2015 Nisan Anneleri

Ben hergun dua ettim rabbime binlerce kez şükürler olsunki kavuşturdu melegime beni.şimdide doğumuna kadar her ay bir hatim yapiyorum melegim için.hayirli bi evlat olsun hepinizinki.kucagimiza alalim biran once hayirlisi ile.
maşallah sana ALLAH kabul etsin ben okuyamıyorum ama aksamları bebeğime kuaran dinletiyorum ikimizde vhuzur buluyor rahatlıyoruz

Ben hergun dua ettim rabbime binlerce kez şükürler olsunki kavuşturdu melegime beni.şimdide doğumuna kadar her ay bir hatim yapiyorum melegim için.hayirli bi evlat olsun hepinizinki.kucagimiza alalim biran once hayirlisi ile.
Canım benim ALLAH kabul etsin ne güzel bir şey yapıyorsun kız mı erkek mi MAAŞALLAH ::nazar:

Tek basima okuyorum.hergun bir cüz okuyorum zaten 30 günde bitiyor.hatimlerimde Sizin bebekleriniz içinde dua ediyim cumlemizin bebeklerini korusun Rabbim.
Allah kabul etsin tabi ki canım dualarında hepimizi zikret, Allah razı olsun. ben her namazdan sonra kendim ve bütün hamileler için, bir de evlat isteyen ve bekleyenler için hayırlısıyla deyip dua ediyorum, Allah kabul etsin hepimizin dualarını

benim de normaller sıkıyor artık iyice bıraktım. hamilelikler bol oluyor ama yine de giyiyorum, lastiği olması lazım düğmeli ayarlanan, gevşet canım.
Canım ayarlar sonda sanırım bugün aşırı şiştim dün böyle değildim:KK23:. Bu arada ne güzel normal pantalon hayatta giyemem ben

Kızlar elimde ''HER ANNEYE LAZIM'' diye bir kitap var kitapyurdundan da sipariş verebilirsiniz 10 tl güzel içerikler var.

Mesela kız ya da erkek bebek isteyenlerin tabiki önce sağlık okuyacağı dualar var hamile kalmadan önce tabi ör: Meryem suresini okuyan kızı olabiliomuş. :)

ne güzel ya Allah kabul etsin. ben de hatime başladım ama okumaya fırsatım olmuyor çalıştığum için akşamları okumaya çalışıyorum ama uykuya yenik düşüyorum :( inş. doğuma kadar 1 tane tamamlayabilirm.

Merhaba kızlar kızımın doğum günü hazırlıklarıyla uğraşiyorum gelemiyorum herkes iyidir inşallah..

Mesela kız ya da erkek bebek isteyenlerin tabiki önce sağlık okuyacağı dualar var hamile kalmadan önce tabi ör: Meryem suresini okuyan kızı olabiliomuş. :)
aa cok ilginç meryem suresını cocugu olmayan birinin okumasının faydasını bilıyodum ama kız için oldugunu bilmiyodum

ah canım ne güzel senin işin değerini bil bence. hamile kaldığımdan beri ne rapor aldım nede izin. alsam sorun oluyo çok hasta olduğumda bile geldim mecburen. birde doktor kontrollerime gidip geldiğim saati bile not alıyor patronum. 2015 yıllık iznimden düşecekmiş baştan söyledi bunu. sanki keyfi hastaneye gidiyorum. bukadar anlayışsız işte. çok zor bi durum. rapor alsam kim bilir ne yapar bilmiyorum :KK43::KK43:
canım devletin bütün kurumlarında bu imkanlar var tabi bunları suistimal eden de çok ben de özel sektörde çalışırken 1 gün bile rapor kullanamadım müdür raporu kabul etmiyordu kör kütük hasta işe gidiyordum ayrıca bir keresinde perşmbe cuma 2 gün izin istedim cumartesi pazarı da katıp 4 gün izin kullandırttılar hem de şu anda Türkiyenin en büyük bankalarından biriydi bunu yapan ülkenin en büyük kurumsal firmalarından biri bile böyle uygulamalar yapabiliyorsa daha küçük işletmeler senin patronun gibi izinden düşme olayını her türlü yapabilir malesef düşük riskim var diye 2 ay raporlu yattım ben ama özel sektörde olsaydım kapının önündeydim şimdiye o yüzden şükrediyorum ve kıymetini biliyorum canım

Canım ayarlar sonda sanırım bugün aşırı şiştim dün böyle değildim:KK23:. Bu arada ne güzel normal pantalon hayatta giyemem ben
1 haftadır ben de giyemiyorum işte, karnım çok yok ama normalde zayıftım, karnım olmasa da belim genişlediği kalça da hafif büyüdüğü için hamile pantolonu ile rahatım, belini ayarladım büzüşük duruyor ama çooook rahat.
sende gaz şişkinliği falan olabilir, bir de afedersin tuvalete çıkamadığım zaman benim de öyle şiş oluyor :oops: yoksa ayarların sonda olacağı zamanda değilsin. :KK64::KK64: ya da küçük beden mi aldın acaba?

Bir de AYŞE ÖNER in bebek hamilelik bakım kitabı var Gülben Ergen de hamilelikte okumuş baya da övüyor o kitabı bende kitapyurdundan sipariş verdim geldi cd side var içinde kızlar özellikle hamilelikte yapılması gerken özellikle normal doğum isteyenler egzersiz önerileri resimli cok iyi bir kitap tavsiyemdir beslenmeye dair de cok sey bulcaksınız.

mrb kızlar hastanedem geldik yeni degişiklik olsun diye devlet hastanesine gittik bugün ama hiç ilgilenmiyolar egitim ve araştırma hastanesiydi hiç memnun kalmadım ben ya

Benimki de çok belirgin degil tatlim hafifçe oluyor. Bende dun doktordaydim renkliyke vakti ama foto cikartamadik çünkü sırtını donmus yatiyordu :) göstermedi yüzünü minik :D

bende cuma gunu gidicem doktor renkli ultrasyon yer ayirtcam hemde kontrol olcam ins cinsiyet bi kesinlesse artik

Amin arkadasim. Ne güzel yapiyorsun bende okumaya calisiyorum kuranimdan. Ama agiz sulanmam gecmedigi icin cok okuyamiyorum. Namazimi bile pecete elimde kilmaya calisiyorum. InşaAllah gecer. Kalici olacak diye korkuyorum. Bildigin sifa âyetleri varsa paylasirmisin.

Amin arkadasim. Ne güzel yapiyorsun bende okumaya calisiyorum kuranimdan. Ama agiz sulanmam gecmedigi icin cok okuyamiyorum. Namazimi bile pecete elimde kilmaya calisiyorum. InşaAllah gecer. Kalici olacak diye korkuyorum. Bildigin sifa âyetleri varsa paylasirmisin.
bende aynı senin gibiyim tatlım ağız sulanmam yüzünden namazımı da kılamıyorum kusacak dereceye geliyorum çok feci :(

Back
X