- 9 Kasım 2008
- 338
- 395
- 358
Gule gule giysin canimkızlar bu ayrıntılı en iyi kaçıncı haftada yaptırmalıyız buarada bebişimin cicileri
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gule gule giysin canimkızlar bu ayrıntılı en iyi kaçıncı haftada yaptırmalıyız buarada bebişimin cicileri
BOSVER TATLIM YA TAKMA KAFANA VERİRİZ KILOLARI BEBİŞLER SAGLIKLI OLSUN HEM ZAYIF HAMİLE KALDIĞIMIZ İÇİN DOKTOR MUSADE VERİYO YOKSA NASIL GELİŞCEK BEBİŞLER SAKIN AZ YEME KILO ALIYOM DİYE BEN YIYOM HERSEYIDE İŞTAHIMDA VAR ALIYOM NAPAK VERİRİZ ARTIK İYİ BİR SPORLA
saol tatlımGule gule giysin canim
evet canım problem cıkarıyorlar ben 9. haftada bındım tabıkı sylemedım soylesem belkı rapor ıstıceklerdıUçaga hamilleleri almıyorlarmı canım bende 8 ayımda uçakla memlekete gidecektim dr raporumu gerekiyor uçaga binmek için
kaç kılo ile hamile kaldın tatlımbenim de bişi yediğim yok ama 64 olmuşuuuuum! ay şok oldum şuan!
kızlar merhaba, acil yorumlarınıza ihtiyacım var, yardımcı olursanız çok çok sevinirim.
dün obstetrik us sonucu, bebeğimin sol ayak açısının pozisyon nedeniyle değerlendirilemediği yazıyor, böyle bir durumla karşılaşan var mı aranızda, 16:00 da tekrar ultrasona gircem ama o zamana kadar da nasıl dayancam bilmiyorum.
ayy benimde sabahları ac uyanıyorum ya uyumak istıyorum uyutmuyo sabahın 7 sinde aclıktan migdem bulanıyo üzülüyorum bu seferde ac bıraktım diye kalkıyom mecbur şimdiden bizi alıştırıyorlar uykusuzluga minişler annelik kolay değilbenımde iştahım maşallah cok ıyı yıyıyorum kendımı pek kısıtlamıyorum ztn ac kalırsam mıgdem bulanıyor aclıktn içimde bır canavar varbebekler sağlıklı olsunda dediğin gibi kilo verilir
meraba kızlar geldim sonunda geçmiş mesajları okuyamadım iyisinizdir inşallah 2 haftadır ablamdaydım doktoruma görünüp geldim bebişi gördük 3 hafta gerideydik 2 ye indirmişiz ilerde kapanır inşallah cinsiyette tam öğranemedik göstermedi doktora ısrar edince kıza benziyo dedi hadi inşallah dedim ama tabi önce sağlıklı olması önemli 1 ay sonraya kontrol verdi artık o zaman net öğreniriz cinsiyetini heppinize hayırlı günler diliyorum
ayy benimde sabahları ac uyanıyorum ya uyumak istıyorum uyutmuyo sabahın 7 sinde aclıktan migdem bulanıyo üzülüyorum bu seferde ac bıraktım diye kalkıyom mecbur şimdiden bizi alıştırıyorlar uykusuzluga minişler annelik kolay değil
ayy valla aynıyız yani benımde biara gece kalkmalarım vardı aclıktan uyanıyodum simdi bitti onlar bende suan dukkanımız var esimle beraber calısıyoz dukkana geldim muz elma mandalina ceviz azık getırıyorum yanımda onları yedımkarnım açsa mumkun degil uyuyamıyorum aclıktan mıgdem bulanıyor öğürüyorum bırkac aydır gecelerı kalkmıyorum yoksa gecede bırseyler yıyıp yatmışlığım çok varbıde sabahları bal ve beyaz peynır yıyıyorum farklı bısey yıyım anında cıkarıyorum bebek onlara programlanmıs sankı cok ilginc
haftasonu oyle olmuyor ama haftaiçi oluyor mesaidede hep birseyler tıkıstırıyorum agzıma cubuk krekerım bitti sidi yemek saatını bekliyorum mandalinalarım sutun ve cevızım oğleden sonra yenmeyı bekliyor
![]()
Kızlar aynı gün ağrı olmuyor ertesi günü kas ağrısı yapıyor, aşı olunan kolu kullanmak pek mümkün olmuyor![]()
Evet canim doktor dedi rapor yazmamiz lazim diye. Riskli bir durum olmazsa yazip gönderiyorum büyük ihtimalle bir şey olma. Yazariz dedi. Bende o yüzden erken gidiyorum mecbur. Şubat tatilinde 7. Ay bitmek üzere olacak bnmde .Uçaga hamilleleri almıyorlarmı canım bende 8 ayımda uçakla memlekete gidecektim dr raporumu gerekiyor uçaga binmek için
evet canım problem cıkarıyorlar ben 9. haftada bındım tabıkı sylemedım soylesem belkı rapor ıstıceklerdı[/
kızlar erken haftalarda bir şey olmuyor sadece doğuma yakın (tam kaçıncı haftadan sonra hatırlayamadım) haftalarda doktor raporu isteniyor.
Ahahaabenimki de erkek olduğunu duyunca havalara uçtu çaktırmamaya çalışıodu çünkü ben çok kız istiodum. Annesini falan aradı şehzadem geliyo diye şehzade yukarı şehzade aşağı wallaaa : )
iyi akşamlar hepinize:) yarın inşallah aşıya gitmeyi düşünüyorum.artık 20. haftadayım:) bu arada bişey sormak istiyorum. malum hepimiz süt içiyoruzdur. ben sütçüden süt alıyorum ve kaynatıp hem içiyorum hem de yoğurdumu kendim yapıyorum. bikaç yerde okudum bu tarz olunca sütte bakteriler olur diye, pastörize içmek gerek diye. acaba yanlış mı yapıyorum farkında olmadan diye kafam karıştı:S Siz nasıl yapıyorsunuz?
Benim yapimda da var biraz erkek bebekçiyim bendeTam tersi ben erkek diye tutturdum canım oda hayırlısı de ilk önce diyordu rolleri değiştik biz![]()
Evet ağva güzelmiş bende duydum ya otelde kalıp yürüyüş yapabileceğimiz doğası güzel bi yer olcak yada içinde kapalı havuzu olan bi yer zaten bundan sonrada zor olur gidemeyiz karın da iyice belirginleşir bebiş öncesi son tatil gibi bişey olcak ben ankaradayım ama ankarada gidilecek pek bi yer yok termal sakıncalı olmasaydı gidebilirdik abant da olabilir aslında hem otelleri güzel hem dışarıda yürüyüş alanı var bide bolu yolu üzerinde bi yer var diolar kartalkaya ama kayak merkezi değil girişinde bi yer varmış otel doğası yürüyüş alanları cok güzelmiş ..off ne yapsak ne yapsak? ?Günaydın Kızlar
Benim de 8 Aralık evlilik yıl dönümüm ne güzel plan yapıyorsunuz nerde oturuyorsun bilmiyorum ama Ağva çok güzel tavsiye ederim...
Ben bir uykusuz anne adayıyım şimdidenNeden uyuyamıyorum ben? Sabahları da sanki karnımın üzerine yatmışım gibi karnım sert ve ağrır vaziyette uyanıyorum... Oysan ne de severdim yüzüstü yayıla yayıla uyumayı:) Zaten burnum da tıkalı
Oyy ne dertliymişim ben de:) Uzun zamandır yazamayınca sizlere böyle oluyor demek ki:)
Geçmişi çok okuyamadım o yüzden hasta olanlarımız, sıkıntı yaşayanlarımız varsa Allah şifa versin, yardımcımız olsun kızlar:)