2015 Nisan Anneleri

hayırlı olsun kuzenıne tatlım gözukmez daha 1000 uzerinde gozukuyoo ben ilk ogrendiğimde 7 gun gecmişti 1089 cıkmıstı degerim yınede dr bir hafta sonra gel keseye bakalım dedi 1 hafata sabırsızlıkla bekledım ve gordugumde bilıyosunki minicik nokta kadardı şimdi bakıyorum usgde nekadarda buyumuş o nakta cok guzel bi duygu rabbim herkese versin yaşatsın anneliği
Muhteşem birşey dimi içinde bi camii var.canindan kanindan ona bisey olacak diye akli cikiyor insanin.Rabbim kucagimiza almayida nasip etsinnnn.

Muhteşem birşey dimi içinde bi camii var.canindan kanindan ona bisey olacak diye akli cikiyor insanin.Rabbim kucagimiza almayida nasip etsinnnn.
amin canım cumle gebelerimizinkini inşallah benim 7 sene olmadı yokjlugunu cok iyi bilirim o yuzden degerinide ve hala cevremde cocugu olmayan insanlar var ve onlar için duga edlim rabbim kimsenin kucagını bos bırakmasın evlet acısıyla sınamasın cok zor bişey gercekten ALLAHIN MUCİZELERİNE COK İYİ BAKALIM VE KIYMETLERİNİ BİLELİM KIZLAR insanlar 10 sene 20 sene tup bebek kapılarında bekliyo kuçüçük bir umut doktorun agzından dokulmesını beklıyo ve ALLAHA cokca sukredelım mucizelerimizi gonderdıgı için

canım gözü aydın sağlıkla kavuş oğluna inş.
bebeğinin boyunu şöyle heseplayabilirsin ultrason kâğıdında fl değeri var o değeri 7 ile çarparsan boyunun uzunluğunu bulabilirisn..
fl diye birşey de yok ki canım, bir BPD var 36.6mm, bir de hafta var GA 17w 1d. başka da birşey yok

Cok tsk ederim kizlar ama ben zaten 20 haftalik hamisim:) bu kuzenimin dun yaptirmis. Adet gunu de 2 gun gecmis. Emin olamadim sizlere sorayim dedim. Ultrason da gorunmez demi kese falan ? Cok kucuk cunku
canım cuma günü bir kan testi daha yaptırsın su an usg de gorunmez. eger bhcg artıyorsa haftaya persem be cuma gorunur usg de

ben de hep oturarak giyiyorum artık eğildiğimde fena rahatsız ediyor bir de abdest alırken çok zorlanıyorum ya. hatta iş yerindeki abla namazı oturarak kıl dedi bana ama namazda okadar kötü olmuyor şimdilik.
Maşallah herşeye rağmen elinden geleni yapmaya çslışıyorsun Rabbim daim eder inş .

amin canım cumle gebelerimizinkini inşallah benim 7 sene olmadı yokjlugunu cok iyi bilirim o yuzden degerinide ve hala cevremde cocugu olmayan insanlar var ve onlar için duga edlim rabbim kimsenin kucagını bos bırakmasın evlet acısıyla sınamasın cok zor bişey gercekten ALLAHIN MUCİZELERİNE COK İYİ BAKALIM VE KIYMETLERİNİ BİLELİM KIZLAR insanlar 10 sene 20 sene tup bebek kapılarında bekliyo kuçüçük bir umut doktorun agzından dokulmesını beklıyo ve ALLAHA cokca sukredelım mucizelerimizi gonderdıgı için
Ben hergun dua ettim rabbime binlerce kez şükürler olsunki kavuşturdu melegime beni.şimdide doğumuna kadar her ay bir hatim yapiyorum melegim için.hayirli bi evlat olsun hepinizinki.kucagimiza alalim biran once hayirlisi ile.

maşallah canım yavruna:nazar:
bende cuma göreceğim oğluşumu inş.
insan her seferinde heyecanlanıyor dr beklerken.
bugün de cinsiyeti kesinleşecek mi heyecanı vardı. hatta eşime esprisini yaptım" pipisi düşmüş" derse dedim, O da "yerine tak onu "derim dedi ama dr yanılmamış doğruymuş, ciciler bakmaya almaya başlayabilirim yavaştan :KK76::KK76:

Ben hergun dua ettim rabbime binlerce kez şükürler olsunki kavuşturdu melegime beni.şimdide doğumuna kadar her ay bir hatim yapiyorum melegim için.hayirli bi evlat olsun hepinizinki.kucagimiza alalim biran once hayirlisi ile.
Allah kabul etsin canım, tek başına mı okuyorsun yardımcı oluyorlar mı ? ben de ramazan da başlamıştım fırsat buldukça okuyorum, doğuma kadar ne kadar okuyabilirsem inşallah.

insan her seferinde heyecanlanıyor dr beklerken.
bugün de cinsiyeti kesinleşecek mi heyecanı vardı. hatta eşime esprisini yaptım" pipisi düşmüş" derse dedim, O da "yerine tak onu "derim dedi ama dr yanılmamış doğruymuş, ciciler bakmaya almaya başlayabilirim yavaştan :KK76::KK76:
:-) :-) :-) :-) :-) :-) babalar doktor erkek diyince daha bi mutlu oluyorlar.yerine takmana gerek kalmamis bak.o minicik bedeni için en güzel en tatil cicisleri al bebisine.

Allah kabul etsin canım, tek başına mı okuyorsun yardımcı oluyorlar mı ? ben de ramazan da başlamıştım fırsat buldukça okuyorum, doğuma kadar ne kadar okuyabilirsem inşallah.
Tek basima okuyorum.hergun bir cüz okuyorum zaten 30 günde bitiyor.hatimlerimde Sizin bebekleriniz içinde dua ediyim cumlemizin bebeklerini korusun Rabbim.

:-) :-) :-) :-) :-) :-) babalar doktor erkek diyince daha bi mutlu oluyorlar.yerine takmana gerek kalmamis bak.o minicik bedeni için en güzel en tatil cicisleri al bebisine.
aslında hiç belli etmemişti sevindiğini, o daha çok ablamızı düşünüyor, bize çok belli etmese de bazı sorularından, öğretmeninden vs. aldığım duyumlardan endişeleri var biraz doğal olarak. "ben doğacağım zaman da sevinmiş miydiniz" diye sormuş, bana da "kız olacağımı öğrendiğinizde mutlu olmuş muydunuz?"falan diyor. ilgiyi biraz ona odaklıyoruz.

Back
X