- 4 Temmuz 2013
- 1.286
- 1.701
- 168
Bir tek benim Esim mi erkek bebek istiyormus yav :) erkek olacak diye agzi kulaginda geziyo adamkiz olsa da çok severdim diyor. Ama için için erkek sevdalisi. Kendisi 6 kizdan sonra doğunca boyle oldu heral
![]()
Bizim ilk ama benimki de en başından beri erkek erkek dedi durdu :) hatta kızdım, kiz olsa olmaz mi diye, abi olsun istiyorum dedi kıskanç baba

Ultrason a giderken bile gösterdi mi pipisini dedi yahu

asıl son zaman cok kılo alınıyormus ben 70i bulcam galıba![]()
Ayy ben de galiba ben de... yesen bir türlü yemesen hic olmuyor.. o yüzden yemeye devam

evet canım problem cıkarıyorlar ben 9. haftada bındım tabıkı sylemedım soylesem belkı rapor ıstıceklerdı
Tatlim ben de bindim 9.haftada.. söyledim de üstelik yurtdışına çıktım yani daha dikkatli oluyorlar. Bir sorun olmadi ama.. son zaman çıkan tanıdıklarım da var. Rapor almadılar. sadece doktorlarından izin aldılar risk olur mu diye.. rapor sanirim 9 ay falan olunca isteniyor olabilir, gidilen ülkede doğum yapmaya çalışan falan oluyor diye...
ayy valla aynıyız yani benımde biara gece kalkmalarım vardı aclıktan uyanıyodum simdi bitti onlar bende suan dukkanımız var esimle beraber calısıyoz dukkana geldim muz elma mandalina ceviz azık getırıyorum yanımda onları yedım
Ben de hergün getiriyorum ve mütemadiyen yiyorum

Ama öteki türlü daha kötü bence. Çünkü aç kalınca saldırıyorum yemege cok rahatsız ediyor...