- 17 Aralık 2012
- 361
- 384
- 108
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet katılıyorum ne kadar boş bi hayatımız varmış değil mi :)İyiki bebislerimizde varki simdi burada onlar sayesinde konuda biliyoruz bitanem
kuzum rabbim şifani versin inşallah Allah kolaylik versin sana cikmasaydi iyiymiş ama herşey bebislerimiz icin Allahtan ilk gebeliginden tecrübelisin ve napman nelere dikkat etmen gerektiğini iyi biliyosun rabbim kuzularimiza sağlık versin
seninki kardes benimki bacanak diyo![]()
Süper bişey bu. Bende hareket ettikçe bebişten çekiniyorumkızlar bizde ilk 3 ay dikkat ettik birlikte olmadık benim kanamam vardı 3 aydan sora doktor normal yasantınıza dönebilirsiniz demişti bizdee döndüük :) bende çok arastırdım ewet mutluluk hormonu salgılandıgı için o anda bebişlerimizde mutlu oluyormuşş![]()
Kızlar yarın doktor randevum var ayrıntılı gibi uzun bir muayene olacak.ne olur dualarınız eksik etmeyin kaç gündür zehir ettim kendime günleri bişey çıkacak diye korkularıma engel olamıyorum.
Benim ki de kankakuzum rabbim şifani versin inşallah Allah kolaylik versin sana cikmasaydi iyiymiş ama herşey bebislerimiz icin Allahtan ilk gebeliginden tecrübelisin ve napman nelere dikkat etmen gerektiğini iyi biliyosun rabbim kuzularimiza sağlık versin
seninki kardes benimki bacanak diyo![]()
Ya canim olumlu düşünsene neden bu kadar olumsuz bakıyorsun allahimin izniyle hic birşey olmaz sen dua et melekler korur melegini .ayetel kursu oku 7 kere evden cikarken sağ ayaginla cik bak herşey nasil olumlu olacak.dualarim seninle.Kızlar yarın doktor randevum var ayrıntılı gibi uzun bir muayene olacak.ne olur dualarınız eksik etmeyin kaç gündür zehir ettim kendime günleri bişey çıkacak diye korkularıma engel olamıyorum.
yok tatlım bir sorun olmadıkça doktor yasaklamadığı sürece faydalı bile yani bebişimizde eğleniyooSüper bişey bu. Bende hareket ettikçe bebişten çekiniyorum![]()
Bebekler neşe kaynagimiz.rabbim isteyen bütün kardeşlerimize nasip etsin kucaklarini doldursun.Evet katılıyorum ne kadar boş bi hayatımız varmış değil mi :)
cnm ilk aylarda midem çok kötüydü yiyemedim o yüzden ilk 3 ay hiç almadım yeni yeni alıyorum ama böyle gidersem bende aşıcam valla![]()
Onlar sağlıklı olsun kuzum yeter ki :) doktor ne diyorsa o sabretsinler biraz daha :)bize dr orgazm sırasında rahim kasıldıgı için ilişki önermiyo hala. hatta gecenm hafta gttgmde bıle bı sure daha ılıskı olmasın dedı. zaten sonrada kocaman olcak yapamıcaz hıc![]()
Sağol canım insanın canı bi kere yanınca korkuyla yaklaşıyor ama rabbime emanet benimde herkesinde yavrusunu sağlıkla bağışlasınYa canim olumlu düşünsene neden bu kadar olumsuz bakıyorsun allahimin izniyle hic birşey olmaz sen dua et melekler korur melegini .ayetel kursu oku 7 kere evden cikarken sağ ayaginla cik bak herşey nasil olumlu olacak.dualarim seninle.
Amiiinnnnn kuzum amin Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın :)Bebekler neşe kaynagimiz.rabbim isteyen bütün kardeşlerimize nasip etsin kucaklarini doldursun.
İşallah canım teşekkürlerSıkma bu kadar kendini güzel haberlerle gel inş..
Çok şaşırdımyok tatlım bir sorun olmadıkça doktor yasaklamadığı sürece faydalı bile yani bebişimizde eğleniyoo![]()
Çok şaşırdımtamam o zaman eğlence başlasın dermişim
![]()
geçmiş olsun tatlım hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız :) bende doğumhaneye alındım acilden :) o doğum masası çok ürkütücü :)Kizlar buz dün akşami acilde geçirdik sancim geçmedi kanla idrarime bakildi bi sorun yok dedi doğumhaneye gönderdi beni ultrasona ay cok heycanlandim ilk defa doğumhaneye girdim elim ayağım birbirine dolaştı:) şükür bebeğim iyi bi sorun var demedi yani ama ben goremedim ekrani bide alttan baktı idrara sıkışık olmadigim icin açıklık varmi diye onada guzel dedi içim rahatladi ama benim ağrım hala gecmedi acaba hareketsizliktenmi oluyoki.. buarada dün doğumgünümdü acilde geçti olsun minik kuzum iyi olsunda:)
Ama doğumhaneden cok etkilendim ben ya cokk heyecanli biyer:)