- 20 Mayıs 2012
- 2.161
- 1.880
- 248
Okuduğum anda ilk aklıma gelen isim Beril oldu nedense :)çok fena isim arayışındayım b harfiyle başlasın istiyorum öneri varmı? kız bebek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Okuduğum anda ilk aklıma gelen isim Beril oldu nedense :)çok fena isim arayışındayım b harfiyle başlasın istiyorum öneri varmı? kız bebek
hemoglobın yanı hgb dıkkate alınıyo cnmarkadaşlar bugün sağlık ocağında yaptırdığım kan tahlilinin sonucunu aldım.
kansızlık için hangi değerlere bakıyorlar bilen var mı? düşük olanlar;
HGB 11,4 (alt sınır 12)
HCT 35,1 (alt sınır 37)
RBC 4,10(alt sınır 4.2)
FERRİTİN 6,9 (demir sanırım alt sınır 13)
eski tahlilleri de hangi akla hizmetse atmışım herhalde bulamadım ama eşim hatırlıyor HCT 22 falandı diyor)
beril benimde aklımda canımOkuduğum anda ilk aklıma gelen isim Beril oldu nedense :)
Büşra-beril-bengisu-bircan-besteçok fena isim arayışındayım b harfiyle başlasın istiyorum öneri varmı? kız bebek
o ne demek sizden değilim lucimmm :) sizi bizi mi varrr :) söz yarın koyucammmfoto koysana maşallah diyelim.ben sizden değilim ama yazmadan edemedim hahaaa
berilll :)çok fena isim arayışındayım b harfiyle başlasın istiyorum öneri varmı? kız bebek
ederiz tabi ama neden tatlım bir sorun mu varr ?Kızlar benim için de dua edin kendimi hiç iyi hissetmiyorum :'(
Sağol canım. Demek ki baya yükselmiş çünkü yarı değerlerde demişti dr um ilk aydaki tahlilimde.hemoglobın yanı hgb dıkkate alınıyo cnm
cnm hastanenin sitesinde çıkıyo bulunduğunuz yerin devlet hastanesi sitesinde laboratuvar sonuç diye bir bölüm vardır ordan tc ve doğum yılını girip çıktı alabilirsin son 5/6 yılın tüm tahlillerini görebiliyorum ben.arkadaşlar bugün sağlık ocağında yaptırdığım kan tahlilinin sonucunu aldım.
kansızlık için hangi değerlere bakıyorlar bilen var mı? düşük olanlar;
HGB 11,4 (alt sınır 12)
HCT 35,1 (alt sınır 37)
RBC 4,10(alt sınır 4.2)
FERRİTİN 6,9 (demir sanırım alt sınır 13)
eski tahlilleri de hangi akla hizmetse atmışım herhalde bulamadım ama eşim hatırlıyor HCT 22 falandı diyor)
Canim amin allah kabul etsin ağzına yüreğine saglik...
Tatlim benim de doktorum önermedi. Mutlaka konuş doktornla
Ya bunu duyduğuma sevindim. Bir ara bunu kullanmaya çalıştım ama çıkarttım hep... tekrar deneyelim madem.. zaten dis fırçasını da değiştirdim, ekstra yumuşak olanlardan aldim...
Sagol bilgi için :)
Kizlar biz bugün açılışı yaptik ve ilk hamile tshirt mü giydim :) i wanna go out diyerek kalan yarı süreye selam olsun![]()
aaa çok sağol cnm bir bakıyım hemencnm hastanenin sitesinde çıkıyo bulunduğunuz yerin devlet hastanesi sitesinde laboratuvar sonuç diye bir bölüm vardır ordan tc ve doğum yılını girip çıktı alabilirsin son 5/6 yılın tüm tahlillerini görebiliyorum ben.
canım neyin var ne oldu dua ederiz tabiKızlar benim için de dua edin kendimi hiç iyi hissetmiyorum :'(
kızlar merhaba bugün biraz geç dönebildim size nasılsınız umarım herkes çok iyidir şükür ki bende öyleyimçok mutluyum çünkü bebişimi gördüm bugün sabahtan kan verdim aç karnına sağlık ocağında sarstı beni azıcık tansyonum düştü biraz uzandıktan sonra da aşımın ilk dozu vuruldu çok şükür sıkıntım olmadı sonraa ayrıntılı ultrason çok şükür orada da hiç sıkıntı yok bebişimiz oldukça sağlıklı teyzelerine gülücük gönderdi bende ekleyeyim dedim
çok heyecan verici birşeymiş allah herkese nasip etsin inşallah
![]()
İyi akşamlar teyzeler biz geldik herşey yolunda çok şükür. Bebiş çok hareketli. 350 gram, 24,30 Cm sizin bebişler nasıl kızlar. Ben 2 Kilo aldım göbeğim çok büyük değil korkmuştum ama doktor senin aldığın kilonun bebeğe ne faydası var dedi bakalım hadi sizin bebişler ne durumda
hey maşallah sizeİyi akşamlar teyzeler biz geldik herşey yolunda çok şükür. Bebiş çok hareketli. 350 gram, 24,30 Cm sizin bebişler nasıl kızlar. Ben 2 Kilo aldım göbeğim çok büyük değil korkmuştum ama doktor senin aldığın kilonun bebeğe ne faydası var dedi bakalım hadi sizin bebişler ne durumda
dosya numarası istiyor canımcnm hastanenin sitesinde çıkıyo bulunduğunuz yerin devlet hastanesi sitesinde laboratuvar sonuç diye bir bölüm vardır ordan tc ve doğum yılını girip çıktı alabilirsin son 5/6 yılın tüm tahlillerini görebiliyorum ben.