2015 Nisan Anneleri

Bizim okulda tolerans tanıyorlar ben branşım gereği nöbet tutmuyorum ama benden 2 hafta önde olan arkadaş var sınıfçı ona da 2 haftadır tutturmuyorlar nobet
ben gidip konuştum sen yedeksin tutmasan da olur dendi ama listeye yazmışlar ve arkadaşı da tek yazmışlar benm yanımda o idare ediyor artık elinden geldiğince:KK34:

Evet canım şimdi baktım prego marka yataklarda güzelmiş internetten yatakta hediyesiymiş bende memlekettedoğum yapacagım adanada biraz araştırdım büyükbir alışveriş merkezi var orada içinde ebebek magzası varmış büyük bir ihtimalle kraft veya prego alırım birde görerek almak en iyisi
aynen canım ben de beğendim hayırlısı bakalım ;)

Merhaba bi sorum olucakti cvplarsaniz çok sevinirim.17 haftalık hamileyim ve bebeğim erkek oturduğunda sürekli sağ kasigimda agirlik hissediyorum bu normalin?benim gibi boyle bi sorunu olan varmi?herşey normal gidiyor korkuyorum bi problem olacak diye.

Merhaba bi sorum olucakti cvplarsaniz çok sevinirim.17 haftalık hamileyim ve bebeğim erkek oturduğunda sürekli sağ kasigimda agirlik hissediyorum bu normalin?benim gibi boyle bi sorunu olan varmi?herşey normal gidiyor korkuyorum bi problem olacak diye.
ben de 17 haftalık erkek ( dr öyle dedi). öyle bir şey yok, arada hafif sancı gibi batma gibi durumlar var normal olanlar yani. rahat ol canım kendini o kadar çok dinleme, dr herşey normal diyorsa, sağlıklı diyorsa relax :KK39:

Evet herşey normal dedi bu hafta sonuca kontrolüm var.doktorumada sormayi düşünüyordum.bide bu sağlık ocagindaki aşikar ne zaman yapiliyor buradaki ebelerin hiçbirşey anladigi yok.kirsal alan burasi delirtiyorlar beni.resmen onlari ben bilgilendirdi yorum onların beni bilgilendirmesi gerekirken.cvp verdiğin içinde cokkkk tskr ederim.kimseye soramiyorum.

Kuzular biz geldik..herşey yolunda çok şükür temiz çıktı 4 lü taramamız darısı herkesin başına inşallah.:KK73::KK73::KK73::KK73:..ayrıntılı usg için senin bir değerin taramada yüksekti o yüzden erkene aldırdım dedi ama.şu an sıkıntımız yok 1 hafta ileriye alabilirsin dedi :KK37::KK37:yani 19+4 e 20.haftanın içinde oluyor o zaman..:KK68:ayyy Allahıma şükürler olsun kızlar hepimiz hayırlı haberler alalım inşallahh:KK19:

Kuzular biz geldik..herşey yolunda çok şükür temiz çıktı 4 lü taramamız darısı herkesin başına inşallah.:KK73::KK73::KK73::KK73:..ayrıntılı usg için senin bir değerin taramada yüksekti o yüzden erkene aldırdım dedi ama.şu an sıkıntımız yok 1 hafta ileriye alabilirsin dedi :KK37::KK37:yani 19+4 e 20.haftanın içinde oluyor o zaman..:KK68:ayyy Allahıma şükürler olsun kızlar hepimiz hayırlı haberler alalım inşallahh:KK19:
Hadi gözün aydın canım, iki 3 haftaya yine göreceksin kuzuyu ☺

Çok şükür CNm çok sevimdim epey bir stresli bekleyiş oldu ama sonuç güzel oldu . Gözün Aydın darısı diğer testlerin başına inş .

Bu arada görmedim bugün kuzucuğumu doktor bakalım demedi hiç üüuüü:KK61:şaka bir yana az kaldı kızlar ya zaman aslında çabuk geçiyor:KK37:

Selam kizlaaarr...
Bugun koşturduk biraz o yüzden yazamadım...
Çok şükür iki haftadan sonra fenalaşma vs olmadan gidebildim ilk kez pilatese :) Çok da hoşumuza gitti :) dörtlü test sonucu da iyi çok şükür.... sonra okula koş sınav yap et derken dehşet bir bel bas ve sırt ağrısıyla attık kendimizi eve...
Hadi bas agrisi bel agrisi anladık da bu ara bir de sırt agrisi cikti. Tam ortadan kopuyor sanki :KK43: cok yorulduk iste yani teyzeler...

Bu arada cinsiyet ogrenenler olmus.. valla prens ayı galiba nisan... epey fıstıkımız da var gerci ama... :)

Back
X