- 17 Ağustos 2014
- 475
- 900
- 128
- 38
biraz daha büyüsün resimlerini koyarız :) bizim daha biraz ufak ama yavaş yavaş belirginleşmeye başladı :)
Sagliklica beraber buyutcez insallah canim. Ooo ne fotolarini paylascaz burda :):)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biraz daha büyüsün resimlerini koyarız :) bizim daha biraz ufak ama yavaş yavaş belirginleşmeye başladı :)
Günaydınlar... Benim de çıktı montum olmadığı zamanlarda direk belli maşallah önden önden gidiyorGunaydin hamisler ve bebisler:):) sizlerin göbüşler ne alemdee ? Bizde artik disaridan bakan direk anliyo![]()
Günaydın canım çok çok geçmiş olsun bi dr arayıp sor istersen bebeğe geçeceğini sanmam ama seni zorlar bu şekilde. Belki tavsiye edebileceği sprey olabilirgünaydınnnn canlarr ve canlarııııı :) nasılsınız biz ii diğiliz işe geldik ama sağ bağdemciğimiz felaket şişmiş ne konuşabiliyorum ne yiyebiliyorum ağzımı bile açamıyorumbirde dilim çıban gibi yara olmuş iltihaplanmış
çok korkuyorum bu iltiplar bebeğime geçerse diye
bir fikri olan varmı ?
günaydınnnn canlarr ve canlarııııı :) nasılsınız biz ii diğiliz işe geldik ama sağ bağdemciğimiz felaket şişmiş ne konuşabiliyorum ne yiyebiliyorum ağzımı bile açamıyorumbirde dilim çıban gibi yara olmuş iltihaplanmış
bir fikri olan varmı ?
Günaydınlar... Benim de çıktı montum olmadığı zamanlarda direk belli maşallah önden önden gidiyor![]()
Travel sistem bebek arabaları puset kısmına ayrıca anakucağı takılabilen arabalar. Zaten bebek doğduğunda önce ana kucağını sonra puseti kullanıyosun. Ben ilk başta stokke xploryi begenmiştim hatta aşık oldum diyebilirim fiyatı aksesuarlarıyla beraber 4000 civarı tutuyor. Bu arabanın en büyük özelliği yükseklik ayarının olması youtube da videoları var inceleyebilirsiniz. Bi de bu arabayla en çok yarışan bugaboo markası var. Bugaboo görsel olarak stokke gibi olmasa da biraz inceleyince gerçekten çok kaliteli bi araba özellikle tekerlekleri çok başarılı bebişi arnavut kaldırımlarda sarsmadan gezdirebilirsiniz. Bu rabalarda en büyük problem büyük olması ve katlama sıkıntısı. Biraz Türkiye şartlarını düşünmek lazım olduki toplu taşıma araçlarını kullanıcaksınız bence tek başınıza zor o yüzden ikisinden de vazgeçtim. Bugaboonun bee diye modeli var açılıp kapanması çok kolay az yer kaplayan ve ilerde baston puset almanıza gerek bırakmayan bir model. Yani ben baya araştırdım ve buna karar kıldım tabi biraz da bütçe meselesini göz ardı etmemek lazım lazım.
ben epeydir taze inek sütü içiyorum,yoğurdunu yiyorum. Arada pastörize süt de içiyorum. Acaba bilmeden yanlış mı yaptım?
bu arada ben aşımı oldum hiç ağrım yok, olmadı.
bir de bugün sabah uyanırken ilk kez bacağıma kramp girdi. Öyle bir canımı yaktı ki, hala dokunduğum yerde acısını hissediyorum...
Ben 1 haftadır uçuk, boğaz ağrısı, grip, öksürük ne varsa geçirdim salak gibi okula da devam ettim dün kontrole gittiğimde doktor susuz kalmışsın dedi ağrı tepeciği oluşmuş dedi sanırım 3 lt su iceceksin dedi 2 gün de rapor verdi. Istirahat et dedi.Bence çok kötüysen hiç durma. Sen kendini düşünmezsen kimse seni düşünüp de hadi git demez iş yerinde....günaydınnnn canlarr ve canlarııııı :) nasılsınız biz ii diğiliz işe geldik ama sağ bağdemciğimiz felaket şişmiş ne konuşabiliyorum ne yiyebiliyorum ağzımı bile açamıyorumbirde dilim çıban gibi yara olmuş iltihaplanmış
bir fikri olan varmı ?
güle güle giysin oğluşun annesi ellerine sağlıkTeyzoşlar Oğluşuma yelek başladım ilk defa örüyorum :) inşallah yakışıklı oğluma yakışır Eki Görüntüle 1301420 Eki Görüntüle 1301421 inşallah bbitmiş halini de yüklerim bi An önce :)
canım inş sonucun normal çıkar.Gebelikte sorunlar insanı çok yoruyor.Kızlar bizimde yarın erkenden şeker yüklememiz var bakalım ne olucakŞimdiden stres oldum valla eğer çıkarsa yediğim içtiğim herşey çok azılıcak gıdım gıdım yiyicem ve her yemekten bir iki saat sonrada şeker ölçüp rapor edicem . İnş şimdiden çıkmaz oğlumda 7 . Aydan sonra çıkmıştı .. Dualarınızı canı gönülden bekliyorum can yoldaşlarım ..
Bizim göbüş 10 metre ilerden ben burdayım diyor :)Gunaydin hamisler ve bebisler:):) sizlerin göbüşler ne alemdee ? Bizde artik disaridan bakan direk anliyo![]()
geçmiş olsun zaman kaybetmeden doktora gitmelisin.günaydınnnn canlarr ve canlarııııı :) nasılsınız biz ii diğiliz işe geldik ama sağ bağdemciğimiz felaket şişmiş ne konuşabiliyorum ne yiyebiliyorum ağzımı bile açamıyorumbirde dilim çıban gibi yara olmuş iltihaplanmış
bir fikri olan varmı ?
Gelmiş olsun. Ağız İçi yaralar Kızımda olduğunda doktor çinko takviyesi vermişti. Doktoruna bir sor istersen, çok çabuk geçiriyor. Ama bademcik iltihabı varsa kesinlikle bir doktora gitmelisingünaydınnnn canlarr ve canlarııııı :) nasılsınız biz ii diğiliz işe geldik ama sağ bağdemciğimiz felaket şişmiş ne konuşabiliyorum ne yiyebiliyorum ağzımı bile açamıyorumbirde dilim çıban gibi yara olmuş iltihaplanmış
bir fikri olan varmı ?
Teşekkürler teyzemiz :)güle güle giysin oğluşun annesi ellerine sağlık
canım inş sonucun normal çıkar.Gebelikte sorunlar insanı çok yoruyor.
Bizim göbüş 10 metre ilerden ben burdayım diyor :)
geçmiş olsun zaman kaybetmeden doktora gitmelisin.
Oyyy sağol bitaneler bitanesi :) Amiiinnnnn abloşum hepimizinki inşallahSen yaparsin da olmaz mı tatlisimmm:):) ohoo onlar ne giyse yakisir canim ya. Saglikla sihhatle giysin insallah pofuduk
hadi yaaa bak kafam karıştı şimdiBen de bastan bugaboo bee almayi dusunmustum hafif olmasindan oturu malum iki araba alacagim :) Ama yeni dogum yapmis bir arkadasimizda vardi ve kesinlikle tavsiye etmedigini soyledi. Yolda yururken tekerlekleri kucuk oldugundan zorlandigini soyledi. O yyzden biz vaz gectik bee den