2015 Nisan Anneleri

Slm kizlar..anca yazabildim bugün bizde detayliya girdik..kızımı gördüm..yumuş yumuş yatiyordu:KK46:kizimin nazı sayesinde ultrason suresi baya uzamis olsa da doktor amcamiz tum kontrolleri yapti cok şükür bir sıkıntı yok bizde de darisi diger girecek annislere olsun..herkese iyi geceler :-)

Gözün aydın tatlım:) Hep güzel haberler alırsın böyle inşallah:)

Kızlar ya detaylı usgde cinsiyet görülür mü ki kesin? Biz hala öğrenemedik de cinsiyetimizi. 20. haftadan itibaren kız bebeklerde rahim gelişirmiş. Ayrıntılıda iç organlara baktıkları için kızsa rahim görülür ve cinsiyet belirlenir diye düşündüm ben.

Gorunur canim. Heryerine bakiyo doktor miniklerin. Senin ufaklik cook inatci cikti yahu: ))

aslında bu konuyla ilgili bişi yazmıyım diyodum ama kendimi tutamıcam :) insülin direnci varsa eğer zaten açlık ve tokluk şekerine bakılınca anlaşılıyor yani bu yüzden ben ogtt yaptırmıcam o kdr şekeri alan çocuk bildiğin zehirleniyor.
ben de bunu merak ediyordum ya en azından yemekten sonra kan şekeri ölçülse anlaşılmaz mı diye, bi bilgim de yok ki, içime sinmiyor doğrusu...

Merhaba güzel anneler biz bugün Dr a gittik yine ogrenemedik o kadar güzel Durusu vardiki bozmadi hic böle poposunun ustune oturmuş bağdaş kurmus boynunu bukmuş kiyamam ya olsun iyi olsun da sonra ogreniriz :) pazartesi USG ye gircem Dr o zaman ÖĞRENİRSİN cinsiyetini dedi ama obstetrik US yaziyor anlamadim ne demek oluyorki :)
maşallah canım bebişine,sağlıklı olsun da sonra öğrenirsin.Detaylı da Allah'ın izniyle kesin söyler,herşeyine bakılacak çünkü.İyi sonuçlar alırsın inşallah canım.Obstetrik anlamına baktım canım,gebelik ultrasonuymuş.Allah korusun sıkıntılı bişey değil.Hatta googleden gir bak görürsün. :)

Kızlar ya detaylı usgde cinsiyet görülür mü ki kesin? Biz hala öğrenemedik de cinsiyetimizi. 20. haftadan itibaren kız bebeklerde rahim gelişirmiş. Ayrıntılıda iç organlara baktıkları için kızsa rahim görülür ve cinsiyet belirlenir diye düşündüm ben.
canım kesin görülmesi lazım çünkü herşeyine bakılması gerekiyor ozaman.. :)

maşallah canım bebişine,sağlıklı olsun da sonra öğrenirsin.Detaylı da Allah'ın izniyle kesin söyler,herşeyine bakılacak çünkü.İyi sonuçlar alırsın inşallah canım.Obstetrik anlamına baktım canım,gebelik ultrasonuymuş.Allah korusun sıkıntılı bişey değil.Hatta googleden gir bak görürsün. :)
İnşallah canim benim detayliya sakladi minik kendini :) googleden bakmistim yinede aklima takildi güzelim hic duymayinca ne oluyor buda ne demek dedim ama şükürler olsun olumsuz birsey değilmiş :)

Benim oğlumda görülmedi CNm ama yinede senin moralini bozmak gibi olmuyum inş . Görülür ..

İnşallah canim benim detayliya sakladi minik kendini :) googleden bakmistim yinede aklima taklidi güzelim hic duymayinca ne oluyor buda ne demek dedim ama şükürler olsun olumsuz birsey değilmiş :)
evet canım aynen olumsuz bişey değil,bundan sonra evhamsız geçirelim hamileliğimizi inşallah.. :)

İnşallah güzel anne allahin izni ile herseey güzel olacak az kaldi yolu yariladik çok şükür daha çok yaklasiyoruz artik mis kokululara :)
ayy canım yaklaşıyoruz değil mi?Şu sözü duymak bile çok güzel.P.tesi kontrolüm var,özledim miniğimi :KK74: ..Şekerler şeker.. :)

Mrb kizlar buaralar okulda o kadar cok yoruluyorhm ki takip edemiyorum ins herkes iyidir bn de cok fena mide eksimesi var bu haftanin belirtilerinde de yaziyo ins cok sürmez neler yemek gerekiyo bilen var mi cok yaniyo bazen

Back
X