• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Nisan Anneleri

Kizlar canan karatay var show tvde :) Bazi soylediklerine sonuna kadar katiliyorum bazende umursamiyorum :) Hamileler icin seker yuklemesi yaptirmyin demesine coi karsiyim sonucta hangi doktor bile bile kotu biseye yonledirir. Hem bir doktor demiyor ki bunu tum doktorlarin onerdigi birsey bu..

cnm ben aralığın ilk haftası gidicem 22 hafta bitiyo o zaman hayırlıca onuda atlatsaydıkkk :)
Bana da haftaya yaptıralım diyecek sanırım 21.hafta oluyor ama 22.hafta daha iyi diyorlar canım bakalım artık yarın gidince neler diyecek :) Bir de sabahtan aşı olmaya gideceğim inşallah çabuk iyileşirde ptesiye kalmaz ağrısı :)

KIZLAR BEN HALA TETANOZ AŞISI OLMADIM BİR SORUN OLUR MU ACABA?EN SON 1KASIMDA GİTTİM DOKTORA.SONRAKİ RANDEVUM 13 ARALIĞA.

image.webp

Biz diyorsak onlarda diyordur muhtmelen :)

kızlar aralıgın 9 unda 2. duzey usg ye gırcem. 22. haftamda olmus oluyorum. ben devlette yaptırcam ayrıntılıyı. sunu sorrmak ıstıyorum. dsoktor once tıbbı genetıkten randevu verdı once ora ıle goruscen sonra bıze gel dedı nedenkı ?

Diş ve diş etlerinden problem yaşayanlar listerine gargara kullansınlar gece yatarken ben çok faydasını gördüm şahsen.. şuan gratislerde %40 indirim de var :)

Aynen katilyorum canim dis etlerim cok ksnamaya basladi ve sizliyodu hamilelikte dis bakimi cok onemli ihmal etmemek gerek :)

İnşallah bugün 3 bucukta yavrumla bir bulusmamiza daha gidecegiz güzel anneler allahim izin verirse cinsiyetini ogrenecegiz inşallah insallah :) bu heyecana kalbim nasil dayanacak cihazda bebeğimin kalbinden çok benim kalp sesim duyulacak herhalde cok ozluyorum bebeğimi bi nisan ayi gelseydi sağ salim :)

Bana da haftaya yaptıralım diyecek sanırım 21.hafta oluyor ama 22.hafta daha iyi diyorlar canım bakalım artık yarın gidince neler diyecek :) Bir de sabahtan aşı olmaya gideceğim inşallah çabuk iyileşirde ptesiye kalmaz ağrısı :)
BEN YAPTIRMIYCAM CNM AŞIYI DOKTORUM İZİN VERMEDİ

ARKADAŞLAR SLM
İlk oğlumda 78 ile hamile kaldım ve 87 ile doğum yaptım
Şu an 70 kilo ile hamile kaldım 19 hafta oldum bugün ama ben 76 ya ulaştım bile :(
Ödem olucam diye çok şişicem diye çok çorkuyorum
Çalışma şartlarım her iki hamileliktede aynı arada yürüyorum vs tatlı ayda 2kere mi yiyom hiç bilmem aramam yani
Tuzluda öyle çok yemem yani yemeğe asla tuz ilave etmem
Hasta yemeği koysalar önüme öyle yerim, yanımdakiler tuz atmaya başlayınca farkederim tuzsuz yediğimi
Netten baktım 2500-2700 arası hamilenin alması gereken kalori ama ben 2000 i bile yakalamıyomdur yani okadar eminim
Doktora geçen hafta gittim kilo almışsın dedi ama öyle panik olarak davranmadı
Bu süreçte 2 kere tahlil oldum sonuçlarımı gördü hatta demir seviyem artmış onu söyledi iyi dedi
Önerisi olan varmı kilo almak beni çok korkutmuyor sadece şekerim çıkacak bebeğe zararı olacak vs diye korkuyorum :(

Diş ve diş etlerinden problem yaşayanlar listerine gargara kullansınlar gece yatarken ben çok faydasını gördüm şahsen.. şuan gratislerde %40 indirim de var :)
AYYY CNM YAA ZATEN BNM DİŞLER KENDİNİ AŞTI DOĞRU DÜZGÜN FIRÇALAYAMIYORUM DA HALA ÇOK MİDEM BULANIYO :(

Selam kizlar .benim oglus bugun pek sakin .basimda agriyo benim keyfim yok oglusada yansiyor sanirim.birde benim gobusum buz gibi hic isinmiyo sizdede oylemi gece yatakta bile boyle.tam gobek deligimin civari.

Back
X