapsak ne yapsak? ?

Canım sana da cevap yazamadım bir türlü yoğunlaştım bir den Abant ve kartalkaya da çok güzel bence çok düşüme aralarından seç gerçekten güzel yerler...

Bende mart 10 ıle 15 gibi çıkmayı düşünüyorum.Ama temmuzda bitecek ücretli iznim kasıma kadar da ücretsiz izin kullanmayı düşünüyorum.Ondan sonra ne yapacağımızı düşüneceğiz.En azından kızmımz 7 aylık olana kadar ben bakmış olacağım. Umarım bir aksilik çıkmaz ve planlarım bu şekilde ilerler.

canım senin gerilik gebeliğin başından beri mi vardı yoksa sonradan mı gerilemeye başladı? banada gerilik var demişti doktor.. çok korkuttu bu durum benim..şuan nasıl?
canm benim en baştan beri var geç döllendiği için doktor doğum tarihini adet tarihine göre söylüyo ama ultrasonda bebek geri 3 hafta geriydik bir haftayı kapatmışız şimdi 2 hafta geriyiz inşallah onuda kapatırız sana yenimi söyledi doktor bebeğin gelişmesimi geri acaba

Back
X