Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mustella nerde satiliyor eczane mi ? Bnm annem de catlamis yaa .. Ama annm bana gore ince belli kalcasi biraz olan bir kafindir. Benim kalcam hic yoktur. Belim de hep düzdü çok kivrimli degildi. Bu vücut tipleri de catlamayla alaksi var mi ki ?doktorum bana genetik bu catlama dedı annem ve ablam cok catlamıs bendede kaçınılmaz sonkayısı yagı sur dedı nemli tut pahalı kremlere gerek yok dedi bende kayısı yagı suruyorum bıde mustela bebek kremı aldım nemlendırıcı ondan suruyorum
Yoyeboldign kadar yemeye calis suyundan ziyade kendisi daha iyi liflerini de almis oluyosun. Ben kati meyve sikacaginda sadece geryfurt skyrm.günaydın kızlar ben şu meyve işini nasıl yapıcam bilmiyorum önceden pek yemezdim şimdi yemek zorundayım ama bi türlü boğazımdan geçmiyor acaba katı meyve sıkacağı mı alsam?
Amiin canim inş :) Ben subat tatilinden sonra calismicam direkt izne ayrilcam. Annenin yanin da dogm yapcam o yüzden daha geç bir zamanda ayrilip gidemem uçakta hafta sinirlamasi varmis. Doktor raporuyla bincem zaten. 1 ay daha geciksem uçağa da almazlar beni :)Senin ki ne guzelmis canim, sanslisin. Benim ders verdigim bolum dersleri uygulamali aslinda ama artik oturarak gosteriyorum ara sira ayaga kalktigimda butun ogrencileri kontrol ediyorum ama gene de cok yoruluyorum. Allah hepimize kolaylik versin!
Canım benim eşim de kız istiyordu ama en başta sağlıklı olsun cinsiyet önemli değil diyordu. Erkek yada kız fark etmezdi yani. O yüzden bi zorluk yaşamadım canım. Göbüşümü sever oğluşum diye ama tek sorun kıpır kıpır olan bebeğim babası elini koyunca hiç kıpırdamıyoyerim o oğluşunu teyzesi bizimde bi oğlumuz gelcek ama eşim tam bi kız çocuk hastası arada oğlun yaramazlık yapıyor babası karnımda kıpır kıpır sen mi veriosun bu akılları hııı yapıorum ama tatlı tatlı da çok da bişey bulamıyorum sen oğul düşüncesini nasıl eşine benimsetiosun fikir istiyoruz biz oğluşla.
Mustella nerde satiliyor eczane mi ? Bnm annem de catlamis yaa .. Ama annm bana gore ince belli kalcasi biraz olan bir kafindir. Benim kalcam hic yoktur. Belim de hep düzdü çok kivrimli degildi. Bu vücut tipleri de catlamayla alaksi var mi ki ?
Bir tek benim Esim mi erkek bebek istiyormus yav :) erkek olacak diye agzi kulaginda geziyo adamCanım benim eşim de kız istiyordu ama en başta sağlıklı olsun cinsiyet önemli değil diyordu. Erkek yada kız fark etmezdi yani. O yüzden bi zorluk yaşamadım canım. Göbüşümü sever oğluşum diye ama tek sorun kıpır kıpır olan bebeğim babası elini koyunca hiç kıpırdamıyoeşin bebişinin yüzünü bi görsün hele merak etme senden daha düşkün olur o zaman. Benim eşim rüyasında görünce bile tutamıyo ağlıyor uyanınca kıyamam
![]()
Kiz bende aldim 47 ile basladim hadi 48 diyelim simdi bu sabah 54.7 olmusumm ayy :)evet canım eczaneden aldım pompalı şişede 50 tl dı sanırım pompalayıp pompalayıp suruyorumbende zayıfım 53 kg ıle hamıle kaldım en son 58 dim kıloda alıyoruz dıye çatlıyoruz bence
benım annemde dumduz ne kalca ne gobek varmıs ablamda oyle bırde zayıflarda catlak daha fazla olurmus dıye duydum çok kilo almazsak az catlarız ama ben sımdıden aldım
![]()
Canım benim eşim de kız istiyordu ama en başta sağlıklı olsun cinsiyet önemli değil diyordu. Erkek yada kız fark etmezdi yani. O yüzden bi zorluk yaşamadım canım. Göbüşümü sever oğluşum diye ama tek sorun kıpır kıpır olan bebeğim babası elini koyunca hiç kıpırdamıyoeşin bebişinin yüzünü bi görsün hele merak etme senden daha düşkün olur o zaman. Benim eşim rüyasında görünce bile tutamıyo ağlıyor uyanınca kıyamam
![]()
Kiz bende aldim 47 ile basladim hadi 48 diyelim simdi bu sabah 54.7 olmusumm ayy :)
Uçaga hamilleleri almıyorlarmı canım bende 8 ayımda uçakla memlekete gidecektim dr raporumu gerekiyor uçaga binmek içinAmiin canim inş :) Ben subat tatilinden sonra calismicam direkt izne ayrilcam. Annenin yanin da dogm yapcam o yüzden daha geç bir zamanda ayrilip gidemem uçakta hafta sinirlamasi varmis. Doktor raporuyla bincem zaten. 1 ay daha geciksem uçağa da almazlar beni :)
Öyle ablacım da yazık ben niye hissedemiyorum diye üzülüyor. Bide gerçekten o elini koyunca hareket kesiliyor. Ben Koyunca devam. Miniş şimdiden oynuyo bizleCanim o tekmeleri hissetmek icin biraz daha beklicekler. Dun hemsireye sordum daha var zamani dedi. Yani o ayricalik su an tamamen bize aitt![]()
7 KİLO ALMIŞSIN ASLINDA GAYET İYİ BEN ŞİMDİYE KADAR 10 KİLO ALDIM 51 İLE BASLADIM 61 OLDUM HERALDE BENDE Bİ 75 78 İLE DOGURURUMasıl son zaman cok kılo alınıyormus ben 70i bulcam galıba![]()
Tam tersi ben erkek diye tutturdum canım oda hayırlısı de ilk önce diyordu rolleri değiştik bizBir tek benim Esim mi erkek bebek istiyormus yav :) erkek olacak diye agzi kulaginda geziyo adamkiz olsa da çok severdim diyor. Ama için için erkek sevdalisi. Kendisi 6 kizdan sonra doğunca boyle oldu heral
![]()
7 KİLO ALMIŞSIN ASLINDA GAYET İYİ BEN ŞİMDİYE KADAR 10 KİLO ALDIM 51 İLE BASLADIM 61 OLDUM HERALDE BENDE Bİ 75 78 İLE DOGURURUM
BOSVER TATLIM YA TAKMA KAFANA VERİRİZ KILOLARI BEBİŞLER SAGLIKLI OLSUN HEM ZAYIF HAMİLE KALDIĞIMIZ İÇİN DOKTOR MUSADE VERİYO YOKSA NASIL GELİŞCEK BEBİŞLER SAKIN AZ YEME KILO ALIYOM DİYE BEN YIYOM HERSEYIDE İŞTAHIMDA VAR ALIYOM NAPAK VERİRİZ ARTIK İYİ BİR SPORLAbu ay tartınmadım korkuma çifter çifter alıyorum 60ı gecmısımdır kesın haftaya doktorda bellı olur aslında evdede tartı var ama tartınmıyorum moralım bozulmasın dıye![]()
benimki de erkek olduğunu duyunca havalara uçtu çaktırmamaya çalışıodu çünkü ben çok kız istiodum. Annesini falan aradı şehzadem geliyo diye şehzade yukarı şehzade aşağı wallaaa : )Bir tek benim Esim mi erkek bebek istiyormus yav :) erkek olacak diye agzi kulaginda geziyo adamkiz olsa da çok severdim diyor. Ama için için erkek sevdalisi. Kendisi 6 kizdan sonra doğunca boyle oldu heral
![]()