2015 Nisan Anneleri

günaydınnnn canlarr ve canlarııııı :) nasılsınız biz ii diğiliz işe geldik ama sağ bağdemciğimiz felaket şişmiş ne konuşabiliyorum ne yiyebiliyorum ağzımı bile açamıyorum :( birde dilim çıban gibi yara olmuş iltihaplanmış :( çok korkuyorum bu iltiplar bebeğime geçerse diye :( bir fikri olan varmı ?

günaydınnnn canlarr ve canlarııııı :) nasılsınız biz ii diğiliz işe geldik ama sağ bağdemciğimiz felaket şişmiş ne konuşabiliyorum ne yiyebiliyorum ağzımı bile açamıyorum :KK43: birde dilim çıban gibi yara olmuş iltihaplanmış :KK43: çok korkuyorum bu iltiplar bebeğime geçerse diye :KK43: bir fikri olan varmı ?
Günaydın canım çok çok geçmiş olsun bi dr arayıp sor istersen bebeğe geçeceğini sanmam ama seni zorlar bu şekilde. Belki tavsiye edebileceği sprey olabilir :(

günaydınnnn canlarr ve canlarııııı :) nasılsınız biz ii diğiliz işe geldik ama sağ bağdemciğimiz felaket şişmiş ne konuşabiliyorum ne yiyebiliyorum ağzımı bile açamıyorum :KK43: birde dilim çıban gibi yara olmuş iltihaplanmış :KK43: çok korkuyorum bu iltiplar bebeğime geçerse diye :KK43: bir fikri olan varmı ?

Canim yanlis yonlendirmek istemem hicbi fikrim yok. Bogazin icin bol bol sicak sivi tuket ama. En kisa zamanda iyi olursun insallah canim

Gunaydin kizlaaarr guzel mi guzel bol kıpırtı içinde bir gün olsun :) biz hala hissetmiyoruz ama ne yapalim bir iki hafta içinde kismetse....

Travel sistem bebek arabaları puset kısmına ayrıca anakucağı takılabilen arabalar. Zaten bebek doğduğunda önce ana kucağını sonra puseti kullanıyosun. Ben ilk başta stokke xploryi begenmiştim hatta aşık oldum diyebilirim fiyatı aksesuarlarıyla beraber 4000 civarı tutuyor. Bu arabanın en büyük özelliği yükseklik ayarının olması youtube da videoları var inceleyebilirsiniz. Bi de bu arabayla en çok yarışan bugaboo markası var. Bugaboo görsel olarak stokke gibi olmasa da biraz inceleyince gerçekten çok kaliteli bi araba özellikle tekerlekleri çok başarılı bebişi arnavut kaldırımlarda sarsmadan gezdirebilirsiniz. Bu rabalarda en büyük problem büyük olması ve katlama sıkıntısı. Biraz Türkiye şartlarını düşünmek lazım olduki toplu taşıma araçlarını kullanıcaksınız bence tek başınıza zor o yüzden ikisinden de vazgeçtim. Bugaboonun bee diye modeli var açılıp kapanması çok kolay az yer kaplayan ve ilerde baston puset almanıza gerek bırakmayan bir model. Yani ben baya araştırdım ve buna karar kıldım tabi biraz da bütçe meselesini göz ardı etmemek lazım lazım.

Çok Sagol bilgi için tatlim... ellerine saglik :)

ben epeydir taze inek sütü içiyorum,yoğurdunu yiyorum. Arada pastörize süt de içiyorum. Acaba bilmeden yanlış mı yaptım?:KK43:
bu arada ben aşımı oldum hiç ağrım yok, olmadı.
bir de bugün sabah uyanırken ilk kez bacağıma kramp girdi. Öyle bir canımı yaktı ki, hala dokunduğum yerde acısını hissediyorum...

Kuzum doktor bana da taze içme demisti... zarar değildir ama nereden de dönsek kardır diye düşün hic sikinti yapma...

Ben 1 haftadır uçuk, boğaz ağrısı, grip, öksürük ne varsa geçirdim salak gibi okula da devam ettim dün kontrole gittiğimde doktor susuz kalmışsın dedi ağrı tepeciği oluşmuş dedi sanırım 3 lt su iceceksin dedi 2 gün de rapor verdi. Istirahat et dedi.Bence çok kötüysen hiç durma. Sen kendini düşünmezsen kimse seni düşünüp de hadi git demez iş yerinde....

Teyzoşlar Oğluşuma yelek başladım ilk defa örüyorum :) inşallah yakışıklı oğluma yakışır Eki Görüntüle 1301420 Eki Görüntüle 1301421 inşallah bbitmiş halini de yüklerim bi An önce :)
güle güle giysin oğluşun annesi ellerine sağlık
Kızlar bizimde yarın erkenden şeker yüklememiz var bakalım ne olucak :110:Şimdiden stres oldum valla eğer çıkarsa yediğim içtiğim herşey çok azılıcak gıdım gıdım yiyicem ve her yemekten bir iki saat sonrada şeker ölçüp rapor edicem . İnş şimdiden çıkmaz oğlumda 7 . Aydan sonra çıkmıştı .. Dualarınızı canı gönülden bekliyorum can yoldaşlarım ..
canım inş sonucun normal çıkar.Gebelikte sorunlar insanı çok yoruyor.
Gunaydin hamisler ve bebisler:):) sizlerin göbüşler ne alemdee ? Bizde artik disaridan bakan direk anliyo :D
Bizim göbüş 10 metre ilerden ben burdayım diyor :)
geçmiş olsun zaman kaybetmeden doktora gitmelisin.

Gelmiş olsun. Ağız İçi yaralar Kızımda olduğunda doktor çinko takviyesi vermişti. Doktoruna bir sor istersen, çok çabuk geçiriyor. Ama bademcik iltihabı varsa kesinlikle bir doktora gitmelisin

güle güle giysin oğluşun annesi ellerine sağlık

canım inş sonucun normal çıkar.Gebelikte sorunlar insanı çok yoruyor.

Bizim göbüş 10 metre ilerden ben burdayım diyor :)

geçmiş olsun zaman kaybetmeden doktora gitmelisin.
Teşekkürler teyzemiz :)

günaydın hanımlarr haftaya doktor randevum var bakalım tosunum napıyor merak edıyorum tekme flnda hıssetmıyorum bırkac kez hıssettım bayadır bır kıpırtı yok :KK17:karnım ve göğüslerim cok kasınıyor acaaba catlayacakmı ondanmı kasınıyor:KK12:sabah aksam kayısı yagı suruyorum ıns catlamaz:mad:

Ben de bastan bugaboo bee almayi dusunmustum hafif olmasindan oturu malum iki araba alacagim :) Ama yeni dogum yapmis bir arkadasimizda vardi ve kesinlikle tavsiye etmedigini soyledi. Yolda yururken tekerlekleri kucuk oldugundan zorlandigini soyledi. O yyzden biz vaz gectik bee den
hadi yaaa bak kafam karıştı şimdi

Back
X