- 24 Ekim 2014
- 533
- 335
- 88
Benim yapimda da var biraz erkek bebekçiyim bendesevsinler oluşun çükünü :)[/QUOE
BANA DA ALIŞTIRIN BU OĞLUŞ DÜŞÜNCESİNİ KIZLAR
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim yapimda da var biraz erkek bebekçiyim bendesevsinler oluşun çükünü :)[/QUOE
BANA DA ALIŞTIRIN BU OĞLUŞ DÜŞÜNCESİNİ KIZLAR
iyiymişhttp://kdnlrklb.com/2im http://fb.me/7cUnkmuD9 hamile kadına söylenmeyecek 12 şey :)
Bi doğsun da çekeceği var zaten minişlerin annişlerinden :) o kadar bekledik yani dimi :)Benim yapimda da var biraz erkek bebekçiyim bendesevsinler oluşun çükünü :)
ayy valla aynıyız yani benımde biara gece kalkmalarım vardı aclıktan uyanıyodum simdi bitti onlar bende suan dukkanımız var esimle beraber calısıyoz dukkana geldim muz elma mandalina ceviz azık getırıyorum yanımda onları yedım
ayy cok guldum ya aynı durum bende var hep sola yatmaya calısıyom ama yok bi uyanıyom sırt üstuyum hemen donuyom bi de nekadar sure oyle kaldığımıda bilmiyom sinir oluyom bide esim cok deli yatıyo gece hep elimi karnıma koruma kalkanı yapıom vurmasın diye bişeyde dıyemiyom esime üzülmesin diye annelik cok tuhaf bi duygu bide boyle komik yanları oluyobende geceleri uyuyamıyorum dönüp duruyorum sol tarafa yatıcam diye. bi uyanıyorum yine sırt üstü yatmışım.. çok kızıyorum kendime...
bende her sabah evden cıkmadan kendıme azık topluyorum iş yerinde yerim dıye kı hepsınıde yıyıyorum![]()
Kiz bende aldim 47 ile basladim hadi 48 diyelim simdi bu sabah 54.7 olmusumm ayy :)bende 49la başladım 54 e doğru gidiyorum 53.8dim dünbir yandan da korkuyorum çatlağım olacak diye lierac en iyisiymiş diyorlar intten nereden sipariş verebilirim acaba?
Amiin canim inş :) Ben subat tatilinden sonra calismicam direkt izne ayrilcam. Annenin yanin da dogm yapcam o yüzden daha geç bir zamanda ayrilip gidemem uçakta hafta sinirlamasi varmis. Doktor raporuyla bincem zaten. 1 ay daha geciksem uçağa da almazlar beni :)
ayy yerim onu ben nasıl da tatlı kuzunun cicileri annesi güle güle kullanmayı nasip etsin ALLAHIM İNSALLAHkızlar bu ayrıntılı en iyi kaçıncı haftada yaptırmalıyız buarada bebişimin cicileri
amin canım cumlemizinkini insallahayy yerim onu ben nasıl da tatlı kuzunun cicileri annesi güle güle kullanmayı nasip etsin ALLAHIM İNSALLAH![]()
buarada ayrıntılıya 20.haftadan sonra 24.haftaya göre girilebiliyor ben 22+3 günlükken gitcem kalp atışları daha net görülebiliyormuş sana da tavsiye ederim.amin canım cumlemizinkini insallah
evet ya canım bana 19 dediler ama cok erken oluyo bende ozaman 22 haftada gidiyim zaten kendi doktorumdan baska biyerde yaptırcam saol tatlımbuarada ayrıntılıya 20.haftadan sonra 24.haftaya göre girilebiliyor ben 22+3 günlükken gitcem kalp atışları daha net görülebiliyormuş sana da tavsiye ederim.
aynen öyle oldu cinsiyet bile söylemedi baktı iki dak içinde tamam kalk hadi diyo yazık ama durumu olan var olmayan var benim belki yetmiyo param özele gitmeye öylemi davranmak zorundalar ki saat sıra bekledim bide üstüne hiç birşey yapılmadan geri gel araştırma hastaneleri hep böyle galiba canım yanormal devlette iyi davranıyolar bu üniversite hastaneleri insana hayvan gibi bagırıyo![]()
sadece 1 kilo almışsın 20 haftada nasıl becerdin kuzum?Kizlar 63 le hamile kaldim.simdi baktim 64.8. Olmusum.
ayyy eveeeeeeeeeeet bian önce alışverişe çıkmak istiyorum yaaAhahaabizde mavis maviş giydiririz artik minik papyonlarla
58 le kaldım ve 8 kilo şimdiden çok değil mi? böle iştahlı olsam yesem anlarım da fazla bi yediğim yok anlamadım gittikaç kılo ile hamile kaldın tatlım