2015 Nisan Anneleri

söylediklerin bana mantıklı geldi anneme de dedim hayvanlı bişeler alma kendim de dikkat ediyorum ama neredeyse herşeyin üstüne bi hayvan resmi koymuşlar artık kıyıda köşede küçük bi hayvan ya da çiçekli desenli kıyafetlere bakıyorum

evet bende illet oldum hatta dedim ilgiliye bune cocuklari hayvana benzetionuz die herseye basmislar suslemmede kolaya kaciolar ben hep klasikden hoslanan tipim bebek icin bu kadar hayvancikli sey bebegi sirin yada guzel yapmiyor bebeklerimiz zaten sipsirin birsey hayvana benzetmekden baska nedirki sahsen hayvanli birsey giymeyi tercih etmem bebeklerin dili olsa onlarda istemezdi heralde

Kucağına aldığında çok daha iyi anlayacaksın canım evlat sevgisi bambaşka şu anda ben de eşim de kızımızı birbirimizin sevgisiyle kıyaslayamayız eminim hatta bazen eşime sorarım en çok kimi seviuosun diye kızımı der sonra derim 100 kere kızımı sonra seni der :) :):)

vayyy be cocuk boyle ask cok baska birsey olsa gerek sabirsizim ya dogurasim var

cnmm geçen bnmde kanamam olmuştu mantardan oldu ve aynı bnende rahimden geldiğini sanmıştım ama değildi mantar kılcal damarlarda zedeleme yapıyomuş ondan kanama oluyormuş akıntın varsa şayet bence bi doktora git mantara baktır
dr a sürekli söylüyorum canım krem verdi zalain di galiba yanlış hatırlamıosam onu kullanıyorum geçiyor bir kaç gün sonra tekrar başlıyor tam geçmedi nedense..dediğinizde haklısınız güzelim bilmiyordum çünkü gebelikten önce ne mantar vardı neden böyle bir kanama mantar başladı kanama oluştu inşallah tamamen geçerde kurtuluruz bulantılardan çekmediğimi bundan çektim :)

Çıktık doktordan kızlar bebeğim iyiydi sonucumuZda iyi çıktı :) ama benim kız çok uykucu ya sabah kalkmak bilmiyo ne zaman sabah gitsek hep uyuyo bugünde uyuyodu ama kız olduğumuz kesinleşti :)

hayirli olsun arkadasim benim kizim da . oyleydi en azindan cinsiyet kesinlesmis oynayinca anliyorsundur zaten Allah hayirlisiyla kucamiza nasip.eder insallah

Evet mantar kaşıntı da yapar aslında ama vajinadan değilse sıkıntı yapma bebekler ilgili değildir canım tahriş olmuş olabilir ptesi gidince sorarsın için rahat eder en azından muayene ederse
evet bitanem malesef tahriş olmuş ne zaman kaşıdım tahriş ettim hatırlayamadım :) allahım kurtarsın bizi bu mantardan :(

slm kuzum benimde bazen dudak kısımlarımda kanama oluyo,ben bakıyorum ayna ile peceteyle kontrol ediyorum nerden geliyo diye kan.kasıntı olmasa bile bazen tahriş oluyo akıntımdan pecetyele silerken felan.vajina içinden gelmiyosa korkma.ben öyle olunca yıkıyorum havluyla kuruluyorum.
ay canım ya sendedemi oluyor inşallah tez zamanda geçer şükürki vajinadan gelmedi ilk defa böyle görünce kan vajenden sandım bu kadar kanayacagını tahmin etmemiştim hjiç :) yıkıyorum sabun degdirme dedi dr sonra kurula iç çamaşırı yüksek derecede yıka ütüle öyle kullansakta yinede tekrar ediyor :)

Kızlar uzun zamandır geceleri bacagıma kramp giriyodu sancıyla uyanıyodum ama bu gece hem bacak hem kalca mahvetti beni bi sag bi sol yapıp duruyorum agrısından uyuyamadım hiç sizinde boyle bir durumunuz varmı hergun 2 bardak süt içiom ve magnezyum genede cok sancı yapıo

arkadasim o bana olma.basladi kramplar kolumda yada bacamda surekli olma basladi bazen uyusuoda

kizlar ask filmi izliyorum cildiriom ya gercekden varmi boyle adamlar biz secerken nerde hata yaptik fazla odun yani ne guzel ask varya insan romantik olmak.istiyo benim esimle en buyuk zit yonumuz ben fazla romantik o fazla odun yani kaldik boyle saka maka arkadaslar dun bi suslendim esine hani artjk vakit ayirsin bana die herkez beni cok begendi esim tabi gec geldi icin beni begendi ama uyudu yani bosa gitti onca sey bi bebek gibisin dedi begendi cok yorgunum dedi sarildi uyudu insan esiyle konusabilmek icin ne yapmalj artik vakit ayirip bizi n farkinda olmasi icin napmaliyim hep nene derdi bi sefer degisiklik.ettim haketen kuzenlerim sen ne bi guzel demesj rahmen koso fos cikti ya

evet bende illet oldum hatta dedim ilgiliye bune cocuklari hayvana benzetionuz die herseye basmislar suslemmede kolaya kaciolar ben hep klasikden hoslanan tipim bebek icin bu kadar hayvancikli sey bebegi sirin yada guzel yapmiyor bebeklerimiz zaten sipsirin birsey hayvana benzetmekden baska nedirki sahsen hayvanli birsey giymeyi tercih etmem bebeklerin dili olsa onlarda istemezdi heralde

kimse kimsenin bebeği adına konuşmasın.senin tercihindir almayabilirsin ama alanlarıda böyle eleştiremezsin.burada her kesimden anne adayı var eğitim düzeyleri,hayat şartları ve farklı duygular yaşayan anne adayları.. saygı çerçevesinde yapalım yorumlarımızı.olumsuz ve negatif düşüncelerinizi başka yere yansıtalım.

Merhabalar kizlar ve kuzulari birkac gundur sag tarafim cok agriyor randevumuz da gaftaya

Tesekkur ederim tatlim hersey yolunda sukur. Tansiyonum bazen dengemi bozuyor ama dedigin gibi dusuk olmasi daha iyi yukselirse sorun yaratir Allah korusun

Aynen canim.. ama düşüp de böyle kötü gibi hissedersem kuru kayısı kuru incir falan yiyorum... o biraz toparlıyor...

Tatlım hergun bir muzda yıyorum niye bukadar oluyo anlamadım özellikle sabaha karşı kramplarla uyanıyorum

Kötü bir durum yaaa :( tekrar doktorla konuşmayı dene bari kuzum...

19. hafta bitiminde detayli ultrasona girdim oglumda hersey cok sukur normal ama benm sag uterin arterde bir centik var yani kan akiminda ufak bi yavaslik varmis sol aterin acik dedi sagda duzelir dedi notch kontorlu verdi 1 aya, ufacik biseyde olsa insan canini cok sikiyor :KK43:

Canim hiç öyle üzülme dert etme.. zaten geçecek birsey olduğu söylenmiş... ciddi birsey olsa onu da hiç acımadan söylüyorlar zaten. Önemli olan da düzelecek birsey olması.. simdi sen üzülüp stres yaparsan Allah korusun daha kötü etkilenir yavrucak....

Kızlar bebiş hareketlerini nerede hissediyorsunuz şuan hala kasık kısmında mı ben orada hissediyorum çunkü...
günaydın canııımm :) bnde genelde göbek deliğimin hizasında hissediyorum sanki böyle karıncalanma oluyor bi kıpırtılar var ama anlamadıgım bazen göbek deliğinin sagında bazende solunda oluyor öyle yer değiştirirmiki çoçuk :)

Merhabalar kizlar ve kuzulari birkac gundur sag tarafim cok agriyor randevumuz da gaftaya

günaydın canııımm :) bnde genelde göbek deliğimin hizasında hissediyorum sanki böyle karıncalanma oluyor bi kıpırtılar var ama anlamadıgım bazen göbek deliğinin sagında bazende solunda oluyor öyle yer değiştirirmiki çoçuk :)
canım benim de genelde sağ kasığım üzerinde hakeret ediyor. hatta dün tepiğini gözlerimle gördümm çok mutluyum :D :D

Dün ayrıntılıya girdim bebeğimin kalbinde parlak bir nokta varmış bu normal değilmiş kalbinde problem varmış dünden beri kendimi yedim bitirdim ağlamaktan kendimi almıyorum :KK42: 2li 3lü testim tertemizdi ayrıntılıdaki problem yıktı resmen :KK42: Ben herşey çok güzel diye sevinirken bunu söylemeleri beni şok etti hiç bişi dinlemek istemedim :KK43: fetal eko istendi pazartesi gününü iple çekiyorum ... Varmı böyle bir problem yaşayan herşey normaldi doktor harika gidiyorsun diyodu:KK43:

dr a sürekli söylüyorum canım krem verdi zalain di galiba yanlış hatırlamıosam onu kullanıyorum geçiyor bir kaç gün sonra tekrar başlıyor tam geçmedi nedense..dediğinizde haklısınız güzelim bilmiyordum çünkü gebelikten önce ne mantar vardı neden böyle bir kanama mantar başladı kanama oluştu inşallah tamamen geçerde kurtuluruz bulantılardan çekmediğimi bundan çektim :)
BANA FİTİL VE O DEDİĞİN KREMDEN VERDİ ŞÜKÜR AKINTIM AZALDI AMA ÇABUK TEKRARLIYORMUŞ DEDİĞİN GİBİ :( ÇOK ARAŞTIRDIM MANTARIN BEBEĞE BİR ZARARI YOKMUŞ O YÖNDEN RAHATLADIM

Back
X