2015 Nisan Anneleri

kızlarrrr yaaa bnm boğazım şişmişti biliyosunuz daha geçmedi doktorada gitmedim ama kafama takılan bişey var :( eğer boğazımda iltihap varsa bebeğe geçerse diye korkuyorum :( hasta olup atlatan arkadaşlar siz ne yaptınız antibiyotik aldınız mı kendiliğinden doğal yolla geçmesini mi beklediniz?

Geçmiş olsun , tansiyon düşükmüş gerçekten inş düzelir ama yüksek olmasından iyidir düşük olması oda bir bakış bende bugün polyanaya bağladım herşeyi iyi tarafından görme çabasındayım ..

canım saoll dün akşama kadar yattım dinlendim kendime geldim gerçekten ayy olsun bazen iidir polyanacılık :p

kızlarrrr yaaa bnm boğazım şişmişti biliyosunuz daha geçmedi doktorada gitmedim ama kafama takılan bişey var :KK43: eğer boğazımda iltihap varsa bebeğe geçerse diye korkuyorum :KK43: hasta olup atlatan arkadaşlar siz ne yaptınız antibiyotik aldınız mı kendiliğinden doğal yolla geçmesini mi beklediniz?
Canım oncelikle gecmiş olsun bana saglık ocagı bogazın kızarmış feci iltahaplanmış doktora git kesin antipiyotık verir dedi ama doktorum sadece parol verdi sen doktoruna sor ben 2 defa korka korka parol içtim geçti bide ballı sıcak sut ve yine zencefil bal limon çorek otu ve az karabiberli bi macun yap onu sabah akşam al hem sonrasındaki balgam ve oksürük içinde iyi oluyo ben boyle yaptım hemen atlattım canın bide bol su iç ve bogazını sıcak tut

Günaydınlaaaar kızlar ve minisler :) ohh cumartesi geldiii guzelce dinlenelimm.. Grip mi olcam anlamadim hapsuruyorum sürekli :(

Günaydınlaaaar kızlar ve minisler :) ohh cumartesi geldiii guzelce dinlenelimm.. Grip mi olcam anlamadim hapsuruyorum sürekli :KK43:

Sorma ya iki gündür ben de anlamadim olacak miyim oldum mu oluyor muyum... gün içinde bir saat falan bir burnum tıkanıyor akıyor sonra normal seyre devam... insallah tekrar hasta olmayız
Hemen önlemlere başla

Sorma ya iki gündür ben de anlamadim olacak miyim oldum mu oluyor muyum... gün içinde bir saat falan bir burnum tıkanıyor akıyor sonra normal seyre devam... insallah tekrar hasta olmayız
Hemen önlemlere başla
İnşallah canim tekrarlamyiz.. Balli limonlu sicak su yapip iceyim diyorum birazdan.. Hastaliga yakalamayalim ilacsiz hastalık çekmek cok zor...

Amin kuzum cümlemizin...

Hissediyorum ben hareketlerini üç haftadır. Ama son bir haftadır inanılmaz belirginleşti güm diye vuruyor:) Sen hissedebildin mi kuzunu:)

Korkma bitanem. Eğer bu günler adet günlerinse vücut o rutine alıştığı için sancı olabiliyor. Ya da rahim kasları gerildiği için oluyor. Bende de var bu ara. Sen içini ferah tut Allah'ın izniyle her şey güzel olacak. İnşallah içine sinen bir hastanede muayene olup güzel haberler getir bize:)

ya bende fazla ayak durmak istemiyorum sanki baski var asa dogru agir gibi

Canım oncelikle gecmiş olsun bana saglık ocagı bogazın kızarmış feci iltahaplanmış doktora git kesin antipiyotık verir dedi ama doktorum sadece parol verdi sen doktoruna sor ben 2 defa korka korka parol içtim geçti bide ballı sıcak sut ve yine zencefil bal limon çorek otu ve az karabiberli bi macun yap onu sabah akşam al hem sonrasındaki balgam ve oksürük içinde iyi oluyo ben boyle yaptım hemen atlattım canın bide bol su iç ve bogazını sıcak tut
BOĞAZIMI SARDIM CNM İKİ GÜNDÜR AKŞAMLARI BAL LİMON ZENCEFİLLİ SU İÇİYORUM ARTI BALLI SÜT İÇİYORUM BENDE PAROL İÇİYORUM AMA 3 GÜN OLDU GEÇMEDİ :(

Gunaydin kizlar panik yapmayim diyorum ama önceden donerken falan biseyler batardi arada ama 3 gundur falan hicbisey yok dun dr a devlete gittik ama randevu nedens3 onaylanmamis ayrintili randevusu alacaktim pzrtsiye tekrar gitcem ins bi sorun yoktur kendimi hic iyi hissetmiyorum dua edin nolur ;(

canım bu dediğini ilk 13. Haftada hissettim. Hemen doktora gittim. Rahim o dedi. Ama arada hâlâ orda cikintilik yapıyor. İyice büyüyor yavaştan hissediyorum da hareketlerini. Benimkine erkek dedi doktor. Senin belli mi
Benimki de erkek. Benim doktorum da günde bir iki kere olabilir dedi ama olduğu zaman ben korkuyorum yine de.

selam kızlar benım de 2. hamılelıgımoldugu halde bende tam hıssedemıyorum daha

Back
X