2015 Nisan Anneleri

bebişler büyüyünce travel sistemler biraz hantal kalıyo ve genelde baston pusete geçiyolar ben de baya araştırdım bu araba işini genelde beğenilen bi ürün ama ben bugaboo bee alıcam bütçeni bilmiyorum ama ona da bi bak derim
Bir de bu söylediğin model hem puset hem oto koltuğu hem bebek arabası olanlardan sanirim? Öyle anladım yani değil mi?
Bunlar kullanışlı oluyor mu emin olamıyorum. Mekanik bir aksam sonucta.. tak cikar dayanıklı olur mu dersin?

Ya bu sistemler arasındaki farkın sebebini pek anlamadim biraz bilgi verir misin?
Bir de bahsettiğin markanın adi o kadar mi yoksa model vs var mi?
Travel sistem bebek arabaları puset kısmına ayrıca anakucağı takılabilen arabalar. Zaten bebek doğduğunda önce ana kucağını sonra puseti kullanıyosun. Ben ilk başta stokke xploryi begenmiştim hatta aşık oldum diyebilirim fiyatı aksesuarlarıyla beraber 4000 civarı tutuyor. Bu arabanın en büyük özelliği yükseklik ayarının olması youtube da videoları var inceleyebilirsiniz. Bi de bu arabayla en çok yarışan bugaboo markası var. Bugaboo görsel olarak stokke gibi olmasa da biraz inceleyince gerçekten çok kaliteli bi araba özellikle tekerlekleri çok başarılı bebişi arnavut kaldırımlarda sarsmadan gezdirebilirsiniz. Bu rabalarda en büyük problem büyük olması ve katlama sıkıntısı. Biraz Türkiye şartlarını düşünmek lazım olduki toplu taşıma araçlarını kullanıcaksınız bence tek başınıza zor o yüzden ikisinden de vazgeçtim. Bugaboonun bee diye modeli var açılıp kapanması çok kolay az yer kaplayan ve ilerde baston puset almanıza gerek bırakmayan bir model. Yani ben baya araştırdım ve buna karar kıldım tabi biraz da bütçe meselesini göz ardı etmemek lazım lazım.

Kızlar bu banyo işini napıcaz önumüz kış ve havalar soğuyo banyoya girince üşüyoruz ve sıcak su kullanmak istiyom ama sıcak suyunda iyi olmadığını ılıksuyla yıkanmamız gerektığini soyluyorlar ama üşüyorum ılıklada sıcak acıncada karnıma getirmemeye calışıom ama endişede ediyom ben hep sıcakla yıkanmayı seven birisiyim siz napıosunuz bu konuda
ben küçük ufo koyuyorum tatlım banyoya içerisi ılık olunca ılık su fazla etkilemiyor ama ılık dediğim benm yine sıcağa yakın ılık:KK48: temelli soğukla ben de yapamam :KK12:

Kizlar gunaydin... 2 gundur ne yediysem cikariyorum. Halsizligum agrim sizim olmadigi icin ustune dusmedim ama 7 haftada gecen bulantilar geri mi geldi yoksa :(

yuh ya bi şikayet etsen yanar. ama sana o dr izinlerini vermek zorunda ne vicdansız insanlar var yaa

doktora gideceğim zaman bişey demiyo ama gittiğim geldiğim saati yazıyo saat hesabı yapıyo resmen. yıllık iznimden düşecekya. normalde hastaneye gittiğimiz gün tüm gün izinli sayılmıyomuyuz ??

Kızlar bebek arabası için çokta iyi bir marka almaya gerek varmı ben kendi açımdan fazla kullanacagımı zannetmiyorum ben çalışan biriyim bebgimizi gezdirecegimiz zaman arabamızla gezeriz ilk önce puset kullanırım zaten 1, 5 yaşından sobrada ufak ufak yürütğrüz arabadan inince .bize parkta pek yakın degil arabayla gşderiz ondan sonrada idare edecek kadar bir araba olsa yete 3000, 4000 liraya raba almak bana hiç mantıklı gelmiyor ama tabi eve park yakınsa bebeginizi sürekli arabayla dolaştıracak vakti olan arkadaşlar için ideal olabilir

Ben bir uykusuz anne adayıyım şimdiden:KK43: Neden uyuyamıyorum ben? Sabahları da sanki karnımın üzerine yatmışım gibi karnım sert ve ağrır vaziyette uyanıyorum... Oysan ne de severdim yüzüstü yayıla yayıla uyumayı:) Zaten burnum da tıkalı:KK43: Oyy ne dertliymişim ben de:) Uzun zamandır yazamayınca sizlere böyle oluyor demek ki:)

Geçmişi çok okuyamadım o yüzden hasta olanlarımız, sıkıntı yaşayanlarımız varsa Allah şifa versin, yardımcımız olsun kızlar:)
bende sendenim arkadaşım gecenin karanlığında uyanıyorum gün ışıyana kadar dön dön dur

bendede var canım karbonatı diş fırçama döküp diş macunuyla karıştırıp HAFTADA 1 KEZDEN FAZLA OLMAMAK ŞARTIYLA dişlerimi onunla fırçalıyorum...bir de günde en az 3 kase yoğurt(evde yapılmış) yiyorum benm azalma oldu dişlerim ağrımıyor o derece artık öneririm
ben o gün ağrılarımı ılık tuzlu su gargarasıyla dindirdim. dişetlerimi rahatlattı. şimdi sabah akşam paradontax la fırçalayıp, colgate in dişetleri için plax tuz diye gargarası var onunla çalkalıyorum, ne yersem arada da hemen fırçalıyorum.
dr uma sordum bol C vitamini ve fırça dedi.

Kızlar benim ödüm kopuyo kanamam fln olacak diye. Gerçi doktor içerde birşey kalmadı dedi ama biraz sarıya çalan akıntım var rengi ne iyice bakıyorum acaba normal mi diye . Bişey olmaz diil mi var mı böyle akıntısı olan
var tatlım korkma o normalmiş akıntımız olacak... yeşil veya kırmızı değilse ve de bol su içiliyorsa(2-3 litre) sorun yokmuş ;)

Kızlar bebek arabası için çokta iyi bir marka almaya gerek varmı ben kendi açımdan fazla kullanacagımı zannetmiyorum ben çalışan biriyim bebgimizi gezdirecegimiz zaman arabamızla gezeriz ilk önce puset kullanırım zaten 1, 5 yaşından sobrada ufak ufak yürütğrüz arabadan inince .bize parkta pek yakın degil arabayla gşderiz ondan sonrada idare edecek kadar bir araba olsa yete 3000, 4000 liraya raba almak bana hiç mantıklı gelmiyor ama tabi eve park yakınsa bebeginizi sürekli arabayla dolaştıracak vakti olan arkadaşlar için ideal olabilir
düşüncen doğru canım, ben normalde her gün kullansam da o kadar parayı vermem tercih meselesi. araba varsa dediğin gibi çok gerek olmuyor, ben bunda çok gerek olana kadar almayı bile düşünmüyorum, kızımınkini aldım doğru dürüst kullanamadım, eltime verdim bebeği olunca, o heryere yürüyerek gittiği için kullandı baya. alsam da şu katlaması açması kolay olan baston olanlardan alırım ileri doğru.

düşüncen doğru canım, ben normalde her gün kullansam da o kadar parayı vermem tercih meselesi. araba varsa dediğin gibi çok gerek olmuyor, ben bunda çok gerek olana kadar almayı bile düşünmüyorum, kızımınkini aldım doğru dürüst kullanamadım, eltime verdim bebeği olunca, o heryere yürüyerek gittiği için kullandı baya. alsam da şu katlaması açması kolay olan baston olanlardan alırım ileri doğru.

Merhaba 4 ayin bitti ama hala mide bulantilarim devam ediyor.sabahları mahfediyor beni benim gibi olan varmi?

herkese merhaba az önce kontrolden geldik, pipimiz düşmemiş, erkek olduğu kesinleşti:KK39::KK39:
hiç durmadı yine sıpa kıpır kıpırdı maşallah, dr u bile güldürdü yine. benim gibi ağırkanlı birinin içinde böyle bir oğlan olsun, Allah ın işi işte. herşey normal gelişimi iyi dedi. boyu yazmıyor ultr. çıktısında sadece kafa çevresi var.
bir de 16 aralık ta ayrıntılı ultrason randevusu verdi, kızımda aynı hastaneye gitmeme rağmen ayrıntılıya girmemiştim, ilk defa gireceğim. :KK9:
kana bakacağını düşünmüştüm ama bakmadı, sadece 7. ayda unutmayın kan sayımı yapıp ona göre takviye falan gerekir mi bakalım dedi. gerçi sizi görünce aklıma gelir dedi, ne kadar felaket durumdaysa kanım adamın beynine işlemiş :-):-)
ama sağlık ocağı bakacak 14 üne muhakkak gel kana bakıcam dedi:KK17::KK17:

Back
X