2015 Nisan Anneleri

Bir dk bir dk bazı şeyleri sormam lazım :)) şimdi ben bir kilo süte yapıcam 5 kilo çok gelir birde taze olsun istiyorum bu yüzden bir kiloya kaç kaşık atmam lazım bu birincisi .. Ikincisi fırın içinde ağzı açık nasıl olucak tatlım benim mutfakta cam açık ve soğuk fırın içi sıcak olmaz kanımca bu yüzden ne yapmam lazım sarmalayıp kalofier altına koysam olmaz mı şekerim ..

http://www.sefertasitarifleri.com/2013/01/evde-yogurt-yapimi-puf-noktalariyla.html

canım bak ben yogurdumu burdaki gibi yapıyorum sende dene.kaymaklı güzel olyo.bende burdan bakarak yapmıstım:KK55:

Allah hepimizin yavrusunu korusun inşallah. .. Zaten ona emanet hepsi... Hem güldüm hem ağladım bugün. Eşim Allah razı olsun her zaman destek bana. Bugün de bak gördün mü bantı koparıp atmış o biiirr süper kahraman diyor:) Namazımı da kıldım Allah'ım dedim benim günahım çok, ama karnımda günahsız yavrumla geldim huzuruna, bak o da sana secde ediyor daha doğmadan, sen onu benden daha çok korursun yavrum sana emanet... İçim ferahladı çok şükür...

İnan bitanem çok kötü oldum orada... Allah'ım dedim kopan neresi eli mi ayağı mı, yandı içim...

Doktora da dedim "Ben insanım kurbanlık koyun değilim. Nasıl bu şekilde davranabiliyorsunuz?" "Dikkatim dağılmasın diye cevaplamadım sorularınızı." diyor bana. Ben de şikayet edeceğim sizi dedim. Yarın bimere şikayet edeceğiz eşimle.

Yüz göz olmak istemedim... Ama ömrümde hiçbir şeye bu kadar yanmadı içim... Ağlamaktan helak oldum çıkınca... İsyan etmedim Allah biliyor, sadece gerginlikten, korkudan ağladım...

Allah'tan korkuları olsa böyle davranmazlar zaten. Nasıl insan deniyor bunlara ben de bilmiyorum...

Ama her şeye rağmen çok şükür ki kuzumun bir şeyi yok... Tek sevincim bu...
Canım cok sukur bişeyi yokmuş sen hangi hastaneye gidiyodun

Allah'a şükür kuzum... Etlik Doğum'a gittim. Sürekli gittiğim bir yer degildi. Sadece riskli gebelik takibi icin iki kez gittim. Ama bir daha o doktora gitmem yani
Bencede canım gitme nasıl insanlar ya bide doktor olucaklar insanların hele bi gebenin bu konuda nasıl korkucagını anlamıyolar bazı insanlar gercekten cok düşüncesiz oluyo Allah daha vermesin canım boyle bişey gorup gorecegın bu olsun insallah saglıcakla al bebişini kucagına

Bencede canım gitme nasıl insanlar ya bide doktor olucaklar insanların hele bi gebenin bu konuda nasıl korkucagını anlamıyolar bazı insanlar gercekten cok düşüncesiz oluyo Allah daha vermesin canım boyle bişey gorup gorecegın bu olsun insallah saglıcakla al bebişini kucagına

Allah razı olsun canım benim. Allah hiçbirimizi evladıyla sınamasın inşallah. Allah böyle doktorların da merhamet versin yüreklerine. Benim resmen canımdan can kopardılar bugün... Bebek yani bu insan. Oysa bu doktor sanki manavda domates inceliyor gibi düşüncesizdi. Hani bu çürük bunu alma boşver demediği kaldı. Allah ıslah etsin bir daha işim olmaz onlarla...

Kahin validene söyle çok konusmasin canim.uyuz okuyorum su kaynanalara aldigina karisirlar giydiğinde karisirlar herşeye muhalafet oluyorlar.sanki kendileri dört dörtlükler.ben oğlumun karisini dizime oturtup sevicem inşallah:-)
inşallah canım :) dizimize oturtmasakta herkesin kendi hayatı heyecanı ne istiyorsa karışmıycam bende inşallah

Selamün aleyküm cümleten güzel anneler:)
Bugün doktora gittik, çıkışta da kayınvalidemlere geçtik. O yüzden yazamadım.

Randevuda biraz gerildim. Daha önce bende amniyotik bant şüphesi oluşmuştu. Bu bant bebeğin eline, ayağına vs dolanarak o organı kesip atan bir oluşum. Emin olamamışlardı var mı yok mu diye. 4 hafta önce Etlik Doğum'da amniyotik bant yok dendi, rahatladık. Ama bugün doktor abimiz bizim ultrasonumuz yapılırken iki doktor arkadaşını çağırdı gelin siz de bakın diye. Sonra arkadaşlarına söylediği cümle şu: "Bu gebeye amniyotik bant teşhisi konmuş. Şuraya bakın bant koparıp atmış." Tabi bunları benim insan olduğumu, güzel bir şeyler duymak için gözünün içine baktığımı umursamadan söyledi. "Doktor bey kopan ne!" dediğimde ise "Kontrol bitsin bilgi vereceğim." yanıtını aldım. Benim dünyam karardı resmen. Zannettim ki amniyotik bant bebeğimin kolunu ya da ayağını koparıp attı:KK43: Bunu yapabiliyor çünkü bu kör olasıca bant. Yarım saat sorularıma cevap vermeden, beni yok sayarak inceledi bebeğimi. Sonra lutfetti de bebek amniyotik bantı koparmış, bu zaman kadar banta dolanmadan kendini korumuş dedi. Düşünebiliyor musunuz halimi... Tam yarım saat kaskatı kesilip ultrasonun bitmesini bekledim. Sonra da diyor ki "Ya amniyotik bant hiç yoktu ya da vardı ama bebek koparıp kendini kurtardı..." Sözün kısası ben o yarım saat içinde bebeğimin organının koptuğunu düşünüp acıdan ölmediysem artık ölmem...

Sonuç bebeğim sağlıklı, eli, ayağı yerinde çok şükür. Ama bir insanın psikolojisiyle bu kadar oynandığı için o doktoru Allah'a havale ediyorum...

Çok uzun yazdım biliyorum... Allah'a şükür sonuç iyi ama öyle böyle gerilmedim...
Her seferinde böyle dr ların olduğunu duyunca ben de inanılmaz geriliyorum nasıl ruhsuz olabiliyorlar anlamıyorum hiç.Dikkati dğılmasın diye demiş olabilir ama en azından orda sana dönüp bantı koparmış sıkıntı yok dese bile yeterdi yani içini rahatlatmaya.Şu anda bizim için en önemli varlıkların bebeklerimiz olduğunu bilmelerine rağmen bu şekilde davranıp yada kötü davranıp kırıyorlar üzüyorlar ya Allah da hesabını sorar eminim.Şükürler olsun ki iyiymiş canım benim o kadar sıkıntı çektin ama sonunda Allah yüzünü güldürmüş bi daha da yaşatmasın inşallah çok üzüldüm gerçekten :(

Ben burda günlük süt bulamıyorum :( pastörize olmuş raf ömrü aylar olan sütleride içmek istemiyorum aynı şekilde yoğurtlarıda yemiyorum :( sütsüz yoğurtsuz geçiyor hamileliğim. Sadece peynir yiyorum oda gayet az :( :(

Aynen değiştircem ulturasonla bakıp iyi tamm deyip yollamak testleri de söylememek bilgilendirmemek yani özele gidiyorum bir de ankara çağ hastanesi doktorları iyi diyorlar oraya gitcem.
Bende anca sorarsam söylüyordu sonra tepen atti bu ne dedim ya bide sorulari gizli sorar misin diyo sasirdim kaldim niye para veriyorum o zaman ben .. Değiştirdim hastaneyi başka doktora gittim simdi memnunum :)

Kızlar bende önümüzdeki hafta işe başlıyorum raporum bitiyor.sürekli takibimi yapan dr plesantamın aşağıda oldugunu fark etmedi hatta aşağıda ama çok sıkıntılı degil dedi birde odasındaki ultrasın pek eski bebegimin boyunu kilosunu bile ölcemediğini söyledi bende bu cuma kontrol için aynı hastanede kanamam oldugunda gittiğim başka bir dr vardı onun ultrason cihazı daha gelişmiş plesentanın aşağıda oldugunuda o söylemişti bende ondan randevu aldım bu cuma 9, 50 de randevum.

Back
X