2015 Nisan Anneleri

Valla dis bugdayi da olsa dus bulguru da olsa ben ne edecegimi nasil olacagini hic bilmiyorum. Simdi suanda aklima bisey geldi. Simdi nikahlarda nikah sekeri yerine nikah fidani veriyorlar bu tuplu kucuk cam fidanlari. Ben bunu cocuklarin mevlidinden sonra dagitsam insanlara bebek sekeri yerine cikolatayla birliktesizce nasil olur. Insanlarin tepkisi ne olur acaba beb3klerin dogumu Rabbim hayirlisiyla zamaninda nasib etsin bahara geliyor tam agac dikim zamani. Bebeklerimle birlikte bir suru agac yesermis olurdu. Size verseler boyle bisey tepkiniz ne olurdu
Super fikir
Bravo

Aaaaaa gerçektenmi işte bunları duyunca bi şaşırıyorum ama benim doktor çok emin konuştu canım ..Rabbim gönlüne göre versin Gönlümüze göre versin inşAllahh..Hayırlısı..:KK50:

Hımmm isimler mi konuşuluyor.
Eeeee ben de sölerim o zaman kızımın ismini:))
Bizim ki azıcık uzuncana:))
Eşimle iddiaya girmiştik o kız olacak ben erkek olacak diyordum.
O zaman kimin tahmini çıkarsa isim hakkı onun olsun dedik.
Veee eşim kazandı.
Babamız ismi bulmuş
ELA NAZ NİSAN:))
Dedim ya azıcık uzun.
Oğlum diyor ki anne babamın beynini yıkamalıyız bu çok uzun bir isim sadece Ela Naz koyduralım diyor.
Benim için farketmez isimlerin hepsini çok sevdim.
Tabiii kızcağız off bu ne biçim isim demez umarım.
Ben şimdiden ELAmmm diye sevmeye başladım.

3 isim de birbirinden güzel ben de kız olsaydı Ayşe Naz ya da tek olarak Nisa ya da Nisan düşünüyordum :) ama 3 isim çocuğa gereksiz yük olmaz mı bunun okulu var sınavı var iş hayatı var bir de soyadı olacak, ilerde evlendiğinde kendi soyadı+eşinin soyadını kullanırsa satırlar yetmez artık :) bizim iş yerinde bir arkadaş var 2 ismi +kendi soyadı+eşinin soyadını kullanıyor kartvizitine sığmıyor ismi dalga konusu oluyor hep. bence mak.2 isim koymanızda fayda var ;)

Taze nane tüketebilirsin canım vardır her yerde bulabilirsen al.
Yıka çiğ çiğ yee.
Kaynatma falan demiyorum.
Bal aç karnına bi kaşık at ağzına eme eme yut.Limonlu ballı ılık su iç.
Doğal yöntemlerle bu kadar
Dinlen güzelim yaa misafiri falan iptal et derim ben.
İlerlerse ne yapacaksın,ilaç da içemiyoruz sürünürsün iyileşene kadar.
Ama nane düşük yapıyor . ben hala yemiyorum nolur nolmaz diye... Balli limonlu su çok iyi oluyor.

Gunaydin kizlar bogazim cok sis basim cok agriyor bugun misafirim de gelecek ne yapabilirim ihlamur iciyorum gecmiyor
öksürük var mı bilmiyorum ama boğazına bal ve karabiberi karıştırıp sür, bir müddet bekle. hamilelerin kullanabildiği pastillerden kullanabilirsin veya olips şeker de iyi gelir boğaz ağrısına (limonlu, portakallı veya karışık olandan)

Aa bilmiyordum saglikocaginin bu hizmetini
Bana neden vermedi peki bu Hemsire yaaaa:KK11:

dr bana decavit kullan dedi folik asit bittikten sonra sağlık ocağına gittiğimde benimde bilgim yoktu decavite geçtinizmi dedi evet başlıcam yarın dedim sağlık bakanlığı ücretsiz veriyor dedi bana bi kutu verdi az kaldı ilacım bitmek üzre tekrar gitçem ocaktan almaya :)

Hımmm isimler mi konuşuluyor.
Eeeee ben de sölerim o zaman kızımın ismini:))
Bizim ki azıcık uzuncana:))
Eşimle iddiaya girmiştik o kız olacak ben erkek olacak diyordum.
O zaman kimin tahmini çıkarsa isim hakkı onun olsun dedik.
Veee eşim kazandı.
Babamız ismi bulmuş
ELA NAZ NİSAN:))
Dedim ya azıcık uzun.
Oğlum diyor ki anne babamın beynini yıkamalıyız bu çok uzun bir isim sadece Ela Naz koyduralım diyor.
Benim için farketmez isimlerin hepsini çok sevdim.
Tabiii kızcağız off bu ne biçim isim demez umarım.
Ben şimdiden ELAmmm diye sevmeye başladım.

canımm isimler çok güzell ama bencede biraz fazla uzun oluyor ilerisi için bebişi düşünürsek zorlanabilir okul ve iş hayatında bende kısa isimleri çok seviyorum sadece Ela ya da Naz da koyabilirsiniz aslında cok hoş ve sade ya da en fazla ikisini koysanız daha güzel sankii amaa tabikiii sizz nasıl isterseniz gönlünüze göre olsun kuzum :KK15:

Kizlar ellerim sisti benim simdi biraz indi ama neden oldu kii inmese gidecektim doktora ama suan normale donuyo gibi tansiyon sorunumda yok neden olmus olabilir basina boyle bisey gelen varmi?

dr bana decavit kullan dedi folik asit bittikten sonra sağlık ocağına gittiğimde benimde bilgim yoktu decavite geçtinizmi dedi evet başlıcam yarın dedim sağlık bakanlığı ücretsiz veriyor dedi bana bi kutu verdi az kaldı ilacım bitmek üzre tekrar gitçem ocaktan almaya :)
Aa bende parayla alip duruyodum gidip sorcam ya bana da versinler madem boyle bir imkanimiz var kullanmaliyiz :)

Kizlar ellerim sisti benim simdi biraz indi ama neden oldu kii inmese gidecektim doktora ama suan normale donuyo gibi tansiyon sorunumda yok neden olmus olabilir basina boyle bisey gelen varmi?

canım ödemm yapmıştır vucudun su tutmuştur gebelikte el ayak şişmesi herkezin başına gelebilir canım VUCUDUMUZDA KAN ARTIŞI %50 oranında artıyo buda vucutta ddaha çok su tutmaya yarayıp şişiriyo bizi sıkma canını biraz yürüsen haraket etsen geçer diye düşünüyorum :KK66:

Bende Kutay Aren ve Kayra yı beğendim canım. Hatta oğlum olsaydı ya Aren yada Kayra koyacaktım :)

Bende içmyorum canım ne olurolmaz diye yada birbilerini etkileyip faydasıda gider diye gece kalkınca kan hapını sabah da levotironu alıyorum

Bizde yusuf diyorduk aslında canım ama daha hala karar veremedik peygamber ismi ağır gelir diye düşündük de hayırlısı :)[/QUOTE]
Yusuf güzel bir isim bebginide ahlaklı güzel bir şelilde yetiştirirsen nedentaşıyamasın benim tanıdıgım ismi muhammed olan bşr çok kişi var rabbim isterse hayırlısıyla taşıyorlar yusuf ismini destekliyorum

Ben alyansimi takamiyorum parmagimi rahatsız ediyor. Bence normal arada bende de oluyor sislik. Tuzlu bu aralar çok yediysen o da yapar.

Evet canım bende yeni ögrendim ama bir iki tane kaldı onuda içicem artık
Dr yeni kutu al devam et derse de muadilini sorcam
Asi sanırım tetanoz aşısı . Saglık Ocağı'ndan aradı hemşirem. 20. Hafta asınız var dedi buradaki
Decavit var canim birbirinin aynisi gibi bn de elevit almıştım değiştirdim

MERABA KIZLAR!!!
ŞİMDİ DOKTORDAN GELİYORUM DEVLEt hastanesine gittim üniversite hastanesi İĞRENÇ MUAMELESİNE MARUZ KALDIM ben cinsiyeti öğrenirim diodum söylemiyorlarmış ulturason cihazına saniyelik bakıo anlamadığın bi kaç değer söylüyor diğer doktora sonra gönderiyorlar seni doktor dediysem yeni mezun bi bayan bakıo hayvan gibi davranıo sana geç otur şöyle aç karnını diye bağırıyor gerizekalı .çıkabilirsin diyor ters ters bakıyor cık artık diye resmen dumura uğradım bunlar nasıl doktor olacaklar yani bir daha devlet hastanesine adımımı atmam.

Back
X