2015 Nisan Anneleri

herkese merhaba az önce kontrolden geldik, pipimiz düşmemiş, erkek olduğu kesinleşti:KK39::KK39:
hiç durmadı yine sıpa kıpır kıpırdı maşallah, dr u bile güldürdü yine. benim gibi ağırkanlı birinin içinde böyle bir oğlan olsun, Allah ın işi işte. herşey normal gelişimi iyi dedi. boyu yazmıyor ultr. çıktısında sadece kafa çevresi var.
bir de 16 aralık ta ayrıntılı ultrason randevusu verdi, kızımda aynı hastaneye gitmeme rağmen ayrıntılıya girmemiştim, ilk defa gireceğim. :KK9:
kana bakacağını düşünmüştüm ama bakmadı, sadece 7. ayda unutmayın kan sayımı yapıp ona göre takviye falan gerekir mi bakalım dedi. gerçi sizi görünce aklıma gelir dedi, ne kadar felaket durumdaysa kanım adamın beynine işlemiş :-):-)
ama sağlık ocağı bakacak 14 üne muhakkak gel kana bakıcam dedi:KK17::KK17:
sağlıcakla al kucağına canım:KK71: çok güzel maşallah öğrenmişsin cinsiyeti gözün aydın canım:Dkanın da iyi çıksın hayırlısıyla

doktora gideceğim zaman bişey demiyo ama gittiğim geldiğim saati yazıyo saat hesabı yapıyo resmen. yıllık iznimden düşecekya. normalde hastaneye gittiğimiz gün tüm gün izinli sayılmıyomuyuz ??
eğer hastanede işimiz tüm gün sürecekse sayılırız ama tum gun surmuyoki. o yuzden hastanede oldugumuz saaatler ızınlıyız dıye bılıyorum

Ac istesemde kalamiyorum sürekli birseyler yiyorum.her saat basinda acikiyorum.ama su sabah bulantilarida olmasa çok güzel olacak.

herkese merhaba az önce kontrolden geldik, pipimiz düşmemiş, erkek olduğu kesinleşti:KK39::KK39:
hiç durmadı yine sıpa kıpır kıpırdı maşallah, dr u bile güldürdü yine. benim gibi ağırkanlı birinin içinde böyle bir oğlan olsun, Allah ın işi işte. herşey normal gelişimi iyi dedi. boyu yazmıyor ultr. çıktısında sadece kafa çevresi var.
bir de 16 aralık ta ayrıntılı ultrason randevusu verdi, kızımda aynı hastaneye gitmeme rağmen ayrıntılıya girmemiştim, ilk defa gireceğim. :KK9:
kana bakacağını düşünmüştüm ama bakmadı, sadece 7. ayda unutmayın kan sayımı yapıp ona göre takviye falan gerekir mi bakalım dedi. gerçi sizi görünce aklıma gelir dedi, ne kadar felaket durumdaysa kanım adamın beynine işlemiş :-):-)
canım sana kacta erkek sonra kız demıslerdı? bana 12 de erkek dedı pıpı gosterdı.17 de kız dedı.

canım sana kacta erkek sonra kız demıslerdı? bana 12 de erkek dedı pıpı gosterdı.17 de kız dedı.
canım bana 13 veya 14. haftada erkek dedi, şu an 17 haftalık ve erkek olduğu kesinleşti. kızım diye bahsettiğim ilk çocuğum şu an 5,5 yaşında :KK39::KK39:

• Beğen
Reactions: nix
bir de 16 aralık ta ayrıntılı ultrason randevusu verdi, kızımda aynı hastaneye gitmeme rağmen ayrıntılıya girmemiştim, ilk defa gireceğim.
kana bakacağını düşünmüştüm ama bakmadı, sadece 7. ayda unutmayın kan sayımı yapıp ona göre takviye falan gerekir mi bakalım dedi. gerçi sizi görünce aklıma gelir dedi, ne kadar felaket durumdaysa kanım adamın
beynine işlemiş :-):-)
. Merhaba doktorunuz vitamin takviyesi vermedimi size?benim doktorum 2.vitamin takviyesine basladi.bide 13±1 cinsiyetini soylemisti ℅90 erkek demisti.hafta sonu tam olarak ogrenicem cinsiyetini.bu vitamin takviyesi normalin degilmi anlayamadim.

Ac istesemde kalamiyorum sürekli birseyler yiyorum.her saat basinda acikiyorum.ama su sabah bulantilarida olmasa çok güzel olacak.
işte herkes de farklı sıkıntılar olabiliyor mesela benim bulantım olmadı hiç ama hazımsızlık problemim çok fazlaydı et asla yiyemiyodum tam rahatladım derken yine başladı yediğim herşey mideme oturuyor bi de geğirme falan çok yapıyo insan kendinden tiksiniyo yani o derece

. Merhaba doktorunuz vitamin takviyesi vermedimi size?benim doktorum 2.vitamin takviyesine basladi.bide 13±1 cinsiyetini soylemisti ℅90 erkek demisti.hafta sonu tam olarak ogrenicem cinsiyetini.bu vitamin takviyesi normalin degilmi anlayamadim.
vitamin kullanıyordum decavit, 2. kutudan sonra gerek yok (16 dan sonra vermiyormuş) dedi 12. haftada hemen demir takviyesine başladık, günde 2 tane. şu an sadece onu kullanıyorum. yemem normal çok şükür, bir ara rahatsızlandım grip, ishal derken iştah gitti ama şimdi normal, ne az yiyorum ne çok, bebeğin gelişimi de iyiymiş çok şükür

düşüncen doğru canım, ben normalde her gün kullansam da o kadar parayı vermem tercih meselesi. araba varsa dediğin gibi çok gerek olmuyor, ben bunda çok gerek olana kadar almayı bile düşünmüyorum, kızımınkini aldım doğru dürüst kullanamadım, eltime verdim bebeği olunca, o heryere yürüyerek gittiği için kullandı baya. alsam da şu katlaması açması kolay olan baston olanlardan alırım ileri doğru.
Bende öyle düşünüyorum canım elbette bebegimize alacagımız her üründe kaliteli ve kullanışlı olsun istiyoruz ama türkiye şsrtlarında karı koca çalışssa bile bebek arabası vs aparatlarına ve 4000lira vermek hiç mantıklı degil

iyi akşamlar hepinize:) yarın inşallah aşıya gitmeyi düşünüyorum.artık 20. haftadayım:) bu arada bişey sormak istiyorum. malum hepimiz süt içiyoruzdur. ben sütçüden süt alıyorum ve kaynatıp hem içiyorum hem de yoğurdumu kendim yapıyorum. bikaç yerde okudum bu tarz olunca sütte bakteriler olur diye, pastörize içmek gerek diye. acaba yanlış mı yapıyorum farkında olmadan diye kafam karıştı:S Siz nasıl yapıyorsunuz?

merhaba canım hayırlı günler :) bnde senin gibi sütçüden alıyorum evde yarım saat kaynattıktan sonra yarısını yogurt yarısınıda kendim içiyorum..ne bilim ben hazır sütlere güvenemiyorum asıl.. kaynatınca bile kaymagı çıkmıyor içine süt hariç ne kadar su vb şeyler varsa katıyorlar..hazır yogurtta asla yiyemiyorum dogal degil içindekilere bakınca adını bilmedğimz bir sürü katkılar var..evde kendi yaptıgımız daha saglıklı geliyor bana..eşimin ablası köyde yaşıyor 3 çoçugu var kadın yıllarca kendi koyunlarının sütünü içti kendi hayvanlarının etini yedi hatta 3 çoçugunda hiç usg ye bile gitmemiş duyunca şaşırmıştım ama köy yerinde işten fırsatlarımı oluyor..inanırmısın o kadar saglıklıki 3 evladıda maşallah çok saglıklı ve kıpır kıpırlar çoçukların yanaklarından kan fışkırıyor :) ..ben market ürünlerinden başta süt ve yogurda karşıyım ki hamilelikte daha çok..inşallah rabbim saglıklı sıhhatli evladımızı kucagımıza almamızı onları saglıklı büyütmemizi nasip etsin tatlım çok uzun yazmışım başını agrıttı isem kusura bakma lütfen:)

ben başladım kullanmaya ikinci kutumu aldım dr doğumdan sonrada kullanmam gerektiğini söyledi şuan kullandığım tek ilaç ta kan ilacı
teşekkür ederim canım ben daha söylemedim druma,arayıp söylicem artık.Ayın 24ünde kontrolümüz var ama kullanmam gerekiyorsa ozamanı beklemeyim. :(

ben de sadece gynoferrosanol kullanıyorum vitamin ilacı elzem değil dedi dr ama ben o gün ii beslenemediysem içiyorum vitamini

ooooo ben 12 den sonra hemen başladım, o kadar düşüktü ki kanım, dr da sağlık ocağı da korktu, günde 2 tane aç karnına kullanıyorum, 2. kutu bitmek üzere. önceki hamileliğimde de vermişti dr ama ben açıkçası pek düzenli kullanmamıştım ama bu sefer daha kötü durumum inşallah düzelmiştir biraz. sağlık ocağında çok riskli dedi, doğumda kanaman durmaz Allah korusun dedi, dr um da bu şartlarda sezeryan yapamam dedi, hemen 12. haftada başlıycaz dedi, çarşamba bakar herhalde duruma.
eğer depolarınız çok çok iyi değilse hamilelikte mutlaka kullanılıyor demir, çünkü ne kadar yesek de igtiyacımız olan demiri alamıyoruz.
evet canım haklısın hamilelikte takviye şart ama drumun vermesini bekledim ve değerim de düşük.Bilmiyorum aklına mı gelmedi ama aramadım daha arayıp soracam.Çok teşekkür ederim,sağsalim bebişlerimizi kucaklayalım inşallah..Allah yardımcımız olsun.

anladım canım ben de decavit kullanıyorum ama kan ilacına geçmedik henüz.Dr mu gerek görmedi unuttu mu anlamadım.Arayıp sormam lazım :KK43:
gebeliğin ilk haftalarında kan ilacı vermiyolar bnm düşük diye decavite başlattı çünkü onun içinde de demir var sonra decaviti kesti sadece kan ilacı kullan dedi depolarım boş olduğu için gyno ferrosanol başladık elimde hala decavit var ve ben yine de içiyorum çünkü hazımsızlık problemi çektiğim için bzn yemek yiyesim gelmiyo ve vitaminle takviye ediyorum

Merhaba 4 ayin bitti ama hala mide bulantilarim devam ediyor.sabahları mahfediyor beni benim gibi olan varmi?
ben varım tatlım maalesef ben her sabah öğürüyorum mutlaka gün içindede hiç unutturmuyo midem sağolsun :)

Back
X