2015 Nisan Anneleri

harkadaşım t: 377462inşallahmber: 633165 .!.:
iyi düşün iyi olsun canım Allah hayırlı güzel haberlerle gelmeni nasip etsin isteğine kavuşasın İNŞALLAH. :nazar:
iyi düşün iyi olsun canım Allah hayırlı güzel haberlerle gelmeni nasip etsin isteğine kavuşasın İNŞALLAH. :nazar:
Cok saol arkadasim hepimize inşallah Allah razı olsun

merhaba kızlar bugün iş çoktu sabah bakamadım sizlere.
dün sağlık ocağında kontrolüm vardı decavıt ve kan ilacını ebeler ücretsiz olarak veriyorlarmış benimki de bitmek üzereydi ve decavitimi aldım. Sabahta kan verdim 4 de alacağım sonucumu cuma günü de dr uma göstereceğim.

Kızlar bebek arabası için çokta iyi bir marka almaya gerek varmı ben kendi açımdan fazla kullanacagımı zannetmiyorum ben çalışan biriyim bebgimizi gezdirecegimiz zaman arabamızla gezeriz ilk önce puset kullanırım zaten 1, 5 yaşından sobrada ufak ufak yürütğrüz arabadan inince .bize parkta pek yakın degil arabayla gşderiz ondan sonrada idare edecek kadar bir araba olsa yete 3000, 4000 liraya raba almak bana hiç mantıklı gelmiyor ama tabi eve park yakınsa bebeginizi sürekli arabayla dolaştıracak vakti olan arkadaşlar için ideal olabilir
O zaman baston arabalardan al hem daha uygun fiyati hem de katlayinca küçük kaliyormus :KK66:

Yorumlarinizi bekliyorum canlarim:)
2014-11-12 12.58.35.webp

Gebelik var mi bu sonuca gore

ben varım tatlım maalesef ben her sabah öğürüyorum mutlaka gün içindede hiç unutturmuyo midem sağolsun :)
Allah seninde benimde yardimcimiz olsun.çok zor bütün organlarim cikacak saniyorum.anne olmak çok zor anne olana kadar annelerimizi anlayamiyoruz.keşke erkeklerde yaşasa su durumu:-)

herkese merhaba az önce kontrolden geldik, pipimiz düşmemiş, erkek olduğu kesinleşti:KK39::KK39:
hiç durmadı yine sıpa kıpır kıpırdı maşallah, dr u bile güldürdü yine. benim gibi ağırkanlı birinin içinde böyle bir oğlan olsun, Allah ın işi işte. herşey normal gelişimi iyi dedi. boyu yazmıyor ultr. çıktısında sadece kafa çevresi var.
bir de 16 aralık ta ayrıntılı ultrason randevusu verdi, kızımda aynı hastaneye gitmeme rağmen ayrıntılıya girmemiştim, ilk defa gireceğim. :KK9:
kana bakacağını düşünmüştüm ama bakmadı, sadece 7. ayda unutmayın kan sayımı yapıp ona göre takviye falan gerekir mi bakalım dedi. gerçi sizi görünce aklıma gelir dedi, ne kadar felaket durumdaysa kanım adamın beynine işlemiş :-):-)
ama sağlık ocağı bakacak 14 üne muhakkak gel kana bakıcam dedi:KK17::KK17:
canım gözü aydın sağlıkla kavuş oğluna inş.
bebeğinin boyunu şöyle heseplayabilirsin ultrason kâğıdında fl değeri var o değeri 7 ile çarparsan boyunun uzunluğunu bulabilirisn..

Merhaba nisan anneleri.. İlk defa yaziyorum benimde nasipse beklenen doğumt tarihim 4 Nisan. 15 aylik bir kizim var simdi ikinci kizima hamileyim. 19+4 haftaligiz.
Medipol mega hastanesinde takip oluyorum. İlk hamileligimdede orada takip ooldum vr Doğumumu yaptim.
Detayli USG çektirecek arkadaşlar nerede ve ne kadar ücret oldugu hakkında bilgi verebilirmisiniz.

kan alma falan olmuyor di mi normal ulturasona girer gibi yalnız bebeği daha net görüyoruz öyle mi canım bende 13 aralıkta gircem ayrıntılıya off garip bir his kaç dkka sürüyor?
merhaba kusura bakma yeni gördüm iletini.kan filan alınmıyor sadece ultrason muayenesi o kadar. Kaç dk sürdüğü doktordan doktora fark edeiyordur.
ah canım ne güzel senin işin değerini bil bence. hamile kaldığımdan beri ne rapor aldım nede izin. alsam sorun oluyo çok hasta olduğumda bile geldim mecburen. birde doktor kontrollerime gidip geldiğim saati bile not alıyor patronum. 2015 yıllık iznimden düşecekmiş baştan söyledi bunu. sanki keyfi hastaneye gidiyorum. bukadar anlayışsız işte. çok zor bi durum. rapor alsam kim bilir ne yapar bilmiyorum :KK43::KK43:
bence izinden düşmeye kalktığında hemn şikayet etmelisin bunu yapmaya hakkı yok.Kusura bakmasın yasalarla koruma altında senin şuan dr kontrollerine gidiyor olman.
Kizlar gunaydin... 2 gundur ne yediysem cikariyorum. Halsizligum agrim sizim olmadigi icin ustune dusmedim ama 7 haftada gecen bulantilar geri mi geldi yoksa :KK43:
geçmiş olsun.

adet gunun nekadar gecti benim bildiğime gore 5 üzeri gebelik seninkide 16 cıkmış cok yeni bi gebelik var gozukuyoo tebrik ederim canım
Evet hamilesin hayirli olsun.daha kucuk ama.

Cok tsk ederim kizlar ama ben zaten 20 haftalik hamisim:) bu kuzenimin dun yaptirmis. Adet gunu de 2 gun gecmis. Emin olamadim sizlere sorayim dedim. Ultrason da gorunmez demi kese falan ? Cok kucuk cunku

ben iki gun once saglık ocagına gıttım ilaclarım bitti yazdırıyım diye nerdoktor ne hemsire dejavıtın ücretsiz oldugunu soylemedi ne biçim iş yapıyolar anlamıyorum zaten bi guzel yazdı gonderdi hemde buseferki 60 lık

Yorumlarinizi bekliyorum canlarim:)
Eki Görüntüle 1300693

Gebelik var mi bu sonuca gore
Bu kimin sonucu canım senin gebelik takvimin görünüyor aşağıda başkasının mı bu sonuca göre döllenmiş yumurta var içerde ama 1000leri görmeden saglıklımı saglıksız mı bilinmiyor birde adet geceli kaçıncı günkü deger bu o da önemli

Cok tsk ederim kizlar ama ben zaten 20 haftalik hamisim:) bu kuzenimin dun yaptirmis. Adet gunu de 2 gun gecmis. Emin olamadim sizlere sorayim dedim. Ultrason da gorunmez demi kese falan ? Cok kucuk cunku

cnm hayırlı olsun kuzeninede 10 un üstü bende pozitif biliyorum daha çok küçüktür varsa gözükmez ultrasonda ben ilk öğrendiğim de beta 256 ydı doktorumu aradım 1 hafta sonra gel dedi kese görünmesi için .. bikaç gün sonra tekrar yapsın kan testini düzenli artış varmı şimdilik ordan takip edebilir

Bu kimin sonucu canım senin gebelik takvimin görünüyor aşağıda başkasının mı bu sonuca göre döllenmiş yumurta var içerde ama 1000leri görmeden saglıklımı saglıksız mı bilinmiyor birde adet geceli kaçıncı günkü deger bu o da önemli

Canim sonuc kuzenimin. Dun yaptirmis. 2 gun gecmis adetin uzerinden

hayırlı olsun kuzenıne tatlım gözukmez daha 1000 uzerinde gozukuyoo ben ilk ogrendiğimde 7 gun gecmişti 1089 cıkmıstı degerim yınede dr bir hafta sonra gel keseye bakalım dedi 1 hafata sabırsızlıkla bekledım ve gordugumde bilıyosunki minicik nokta kadardı şimdi bakıyorum usgde nekadarda buyumuş o nakta cok guzel bi duygu rabbim herkese versin yaşatsın anneliği

Hic birşey belli olmaz bi 10 gün geçsin adetinden ben öyle girmiştim ultrasyona keseyi gördü içinde doluydu.belki keseyi görür ama içinin dolu olup olmadigini söylemez.buda insanin ruhunu daraltiyor.

ben iki gun once saglık ocagına gıttım ilaclarım bitti yazdırıyım diye nerdoktor ne hemsire dejavıtın ücretsiz oldugunu soylemedi ne biçim iş yapıyolar anlamıyorum zaten bi guzel yazdı gonderdi hemde buseferki 60 lık
il sağlık ücretsiz veriyor onlar da dağıtıyor ya ellerinde kalmamıştır ya da eger az yolladılarsa durumu iyi olmayana veriyo olabilirler

Back
X