2015 Nisan Anneleri

sorma canım ya devlette gün bulamıyorum özellerde çok pahalı yaptırmasak sorun olurmu acaba ya gerçi heveste etmiyo değilim hani öyle renkli renkli görmek daha bi güzeldir ama çok pahalı ya :KK43:
Canim renkli görmek tabiki güzel ama bebeğimiz için gerekli diye düşünüyorum.sonuçta bebegin bütün organlarina bakiliyor herşeyi tek tek cekaptan geçiriliyor.bizim acimizdan dusunursekte bebegimizde problem olup olmadigini düşünmekten kurtulucaz.

Üüüü süper yaw çok zevkliymiş enişte maşallah .. Rabbim daha nice yıllar nasip etsin inş CNm , bir ömür mutluluklar dilerim . :KK19:
çok teşekkür ederim :) sağolsun düşünmesi yeter, çok düşünceli canım aşkımm:KK60: Allah hepimizin kalplerini eşlerine karşı sevgi ve aşk ile doldursun hep mutlu olalımm:KK68:

. Ya kuşlar sizin bu ayrintili ultrason fiyatları neden bukadar fazla?ben özele gidiyorum eskişehirde hastane tam donanimli ayrintili ultrasyon fiyati 150 TL bide bebegin resmini veriyorlar çerçeve halinde eğer albüm istersem de 25 TL daha ödemek gerekiyormus.300 TL abarti bence yazik ya.
canım ıstanbulda buyuk sehırlerde cok pahalı bnm yaptıracagım yerde 270 tl mıs.

sorma canım ya devlette gün bulamıyorum özellerde çok pahalı yaptırmasak sorun olurmu acaba ya gerçi heveste etmiyo değilim hani öyle renkli renkli görmek daha bi güzeldir ama çok pahalı ya :KK43:
bence mutlaka yapılması gerek allahın dedıgı olur tabıkı ama bu usg ıle bebekte olabılecek anomalılerın cogu gorulebılyo ve belkıde dogum anında yada dogum sonrası hemen mudehele edılecek bısey var sa hmn mudahele edılıyo. 3 e 5 e bakmayın bunu mutlaka yaptırın. tedbır bızden takdır allahtan.

. Ya kuşlar sizin bu ayrintili ultrason fiyatları neden bukadar fazla?ben özele gidiyorum eskişehirde hastane tam donanimli ayrintili ultrasyon fiyati 150 TL bide bebegin resmini veriyorlar çerçeve halinde eğer albüm istersem de 25 TL daha ödemek gerekiyormus.300 TL abarti bence yazik ya.
benim de 300 hastaneler artık amacından sapmış, ticarethaneye dönüşmüşler...:(

hastaned ebı kadın gormustum ayrıntılı usg de bebegın kalp odacılarından bırı kucukmus takıbnı cok sık yapıyolarmıs ve dogumuna bebek kalp cerrahı da gırecekmıs ve dogum dan sonra hmn bakıp gerekırse amelıyata alacaklardı. allah korusun hepımızınkını

merhaba arkadaşlar kasıklarımda ağrı vardı benim birde tuvaletten sonra yanma oluyordu tahlillerde enfeksiyon çıktı doktor bi ilaç verdi birde bol su içecekmişim doktor daha dün enfeksiyon yüzünden 6 aylık erken doğum oldu dedi korktum açıkçası böyle bi durum yaşayanınız var mı

merhaba arkadaşlar kasıklarımda ağrı vardı benim birde tuvaletten sonra yanma oluyordu tahlillerde enfeksiyon çıktı doktor bi ilaç verdi birde bol su içecekmişim doktor daha dün enfeksiyon yüzünden 6 aylık erken doğum oldu dedi korktum açıkçası böyle bi durum yaşayanınız var mı
Canim benim doktorun her gittiğimde soruyor idrar yaparken agri oluyordu diye ara sira oluyor dedim.normal dedi az su tukettiginden oluyordur.günde 2 lt iç çok faydali.akintin filanda olmuyor çok faydali yani

kızlar merhabalar yazamadım bi haftadır büyük bi şok yaşadım Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize,dr değiştirdim Muaynem vardı geçen hafta dr % 99 kız dediği miniğime aynı oranda erkek dedi...
Kız dediniz dedim kesin ailene soyle dediniz dedim yok yanlışınız var dedi kaldım öyle..Başka bi doktora gittim hemen keşke daha evvel gitseymişim bi oğlum olcakmış saklamış kendini genelde hep baacak bacak ustune atar at biner gibi durur saklar kendini o yuzden kız denmiş ama % 99 da rakammıdır yani...

Bu arada Oğlum olacağına da çok fazla sevindim ama içimdeki şokta acabaları getirdi...
:) Çok hoşmuş ya bak sen paşaya.ama tabi insan Dr.'a kızıyor...

Feeidun kunak tarifini bimiyorum CNm bizimlede paylaşırmısın malasef mayalama konusunda iyi değilim ben :KK43:(
Kuzum 5 Kilo sütü açık sütü kaynatıyorum. Ilıktan biraz sıcakken 3 - 4 kaşık ev yoğurdumu bi kaba alıyorum sıcak sütten içine biraz alıp karıştırıyorum sonra hepsini süte döküyorum. Midi fırına ağzı açık şekilde koyuyorum gece, sabah uyanınca çıkarıyorum. Kapağını kapatıp buz dolabıma koyuyorum. Taş gibi lezzetli yoğurt hazır :) bu kadar canım

Canim benim doktorun her gittiğimde soruyor idrar yaparken agri oluyordu diye ara sira oluyor dedim.normal dedi az su tukettiginden oluyordur.günde 2 lt iç çok faydali.akintin filanda olmuyor çok faydali yani
evet çok az su içiyorum çünkü hiçç susamıyorum ama bundan sonra 2 litreyi bitireceğim şuan bile ağrıyo kasıklarım

Mobilya ve yatak konusunda benim kafa darmaduman. İzmirdeyim çıksam dolaşmaya eminim bir sürü yer bulabilirim ama aklıma direk çilek geliyor.Haklısın gidip incelemek gerekiyor.Fiyatlar da çok uçuk. Park yatağa da aklım kaymıyor değil.:KK47: Teşekkür ederim cnm:KK30:

kesinlikle çok pahalı cnm fiyatlar.Biz ayrıca park yatakta almayı düşünüyoruz daha doğrusu amcasına siparişi verdik park yatagımızı alıcak ilk aylarda yatak odamızda yanımızda park yatakta kalır ilerde biraz zaman geçince odasına yatagına geçer park yatagıda gün içinde evdeyken tasınabilir diye kullanırız dedik sonraları hem biryere gidiceğimiz zamanda çok küçülüyor pratik tasınıyor

Şimdi birçoğumuzun bebeği koç mu olacak :KK54:Ozmn bakalım nasıl olacaklar mış

Koç Burcu Bebeği: 21 Mart 20 Nisan
shadow.png

aries.jpg
En sevdiği cümle: "Önce ben"
İyi yönleri: cesaretli, enerjik, maceraperest, sevmeyi bilen
Kötü yönleri: aceleci, sabırsız, tezcanlı

shadow.png

Koç burcundan olan bebek dikkatleri kendi üstüne çekmesini bilir. Onu asla görmezlikten gelemezsiniz. Onu ihmal ettiğinizi düşündüğünde, onun gözyaşlarıyla karşılaşacak ve ona ilginizi tekrar yönlendirdiğinizde ne kadar kolay sakinleştiğini göreceksiniz. Koç burcunda doğan bebeklerin herzaman birşeylerle meşgul olması sağlanmalı ve eğlenmesi için çaba gösterilmelidir. Koç burcu bebeği o kadar çok ilgi bekler ki, bir süre sonra kendinize zaman ayırmakta zorlandığınızı farkedebilirsiniz. Koç burcu bebeği kontrolü elinde tutmayı sever, cesaretlidir ve sürekli ilgi bekler, ancak bunun karşılığını sıcak sevgi gösterileriyle verir.
Koç burcu, çocukluk çağından itibaren en çok disiplin edilme ihtiyacı duyan burçlardan biridir. Koç burcu çocukları enerjik ancak sabit karakterli olduklarından başlangıçta bazı katı kurallarla ipleri ele almak durumundasınız.
Orayı burayı kurcalamayı seven ve bu yüzden de heryere girip çıkan bebeğinize biraz daha dikkatli davranarak onu kazalardan korumanızda fayda var.
Bebeklik döneminde gürültülü-patırtılı oyuncaklardan çok hoşlanır. Bir anda kahkahalarla gülerken, hemen arkasından gözyaşlarına boğulabilir. Doğumunun ilk anlarından itibaren sizi sürekli olarak canlı tutacak bir bebektir. Hayat sizin için biraz zor olacak gibi...
Ayy gozum korktu vallahi :KK17: surekli ilgi bekleyen tezcanli bi bebek. Benim ki bi de erkek.o ooww :) isim cok zor

kızlarrrr biz geldik şükür bebeğim gayet iyiymiş keyfi yerinde dedi doktorumuz :) kanamama gelince altan muayene yaptı rahimle alakalı bişey yok ama aşırı mantarım varmış ve kanama ve akıntı büyük bir ihtimalle mantardan olmuştur dedi altıma vuran ağrımda mantar kaynaklıymış fitil ve krem verdi ve bu mantar enfeksiyon gibi bebeği pek etkilemezmiş internetten araştırdım biraz olsun rahatladımmm :) desteğiniz şçşn hepinize çok teşekkür ederim rabbim miniklerimize bizlere bağışlasın :) ayrıntılı için 22 haftada git dedi aralığın başında gel sevkini veriyim dedi veeeeeeeeeeeeeeee cinsiyetimizzz bu defa kesinleşti gibi galiba KIZIM olacakkkkk :):)

Canim renkli görmek tabiki güzel ama bebeğimiz için gerekli diye düşünüyorum.sonuçta bebegin bütün organlarina bakiliyor herşeyi tek tek cekaptan geçiriliyor.bizim acimizdan dusunursekte bebegimizde problem olup olmadigini düşünmekten kurtulucaz.
yaptırcaz o zaman canım ya ne yapalım bebeğimiz iyi olsunda kıyarız paraya

slm arkadaşlar ,14. haftamda bebeğim için erkek dendi ama bugün kendini göstermedi ,sizce değişmişte olabilir mi sizler kaçıncı haftada öğrendiniz cinsiyetleri....

Back
X