2015 Nisan Anneleri

ben daha hic birsey almadim tostigime cumartesi ykm yw guttim cok guzel seyler vardi ama 7 ayimizi bekliyorum.kizimdada 7 ayda almaya baslamistim.

Değiştir canim doktorunu. Bir tanesine bagli kalma ben değiştirdim bnmkide ilgisizdi şimdikinden memnunum :)
Aynen değiştircem ulturasonla bakıp iyi tamm deyip yollamak testleri de söylememek bilgilendirmemek yani özele gidiyorum bir de ankara çağ hastanesi doktorları iyi diyorlar oraya gitcem.

kan beynime sicricak ya suan hastane gidiyoruz yok cok doluysa eve gidecez beklemicez insan evladina esine bu kadar nankor olurmuya sen git ben beklerim diyorum olmuyo it ya it kocama it diyorun bu kadar patladim arkadasim ya kardesim ruyasinda beni gormus kan kaybediyormusum cocum oldu diyormusum
Pes valla pes bu kadarıda olmaz hani adam bunu sevdiklerine nasıl yapar aklım almıyor . Üzücü bir durum :KK34:Allah yardımcın olsun CNm keşke başka şeyler yapabilsek ..

Bu arada arkadaşlar sayfanın altında sürekli reklam geçiyor çilekte % 50 indirim diye.Bebek odası için düşünen bakan oldu mu? Henüz erken tabi ama belki bakan olmuştur...?

canım biz bakmıştık geçen ay bir tür mobilya için dolaştık Çilek'e de baktık ama çok az model var kaliteli oya fln ama benim çok hoşuma giden olmadı bir de biz büyüyen yataklı kullanıslı bir oda alalım istiyoruz ama çilek'in modelleri bana küçük geldi büyüyen yataklar bile diğer mağazalara göre o kadar büyük ve kullanışlı değil gibi geldi tabi ki yinede gidip görmenizde fayda var

Boğa annelerine ayıp olmasın şimdi :)

Boğa Burcu Bebeği: 21 Nisan 21 Mayıs
shadow.png

taurus.jpg
En sevdiği cümle: "bana ait!"
İyi yönleri: sabırlı, dayanıklı, kararlı
Olumsuz yönleri: inatçı, esneklikden uzak, sahiplenici

shadow.png

Boğa burcundan bir bebeğiniz varsa, ona istemediği birşeyi yaptıramayacağınızı anlamışsınızdır. Boğa burcu kendisine istemeden yaptırılan şeylere yeri gürültülü bir şekilde tekmeleyerek ve adeta bir boğa gibi "azgınlaşarak" cevap verir. Boğa bebeğine sevmediği birşeyi yedirmeye çalışın; ağzını sıkı bir şekilde kapatacak ve yanlızca size memnuniyetsizliğini ifade eden kelimeler sarfetmek için açacaktır. Böyle bir inat krizinin en iyi panzehiri sevgi dolu bir öpücük ve içten bir kucaklamadır. Boğa çocukları kendilerine yapılan her türlü sevgi gösterisinden çok hoşlanırlar. Bu çocuklar kendilerini sevginin kanatları altında güvende hissederler.
Boğa burcu çocuğu inatçılık ve sahipleniciliğinin ilk belirtilerini en erken dönemlerinden itibaren göstermeye başlar. Sabırlı ve yumuşak bir şekilde ona insanlarla paylaşmayı ve karşı tarafa duyarlı olmayı öğretmelisiniz. Boğa çocuğu hatalarından kolay öğrenir.
Boğa burcu insanlarının sesleri oldukça güzeldir ve müzik kulakları gelişmiştir. Sanata ilgileri yoğundur. Ona bir müzik enstrümanı, renkli kalemler, resim defterleri alarak kabiliyetlerini keşfetmelerine yardımcı olabilirsiniz
:)) benim oğlumda boğa burcu ve ikincide büyük ihtimal boğa olur ki koç olsa dahi inatçılıktan yine kaçamıyacaz . Varsın öyle olsun ben boğa ve koç burç larını seviyorum anlaştığım burçlar .. Oğlak anneleri olucak ;) onlar düşünsünler biraz da Muhahaha

canım biz bakmıştık geçen ay bir tür mobilya için dolaştık Çilek'e de baktık ama çok az model var kaliteli oya fln ama benim çok hoşuma giden olmadı bir de biz büyüyen yataklı kullanıslı bir oda alalım istiyoruz ama çilek'in modelleri bana küçük geldi büyüyen yataklar bile diğer mağazalara göre o kadar büyük ve kullanışlı değil gibi geldi tabi ki yinede gidip görmenizde fayda var
Mobilya ve yatak konusunda benim kafa darmaduman. İzmirdeyim çıksam dolaşmaya eminim bir sürü yer bulabilirim ama aklıma direk çilek geliyor.Haklısın gidip incelemek gerekiyor.Fiyatlar da çok uçuk. Park yatağa da aklım kaymıyor değil.:KK47: Teşekkür ederim cnm:KK30:

kızlar catlaktan korunmak ıcın ne kullanıyorsunuz. evet %100 engellemeyecek ama surmekte yararvar bence. ben goguslerıme surmuyordum altlarda hafıf kızarıklıklar olusmus mesela. cok uzuldum dogrusu.
ben Palmers Çatlak Kremi kullanıyorum, bugun bır ınternet sıtesınden de bı-oıl yağ sıparıs ettım. gratıslerde 25 tl ıken ben 20 tl ye almıs oldum. Cok pahalı seylere para vermek ıstemıyorum. bunlar ıdare eder ıns.

kızlar merhabalar yazamadım bi haftadır büyük bi şok yaşadım Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize,dr değiştirdim Muaynem vardı geçen hafta dr % 99 kız dediği miniğime aynı oranda erkek dedi...
Kız dediniz dedim kesin ailene soyle dediniz dedim yok yanlışınız var dedi kaldım öyle..Başka bi doktora gittim hemen keşke daha evvel gitseymişim bi oğlum olcakmış saklamış kendini genelde hep baacak bacak ustune atar at biner gibi durur saklar kendini o yuzden kız denmiş ama % 99 da rakammıdır yani...

Bu arada Oğlum olacağına da çok fazla sevindim ama içimdeki şokta acabaları getirdi...

Bende yoğurdumu kendim mayalıyorum Feridun kunak tarifiyle çok lezzetli oluyor ve kolay kolay bozulmuyor süt olarak ise hazır pastörize süt içiyorum canım en sağlıklı olan bunlarmış.
Feeidun kunak tarifini bimiyorum CNm bizimlede paylaşırmısın malasef mayalama konusunda iyi değilim ben :((

merhaba annişler. bugün bezmi alem üniversitesi tıp fakültesine gittik eşimle önce muayene olup sonra ayrıntılı ultrason için gün alacaktık. ama ayrıntılı ultrason aralık sonuna kadar doluymuş. avrupa yakasında uygun bir yer önerebilecek olan var mı? yardımmm lütfenn :KK43:
devlet hastaneleri hep dolu canım ya gün vermiyorlar özellerde çok pahalı 150-250-300 hep bu şekilde istedi araştırdığım yerler :(

kızlar merhabalar yazamadım bi haftadır büyük bi şok yaşadım Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize,dr değiştirdim Muaynem vardı geçen hafta dr % 99 kız dediği miniğime aynı oranda erkek dedi...
Kız dediniz dedim kesin ailene soyle dediniz dedim yok yanlışınız var dedi kaldım öyle..Başka bi doktora gittim hemen keşke daha evvel gitseymişim bi oğlum olcakmış saklamış kendini genelde hep baacak bacak ustune atar at biner gibi durur saklar kendini o yuzden kız denmiş ama % 99 da rakammıdır yani...

Bu arada Oğlum olacağına da çok fazla sevindim ama içimdeki şokta acabaları getirdi...
hayırlı olsun canım sağlıklı olsunda inşallah o yüzden hiç bi hazırlık yapmadım bende ya degişirse diye birkez daha baktırıp emin olup ona göre alışveriş yapıcam :)

Gulkokulum43 Gulkokulum43
İnş ağrıların biran önce geçer CNm galiba haftaya yolculuk dimi hay Allah umarım iyi bir yolculuk olur güle güle git gel .. Çok geçmiş olsun .

devlet hastaneleri hep dolu canım ya gün vermiyorlar özellerde çok pahalı 150-250-300 hep bu şekilde istedi araştırdığım yerler :KK43:
aynen canım bende çok araştırdım en uygun burasıydı ondada gün yok. şart mı acaba bu ayrıntılı ultrasonu yaptırmak. bir kaç hafta sonra doktora kontrole gittiğimde aceleye getirilip pahalı yapılmasından korkuyorum. benim gittiğim hastanede 300 liraymış çünkü :KK43:

Kuzumm bu durumun bir sıkıntı oluşturacağını hiç sanmıyorum. Etraftan çok duyuyorum bunu ama hepsi sağlıklı, sıkıntısız doğuyor. Sen gönlünü ferah tut. Ben de okudum Allah kabul ederse inşallah her şey güzel olacak.

Kuzuuumm hayırlı haberlerle gel inşallah:) Bol bol dua et her şey güzel olur inşallah...

Canım benimm görüşebiliriz inşallah. Dedigin gibi düşünüyorum ben de dogum evleri her zaman daha donanımlıdır. Ama eşim bebeği görmeyi çok istiyor ama tabi Zübede'de içeri almıyorlar. O yüzden eşimin üstüne geçince özele gideceğim. Kontrollerde hem Zübeyde'yi hem özeli beraber götüreceğim inşallah:) Doğuma da nasip kısmet artık
Canim bebisin nasilmis?cinsiyeti belli olduğu?

aynen canım bende çok araştırdım en uygun burasıydı ondada gün yok. şart mı acaba bu ayrıntılı ultrasonu yaptırmak. bir kaç hafta sonra doktora kontrole gittiğimde aceleye getirilip pahalı yapılmasından korkuyorum. benim gittiğim hastanede 300 liraymış çünkü :KK43:
. Ya kuşlar sizin bu ayrintili ultrason fiyatları neden bukadar fazla?ben özele gidiyorum eskişehirde hastane tam donanimli ayrintili ultrasyon fiyati 150 TL bide bebegin resmini veriyorlar çerçeve halinde eğer albüm istersem de 25 TL daha ödemek gerekiyormus.300 TL abarti bence yazik ya.

bende küçükköy bilge hastanesini önerdi arkadaşlarım 250 tl perinatoloğ dr profmuş çapa tıp fakültesinden geliyormuş ama çok pahalı diye biraz tedirginim ya yapıp yaptırmama konusunda

. Ya kuşlar sizin bu ayrintili ultrason fiyatları neden bukadar fazla?ben özele gidiyorum eskişehirde hastane tam donanimli ayrintili ultrasyon fiyati 150 TL bide bebegin resmini veriyorlar çerçeve halinde eğer albüm istersem de 25 TL daha ödemek gerekiyormus.300 TL abarti bence yazik ya.
sorma canım ya devlette gün bulamıyorum özellerde çok pahalı yaptırmasak sorun olurmu acaba ya gerçi heveste etmiyo değilim hani öyle renkli renkli görmek daha bi güzeldir ama çok pahalı ya :(

bende küçükköy bilge hastanesini önerdi arkadaşlarım 250 tl perinatoloğ dr profmuş çapa tıp fakültesinden geliyormuş ama çok pahalı diye biraz tedirginim ya yapıp yaptırmama konusunda
Peki tek ultrason goruntulenecek okadarmi?bebekle ilgili bi resim filan vermiyorlarmi?

hayırlı olsun canım sağlıklı olsunda inşallah o yüzden hiç bi hazırlık yapmadım bende ya degişirse diye birkez daha baktırıp emin olup ona göre alışveriş yapıcam :)

canım benim resmen şok geçirdim çok mutlu oldum ama kızımlada çok mutluydum :)

Back
X