2015 Nisan Anneleri

arkadaşlar bugün sağlık ocağında yaptırdığım kan tahlilinin sonucunu aldım.
kansızlık için hangi değerlere bakıyorlar bilen var mı? düşük olanlar;
HGB 11,4 (alt sınır 12)
HCT 35,1 (alt sınır 37)
RBC 4,10(alt sınır 4.2)
FERRİTİN 6,9 (demir sanırım alt sınır 13)
eski tahlilleri de hangi akla hizmetse atmışım herhalde bulamadım ama eşim hatırlıyor HCT 22 falandı diyor)

HGB 11,4 (alt sınır 12)
HCT 35,1 (alt sınır 37)
RBC 4,10(alt sınır 4.2)
eski tahlilleri de hangi akla hizmetse atmışım herhalde bulamadım ama eşim hatırlıyor HCT 22 falandı diyor)
hemoglobın yanı hgb dıkkate alınıyo cnm

HGB 11,4 (alt sınır 12)
HCT 35,1 (alt sınır 37)
RBC 4,10(alt sınır 4.2)
cnm hastanenin sitesinde çıkıyo bulunduğunuz yerin devlet hastanesi sitesinde laboratuvar sonuç diye bir bölüm vardır ordan tc ve doğum yılını girip çıktı alabilirsin son 5/6 yılın tüm tahlillerini görebiliyorum ben.

Canim amin allah kabul etsin ağzına yüreğine saglik...

Tatlim benim de doktorum önermedi. Mutlaka konuş doktornla

Ya bunu duyduğuma sevindim. Bir ara bunu kullanmaya çalıştım ama çıkarttım hep... tekrar deneyelim madem.. zaten dis fırçasını da değiştirdim, ekstra yumuşak olanlardan aldim...
Sagol bilgi için :)

Kizlar biz bugün açılışı yaptik ve ilk hamile tshirt mü giydim :) i wanna go out diyerek kalan yarı süreye selam olsun :KK48:

Baa yiiillll dimmmm:KK15:

cnm hastanenin sitesinde çıkıyo bulunduğunuz yerin devlet hastanesi sitesinde laboratuvar sonuç diye bir bölüm vardır ordan tc ve doğum yılını girip çıktı alabilirsin son 5/6 yılın tüm tahlillerini görebiliyorum ben.
aaa çok sağol cnm bir bakıyım hemen

kızlar merhaba bugün biraz geç dönebildim size nasılsınız umarım herkes çok iyidir şükür ki bende öyleyim :KK73:çok mutluyum çünkü bebişimi gördüm bugün sabahtan kan verdim aç karnına sağlık ocağında sarstı beni azıcık tansyonum düştü biraz uzandıktan sonra da aşımın ilk dozu vuruldu çok şükür sıkıntım olmadı sonraa ayrıntılı ultrason çok şükür orada da hiç sıkıntı yok bebişimiz oldukça sağlıklı teyzelerine gülücük gönderdi bende ekleyeyim dedim :KK36::KK36: çok heyecan verici birşeymiş allah herkese nasip etsin inşallah:rolleyes::rolleyes:

Eklentiler

• bebişim.webp
    bebişim.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 155
İyi akşamlar teyzeler biz geldik herşey yolunda çok şükür. Bebiş çok hareketli. 350 gram, 24,30 Cm sizin bebişler nasıl kızlar. Ben 2 Kilo aldım göbeğim çok büyük değil korkmuştum ama doktor senin aldığın kilonun bebeğe ne faydası var dedi bakalım hadi sizin bebişler ne durumda

kızlar merhaba bugün biraz geç dönebildim size nasılsınız umarım herkes çok iyidir şükür ki bende öyleyim :KK73:çok mutluyum çünkü bebişimi gördüm bugün sabahtan kan verdim aç karnına sağlık ocağında sarstı beni azıcık tansyonum düştü biraz uzandıktan sonra da aşımın ilk dozu vuruldu çok şükür sıkıntım olmadı sonraa ayrıntılı ultrason çok şükür orada da hiç sıkıntı yok bebişimiz oldukça sağlıklı teyzelerine gülücük gönderdi bende ekleyeyim dedim :KK36::KK36: çok heyecan verici birşeymiş allah herkese nasip etsin inşallah:rolleyes::rolleyes:

Ayý pofuduguma bak heleée:)) masallah annesi masallah. Boyu kilosu kacmis kuzum

İyi akşamlar teyzeler biz geldik herşey yolunda çok şükür. Bebiş çok hareketli. 350 gram, 24,30 Cm sizin bebişler nasıl kızlar. Ben 2 Kilo aldım göbeğim çok büyük değil korkmuştum ama doktor senin aldığın kilonun bebeğe ne faydası var dedi bakalım hadi sizin bebişler ne durumda

Hossssgeldiniz bebislerim benim. Hadi gozun aydin balim darisi yavrusunu ozleyip goremeyen, gormeye de daha cok gunu olanlara insallah :(

hey maşallah size:nazar::nazar: teyzesi yer onu yer:KK36: kuzum nasılda büyümüş:nazar::KK9: aynıyız ama yalnızca ben senden daha çok kilo almışım ben 6 kilo aldım sanıyordum meğersem 4 müş :rolleyes:

Back
X