- 25 Kasım 2012
- 441
- 507
- 138
canım benim çok geçmiş olsundikkat et kendine iyi yapmışsın işe gitmemekle dinlen güzelcegünaydınnnn canlarrrr :) nasılsınız? biz kötüydük ama şükür şimdi daha iiyiz :) cumartesi gece çok azda olsa kanamam oldu ödüm başımdan gittisabaha kadar uyuyamadım ağlamaktan helak oldum dün gün içerisinde felaket bir bel ağrısı karın ağrısı sırt ağrısı ve resmen altım zonkluyodu çıkıcak gibi hemen acile gittim doktorumla görüşüldü ebe enfeksiyona yordu ve ağrıları kendin çağırıyosun stres yaparak dedi kan idrar tahlili aldılar ama hepsi temiz çıktı şükür olsun miniğimde dün gün boyu kıpır kıpırdı resmen anne ben iiyim korkma der gibiydi :) şuanda hafif bel ağrım ve her zamanki gibi akıntım var
bu işe gitmedim evdeyim dinleniyorum öğleden sonra randevu aldım kontrole gidicez dua edin bişey çıkmasın kızlarrr
öpüyorum hepinizi
![]()

bir prenses daha mı geliyormuş aramızakizlar zeynep kamil beni almadi bebegim gayet saglik ve benim prensesim olacak kesinlesti radistanbula geldik 2 kontrol hakkimdaha var sorun gormedi doktorun bizi basindan attini soyledi mutluyum sukur bebegimde birsey yok