- 5 Eylül 2010
- 1.067
- 1.371
- 448
günaydınnnn cnmmmm bende aynıyım :) yakında karnımızdan ayaklarımızıda göremiycez inşallahhhhh![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydınnnn cnmmmm bende aynıyım :) yakında karnımızdan ayaklarımızıda göremiycez inşallahhhhh![]()
Hadi yaaa ben de ağrım yok diye seviniyorum sonradan göstercek kendini desene korkmaya başladım ayyyyAyy aksama kadar agrisi yavas yavaş cikiyor ortaya. Ben pazartesi vuruldum bugün kolunu belli mesafeden yukari kaldiramiyorumgece yatakta falan yorgan değince bile agriyor. Çok kotu etkiledi beni yaa.. Allahyan sol koluna vurdurdum okulda yazi zor yazardim ama boyle de sağ tarafima yatmak zorunda kaliyorum maalesef
![]()
AynenHadi yaaa ben de ağrım yok diye seviniyorum sonradan göstercek kendini desene korkmaya başladım ayyyy
Bizimki vermiyomus sordum ben. Farklı bir marka kan ilaci veriyomus ama BN ferrum kullaniyirum .kızlar haberınız vardır belkı, benım yoktu, benım gıbı bılmeyenler ıcın yınelemek ıstıyorum ; decavit tableti sağlık ocakları ucretsız verıyorrrrr![]()
bebişler büyüyünce travel sistemler biraz hantal kalıyo ve genelde baston pusete geçiyolar ben de baya araştırdım bu araba işini genelde beğenilen bi ürün ama ben bugaboo bee alıcam bütçeni bilmiyorum ama ona da bi bak derim
Herkes şikayetçi bu durumdan ben iyice korkmaya başladım iğnesi büyük mü nasıl çok mu acıyor vurulurkenAyy aksama kadar agrisi yavas yavaş cikiyor ortaya. Ben pazartesi vuruldum bugün kolunu belli mesafeden yukari kaldiramiyorumgece yatakta falan yorgan değince bile agriyor. Çok kotu etkiledi beni yaa.. Allahyan sol koluna vurdurdum okulda yazi zor yazardim ama boyle de sağ tarafima yatmak zorunda kaliyorum maalesef
![]()
aynen bende ve bugun öğleden sonra randevum var rabbim hayira cikarsin insallah cnm iyi düşünelim iyi olsunGunaydin kizlar gene kotu ruya gordum ya Allah hayir etsin cuma randevum var bi an önce görsem de kizimi rahatlasam ;(
bendede var canım karbonatı diş fırçama döküp diş macunuyla karıştırıp HAFTADA 1 KEZDEN FAZLA OLMAMAK ŞARTIYLA dişlerimi onunla fırçalıyorum...bir de günde en az 3 kase yoğurt(evde yapılmış) yiyorum benm azalma oldu dişlerim ağrımıyor o derece artık öneririmSağlı sollu dişlerim ağrıyoooooooor, yardıııım :.......((((((
Selam kızlarrr...
Ben sağlık ocağında hiç sıra beklemiyorum hemşireye gebelik takibi için geldim diyorum sen takip odasına geç geliyorum hemen diyo geliyo kilo tansiyon falan işte ne varsa yapıyo yazıyo decavit verdi ücretsiz bide doktoruna sor kullan derse devit 3 de ücretsiz veriliyor dedi ben çok memnunumm bursa gökdere sağlık ocağı gül hemşire
iyi düşün iyi olsun canım Allah hayırlı güzel haberlerle gelmeni nasip etsin isteğine kavuşasın İNŞALLAH.aynen bende ve bugun öğleden sonra randevum var rabbim hayira cikarsin insallah cnm iyi düşünelim iyi olsun
bizim saatlik ve hastalık izinlerimiz var hastaneye gideceğim zaman hastalık izni arada işim olduğunda ya da erken çıkmak istediğimde saatlik izin alıyorum bizim de hiç sorun etmiyorlar rapor da alıyorum o yüzden halime şükür benden daha zor şartlarda çalışan çok hiç izin alamayan o yüzden idare ediyorum böyle eğer bişey diyecek olan olursa idareden açarım kanunu gösteririm o zaman benim çalışma şartlarımı hamileliğe göre düzenlemiyorsunuz diye sonuçta iş yoğunluğunu birazcık alsalar üstümden ben de izine rapora mecbur kalmam
Çok şükür canımKızlar günaydın 3lü taramamında sonucları ii geldi içim rahatladı ya :)![]()
Canım Allah ibadetlerini kabul etsin :)ben de hep oturarak giyiyorum artık eğildiğimde fena rahatsız ediyor bir de abdest alırken çok zorlanıyorum ya. hatta iş yerindeki abla namazı oturarak kıl dedi bana ama namazda okadar kötü olmuyor şimdilik.
oylandı
yuh ya bi şikayet etsen yanar. ama sana o dr izinlerini vermek zorunda ne vicdansız insanlar var yaaah canım ne güzel senin işin değerini bil bence. hamile kaldığımdan beri ne rapor aldım nede izin. alsam sorun oluyo çok hasta olduğumda bile geldim mecburen. birde doktor kontrollerime gidip geldiğim saati bile not alıyor patronum. 2015 yıllık iznimden düşecekmiş baştan söyledi bunu. sanki keyfi hastaneye gidiyorum. bukadar anlayışsız işte. çok zor bi durum. rapor alsam kim bilir ne yapar bilmiyorum![]()