2015 Nisan Anneleri

Ben de bastan bugaboo bee almayi dusunmustum hafif olmasindan oturu malum iki araba alacagim :) Ama yeni dogum yapmis bir arkadasimizda vardi ve kesinlikle tavsiye etmedigini soyledi. Yolda yururken tekerlekleri kucuk oldugundan zorlandigini soyledi. O yyzden biz vaz gectik bee den
peki siz ne almayı düşünüyosunuz?

günaydınnnn canlarr ve canlarııııı :) nasılsınız biz ii diğiliz işe geldik ama sağ bağdemciğimiz felaket şişmiş ne konuşabiliyorum ne yiyebiliyorum ağzımı bile açamıyorum :KK43: birde dilim çıban gibi yara olmuş iltihaplanmış :KK43: çok korkuyorum bu iltiplar bebeğime geçerse diye :KK43: bir fikri olan varmı ?
Gunaydin canm. Ada cayi yap ılıt sonra gargar yap. Gece uyumadan da yap. BN bu seklde atlattim ilaç kullanmadim acikcasi ilaç zararli ...

Gunaydinlar herkese! Vizeler basladi bugun dersim yok evde dinlenicez insallah. Artik gobegim cok belli oluyor dun butun ogrencilerim anladi tebrik etmeye geldiler. Zaten belirli risklerim hala var oldugu icin son bir kac haftadir dersleri oturarak anlatiyordum. Artik boyle devam edicem herhalde! Calisan annelere kolay gelsin, doktor kontrolu olanlar da hayirli haberlerle gelsin, umarim butun annelerin bebeklerini hissetigi guzel bir gun olsun!

günaydın hanımlarr haftaya doktor randevum var bakalım tosunum napıyor merak edıyorum tekme flnda hıssetmıyorum bırkac kez hıssettım bayadır bır kıpırtı yok :KK17:karnım ve göğüslerim cok kasınıyor acaaba catlayacakmı ondanmı kasınıyor:KK12:sabah aksam kayısı yagı suruyorum ıns catlamaz:mad:
Eveeet catlayacaak :( benim de çok kasiniyor. Gobusum de kasiniyor aksamlari bebe yagi suruyorum çok catlamsa bari nemli tutmak lazimmis ya ondan ...

Gunaydinlar herkese! Vizeler basladi bugun dersim yok evde dinlenicez insallah. Artik gobegim cok belli oluyor dun butun ogrencilerim anladi tebrik etmeye geldiler. Zaten belirli risklerim hala var oldugu icin son bir kac haftadir dersleri oturarak anlatiyordum. Artik boyle devam edicem herhalde! Calisan annelere kolay gelsin, doktor kontrolu olanlar da hayirli haberlerle gelsin, umarim butun annelerin bebeklerini hissetigi guzel bir gun olsun!
Bende hep oturarak anlatiyorum. Neyseki sözel ders sorun olmuyor kalkmadan anlatmak.. :)

devit 3 ten 8 tane f,lan almıştım 30 tl tutmuştu yanlış hatırlamıyorsam, boşuna para vermişim o zaman. ama bizim hemşire devit3 kullandığımı bilmesine rağmen ücretsiz veriliyor demedi
Ya ellerine az geldiği için söylemiyorlardır ya da ilden ile farklılık gösteriyordur
Benimki doktorun onaylarsa veririm sor dedi hatta bebiş doğduktan sonra bebişlere de kullanıyoruz devit3 onu da veriyoruz dedi

Gunaydin hamisler ve bebisler:):) sizlerin göbüşler ne alemdee ? Bizde artik disaridan bakan direk anliyo :D
Günaydın günaydın günaydın teyzooooş :) bizim göbüş te başladı çıkmaya dün şöför amca ben yerime oturan kadar bekledi sağolsun :)

günaydınnnn canlarr ve canlarııııı :) nasılsınız biz ii diğiliz işe geldik ama sağ bağdemciğimiz felaket şişmiş ne konuşabiliyorum ne yiyebiliyorum ağzımı bile açamıyorum :KK43: birde dilim çıban gibi yara olmuş iltihaplanmış :KK43: çok korkuyorum bu iltiplar bebeğime geçerse diye :KK43: bir fikri olan varmı ?
Çok çok geçmiş olsun canım :( rabbim tez zamanda acil şifalar versin. Sanmıyorum geçeceğini ama bi bilene sormakta fayda var :(

Ay bilmiyorum çok catlamasak bari :KK43: kremler de 100 de 100 onlemiyor o yüzden krem almafim bebe yagi gibi şeyler ayni işlevi görüyor. Amaç nemlendirmek :) bol su icmeliyiiizz
doktorum bana genetik bu catlama dedı annem ve ablam cok catlamıs bendede kaçınılmaz son :KK12:kayısı yagı sur dedı nemli tut pahalı kremlere gerek yok dedi bende kayısı yagı suruyorum bıde mustela bebek kremı aldım nemlendırıcı ondan suruyorum

Bende hep oturarak anlatiyorum. Neyseki sözel ders sorun olmuyor kalkmadan anlatmak.. :)

Senin ki ne guzelmis canim, sanslisin. Benim ders verdigim bolum dersleri uygulamali aslinda ama artik oturarak gosteriyorum ara sira ayaga kalktigimda butun ogrencileri kontrol ediyorum ama gene de cok yoruluyorum. Allah hepimize kolaylik versin!

Kızlar evlilik yıldönümünü geçirmek için tatil niyetine biraz bana yer önerisi yapın geçen sene eşimle termale gittim ama hamilelikte termal havuz çok sakıncalıymış vücut sıcaklığımızın çok yükselmemesi gerekiyormuş aralık ayının ilk haftası gitcez önerilerinizi bekliyorum.

Günaydın Kızlar

Kızlar evlilik yıldönümünü geçirmek için tatil niyetine biraz bana yer önerisi yapın geçen sene eşimle termale gittim ama hamilelikte termal havuz çok sakıncalıymış vücut sıcaklığımızın çok yükselmemesi gerekiyormuş aralık ayının ilk haftası gitcez önerilerinizi bekliyorum.

Benim de 8 Aralık evlilik yıl dönümüm ne güzel plan yapıyorsunuz nerde oturuyorsun bilmiyorum ama Ağva çok güzel tavsiye ederim...

Günaydınnnnlarrrr tüm güzel annişler, yakışıklı prensler güzeller güzeli prensesler :KK68: musmutlu günler inşallah hepimize
IMG_20034699036990.webp

Maşallah güzel annişe :) hadi sağlıcakla sana da fındıkıma da yarasın abloşum:KK68: darısı bana :)
yerim o oğluşunu teyzesi bizimde bi oğlumuz gelcek ama eşim tam bi kız çocuk hastası arada oğlun yaramazlık yapıyor babası karnımda kıpır kıpır sen mi veriosun bu akılları hııı yapıorum ama tatlı tatlı da çok da bişey bulamıyorum sen oğul düşüncesini nasıl eşine benimsetiosun fikir istiyoruz biz oğluşla.

Back
X